Şimdi Ara

Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.307
Cevap
183
Favori
276.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ben de ortak olmak istiyorum alan arkadaşlar varsa beraber kullanabiliriz, sadece kendim kullanacağım.
  • 12 gün önce sipariş geçmiştim hala gelmemiş, ödemeyi paypalla yapmıştım. para da karttan çekilmiş
  • Arkadaslar pcye kurdugunuz antinin linkini atabilir misiniz adinin ne olmasi gerekiyor yada bir is yerine kuracagimda antinin turkce olmasi gerek ve kullandiginiz avusturalya yapma programinin adi nedir tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinde 3 tane key olan arkadaş var mı ? acil lazımdır
  • WaZz W kullanıcısına yanıt
    Kaspersky sitesine girin internet security deneme versiyonunu indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Kaspersky sitesine girin internet security deneme versiyonunu indirin.

paypal ile ödeme yaparken

Sorry, transaction cannot complete successfully. Please use an alternative payment method.

şeklinde hata veriyor sorun nedir?
  • WaZz W kullanıcısına yanıt
    Ben direk kredi kartı ile satın aldım.

• Arkadaşlar kod geldi vpn ile aktif ettim. Sıkıntı yok. Duyuran arkadaşla tekrar teşekkür ediyorum.
  • Şu an 10 dolar olarak görünüyor. paypal ile 23,66 TL ödedim.
    bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimselim -- 6 Ocak 2016; 21:27:29 >
  • 1 saat once aldim paypal kabul etmed neyseki enpara kart almisim 22tl ye aldim umarim kod mail adresine gelir bi sorum daha var bundam 2 tane alabiliyormuyuz acaba 5 tane makina var da ?

@halimselim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaZz -- 6 Ocak 2016; 21:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaZz

1 saat once aldim paypal kabul etmed neyseki enpara kart almisim 22tl ye aldim umarim kod mail adresine gelir bi sorum daha var bundam 2 tane alabiliyormuyuz acaba 5 tane makina var da ?

@halimselim

Sayfada 5 tane alınabiliyor yazıyordu. (ben öyle anladım)
  • alınan keyi illa vpn programı kuulanarak mı aktif etmemiz gerekiyor yoksa my.kasperky'e kaydını yapsak sonra program kurulumunda keyi kabul ettirebilirmiyiz?(vpn kullanmadan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimselim

quote:

1 saat once aldim paypal kabul etmed neyseki enpara kart almisim 22tl ye aldim umarim kod mail adresine gelir bi sorum daha var bundam 2 tane alabiliyormuyuz acaba 5 tane makina var da ?

@halimselim

Sayfada 5 tane alınabiliyor yazıyordu. (ben öyle anladım)

Lisans simdi mail olarak geldi 2. Alimi deniyorum o zmn

• Ortak kullanım için, key satan referanslı üyeler mesaj atabilir.
  • 3 key 18Tlden satılıktır. ben kullanmayacağım, 3 keyin 3'üde tek kişiye satılır.

ödeme enpara

@White Aura @poet3333 @PeerNet* @mtolgae @sedbond
  • arkadaşlar 24 aralıkta faturam geldi ama hala key gelmedi.ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirkam

arkadaşlar 24 aralıkta faturam geldi ama hala key gelmedi.ne yapabilirim?

Kayit oldugunuz mail adresine geliyor kod bana 1 saatte falan geldi. Mail adresinizi kontrol edin yoksa site ile iletisim kurun

• quote:

quote:

Kayit oldugunuz mail adresine geliyor kod bana 1 saatte falan geldi. Mail adresinizi kontrol edin yoksa site ile iletisim kurun

mail adresime sadece sipariş teyidi geldi.onda da key yok.sadece "Product Code" diye bir şey var.sanırım o değildir.
    sitelerine bir şeyler yazdım.bakalım ne cevap verecekler.
  • quote:

quote:

quote:

mail adresime sadece sipariş teyidi geldi.onda da key yok.sadece "Product Code" diye bir şey var.sanırım o değildir.

Bana ilk aldigim urunun adi ve fiyatini gosteren fatura gibi bisey geldi 1 2 saat kadar arkasindan da urunun lisans kodu ve yapilmasi gereken seyler geldi. Lisansi alirken kargo turu gibi seciliyor orda kargo olarak mi sectiniz acaba cunku bi online olarak gonderme secenegi var bide adrese olarak diye hatirliyorum adresli olani sectiyseniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana ilk aldigim urunun adi ve fiyatini gosteren fatura gibi bisey geldi 1 2 saat kadar arkasindan da urunun lisans kodu ve yapilmasi gereken seyler geldi. Lisansi alirken kargo turu gibi seciliyor orda kargo olarak mi sectiniz acaba cunku bi online olarak gonderme secenegi var bide adrese olarak diye hatirliyorum adresli olani sectiyseniz?

şuan hatırlamıyorum.belkide sizin dediğiniz gibidir.teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.