Şimdi Ara

Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.302
Cevap
183
Favori
276.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marxx

avustralya iş saatlerinde geliyor. bu gece gelmezse yarın gece gelir saat 2 gibi geliyor genelde sanırım...

hocam şimdi alsak aynı gün gece mi geliyor key
  • poet3333 kullanıcısına yanıt
    Evet ama fiyat 12 avustralya dolari olmus daha once 8 aud idi. 24 25 liraya cikmis fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Evet ama fiyat 12 avustralya dolari olmus daha once 8 aud idi. 24 25 liraya cikmis fiyat.

hocam yine de 1 tanesi 8 tl iyi fiyat kurum için 6 tane alacağım. şu anda kaspersky pure kurulu bu internet security bakalım önce onu kaldırıp internet security kuracağım eğer 1 ay deneme sürümü verirse sonra da bu lisansları eklerim
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim sorunsuz satın aldım ancak keyi henüz etkinleştirmedim. Kaspersky internet security üzerine tanımıyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Avira da güzel bir kampanya olsada alsak
  • Deneme sürümünün son günü, senenin son gününe denk gelmesi sevinci. Lisansı artık daha kolay takip edeceğim.
    Şimdi etkinleştirdim, sorun görünmüyor. Fiyat 12 AUD olmuş sanırım. Yaklaşık 25 TL yapar, yine iyi fiyat.
    Lisans bizim saatimize göre gece e-mail yoluyla geliyor. AU VPN için F-Secure Freedome kullandım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 31 Aralık 2015; 1:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Tüh ya daha yeni norton security aldım 20 tlye 3 bilgisayar:/

nereden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByM4ster

quote:

Tüh ya daha yeni norton security aldım 20 tlye 3 bilgisayar:/

nereden aldınız ?

Konu linki şu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_97941627/f_//tm.htm#97941627
  • Alınan lisanlar geldi:)

• siteye üye olurken adresi avustralya adresimi verdiniz acaba arkadaşlar
  • Elinde 1 adet key olup ücreti karşılığında vermek isteyen varsa PM atabilir.

• fiyat $12.10 olmuş, elinde key olupta satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
  • signore kullanıcısına yanıt
    merhaba keyi 2 pc de aktif etmeme rağmen my kaspersky da hala Activation date: You have not used your activation code yet yazıyor. sizce neden olabilir?
  • quote:

merhaba keyi 2 pc de aktif etmeme rağmen my kaspersky da hala Activation date: You have not used your activation code yet yazıyor. sizce neden olabilir?

Trial yanı deneme olarak aktif etmiş ve trial key'i silmeden yeni key'i girmiş olabilir misiniz ? Benim başıma gelmedi ama sadece tahmin.

Bir de kaspersky uygulamasında sol altta kaç gün kaldı yazıyor ? 365 den geri saymaya başladı mı ?

• signore kullanıcısına yanıt
    evet trial keyi silmeden direk maille gelen kodu girdim. 2 yıllık satın aldım 730 gün yazıyor şu anda.
  • quote:

evet trial keyi silmeden direk maille gelen kodu girdim. 2 yıllık satın aldım 730 gün yazıyor şu anda.

Daha bugün aktif ettiniz o Zaman sisteme yansıması biraz sürüyor olabilir, ben hiç anlık kontrol yapmadım.

• quote:

2 yıllık nasıl aldınız bir yıllık değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

www.saveonit.com.au
    Buy Kaspersky K-KIS-32 Anti-Virus - SaveOnIT.com.au
    http://www.saveonit.com.au/products/productdetails/65123728

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

http://www.saveonit.com.au/products/productdetails/65123728

Buldum teşekkür ederim.

• ortak arayan varsa pm atabilir...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.