Şimdi Ara

Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
180
Favori
273.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kişi başı 87tl, yıllık 43tl
    almak isteyen 4 kişi daha bana yazabilir

alacağımız paket

GELIŞMIŞ GÜVENLIK PAKETI
    Kaspersky
    Internet Security
    Bu lisans, Türkiye dışında satışa sunulamaz veya etkinleştirilemez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Aynı ay içerisinde birden fazla format atınca ikinci aktivasyonu başka bir bilgisayarda etkinleştirme olarak görüyor olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frknz kullanıcısına yanıt
    Beni ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben gg üzerinden kasper total aldım 35 TL'ye 5 cihaz bir sıkıntı yok mail adresimle kasper'e üye olup key'i girdim şu anda 1 yıl üyelik diye yazdı. Bir farkı var mı acaba uzun vadede bir sorun olur mu ki.

Şimdi tekrar baktım da 40 TL olmuş total kis 35 TL

https://www.gittigidiyor.com/yazilim-software/antivirus-guvenlik-yazilimi/kaspersky-total-security_spp_810866?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.50.5&id=693260892

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmestan -- 19 Mayıs 2021; 15:3:31 >

• Eskiden saveonit sitesinde kredi akrtı ile alınabiliyordu. 4 kredi kartı giridm ancak hep red edildi. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Canlı yardımdan aldıgım bilgiye göre oversea kredi kartlarını kabul etmiyoruz diyorlar ilginç.

• Herkese selam..

siteye üye oldum.. sepete attım.. direkt ödeme yapmak istiyorum..

nasıl yapacağım ben bişi anlamadım.. Bunun detaylı anlatım linki var mı?

yada anlatabilecek bir arkadaş? teşekkürler..

• 3.ortak arayanlar mesaj atabilir mi.

• Kredi kartı ile ödemede hata alıyordum. 2 farklı bankanın kartı ile de denedim ama saveonit ile görüşünce anladım ki sorun falan yok ortada. Denizaşırı ülkelerden kredi kartı ile ödemeyi kabul etmiyorlarmış artık, Paypal ile ödeyebilirsiniz dediler. Durumu anlattım, canlı chatten bağlanın ne yapabiliriz bir bakalım cevabı aldım. Yarın sabah oranın mesai saatine göre denk getirmeye çalışıcam. Yine de sorayım, var mı son zamanlarda buradan kredi kartı(veya herhangi bir ödeme yöntemi) ile alışveriş yapabilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrecoB

Kredi kartı ile ödemede hata alıyordum. 2 farklı bankanın kartı ile de denedim ama saveonit ile görüşünce anladım ki sorun falan yok ortada. Denizaşırı ülkelerden kredi kartı ile ödemeyi kabul etmiyorlarmış artık, Paypal ile ödeyebilirsiniz dediler. Durumu anlattım, canlı chatten bağlanın ne yapabiliriz bir bakalım cevabı aldım. Yarın sabah oranın mesai saatine göre denk getirmeye çalışıcam. Yine de sorayım, var mı son zamanlarda buradan kredi kartı(veya herhangi bir ödeme yöntemi) ile alışveriş yapabilen?

Hocam benim aklımda paypal ile ödeme yapanlara komisyon karşılığı ödeme yaptırmak var ama inşallah kod paypal adresine gitmiyordur. R10 da bu işi yapanlar var belki DH de bile vardır. Bu arada papara ile denediniz mi? Papara ile genelde sorunsuz ödeniyor.

• Merhabalar elinde kod olup satmak isteyen varsa alabilirim.

• Hükümran kullanıcısına yanıt

Papara aklıma gelmedi açıkçası, hemen Papara hesabıma para aktarıp deneyeyim dedim bu sefer de Akbank sabahtan beri tamamen hizmet dışı.  Düzelir düzelmez ilk fırsatta deneyeceğim, teşekkürler hocam.

• Alabilecek olan var ise beni de yazabilir yıl farketmez ortak olurum internet security için, bende kredi kartları ile denedim ama şimdiye kadar hiç sıkıntı olmamıştı bu sene sıkıntı oldu

• FrecoB kullanıcısına yanıt
    Papara da olmuyor denedim.

• 3 Farklı bankanın kartını denedim (akbank, yapıkredi, enpara) fakat bir türlü satın alamıyorum. Sürekli request timeout uyarısı veriyor..

• blackram2 B kullanıcısına yanıt
    Evet, hiçbiri ise yaramıyor. Ben canlı destek ile yazışarak hallettim. Geçici olarak ödeme kanallarındaki engeli kaldırıyorlar sanırım. Avustralya'nın çalışma saatlerine denk getirmek gerek. TSİ 09:00 10:00 civarı onların son saatlerine denk geliyor. Durumdan bahsedip destek alabilirsiniz.

Veya KIS 2021 için 2 yıllık 5 lisans aldım, 3 tanesi boşta. 2 yıllık kişi başı ücret 32 lira.

Birkaç gündür şehir dışında olduğumdan foruma bir süre bakamadım. İlk yazan 3 arkadaşa dönüş yaptım. Olumsuz dönüş yapan olmadığı sürece boşta lisans kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 13 Temmuz 2021; 22:53:51 >
  • FrecoB kullanıcısına yanıt

Merhaba, birkaç sorum olacak :)

1.-total security yok sanırım?

2.-bunu my kaspersky'ye kaydedebiliyor muyuz?

3.-hangi bankada hesabınız var?

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon57

Merhaba, birkaç sorum olacak :)

1.-total security yok sanırım?

2.-bunu my kaspersky'ye kaydedebiliyor muyuz?

3.-hangi bankada hesabınız var?

Merhaba hocam,

Açıkçası ilk önce özel mesajlara baktım ve oradan yazan ilk 3 arkadaşa döndüm. Mobilde saatler detaylı da yazmıyor zaten, hak geçmiş olabilir k.bakmayin.

1. Total security var aslında sitede. O biraz daha pahalıya geliyor ama arada koruma olarak hiçbir arti yok. Şifreleme vb. ufak tefek 2-3 özellik var.

2. My kaspersky e kaydedilebiliyor. Ben kaydediyorum ama birden fazla kişi girebiliyor mu emin değilim.

3. Bunun cevabını yukarıda verdim :)

• Bende özelden yazdım zannetmiştim :)

Sonra fark ettim :) Hayırlısı olsun

• Bugün cepteteb sanal kart ile almayı denedim hata vermeden 3d güvenlik şifresi ile alışverişi tamamladı. Bekletmeden aynı dk kaspersky kodu da geldi. Hata alan arkadaşlar bir daha denesin ödeme sistemini güncellemiş olabilirler.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.