Şimdi Ara

Kaspersky 6.0 İnternet Security Hata Mesajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün bir mağazadan aldığım Türkçe Kaspersky 6.0 int. sec. paketini açıp hemen kurdum. Kurar kurmaz nortonun göremediği 8-10 tane trojan yakaladı pc de.
    Yalnız şimdi bir problemim var; koruma ana penceresini açtığım zaman, posta koruması, web koruması, casus yazılım koruması, anti hacker koruması ve spam ileti koruması karşısında hata yazıyor ve bunu da kırmızı harflerle yazmış.
    Uyarı kısmında da yine bu durumu belirtecek şekilde 'bazı koruma bileşenleri başlatılamadı, lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın' yazıyor kırmızı harfler ile. Tabi tahmin edersiniz kaç kere reboot ettim ama değişen bişey olmadı.
    işin içinden çıkamadım valla, burada sorun nerede bana yardım eder misiniz? Ayarlarla ilgili bir problem mi acaba?
    Teşekkür ederim şimdiden ilginize..

• Önceden kullanmış olduğunuz bir virüs programı varmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 1 Mart 2007; 17:55:58 >
  • Faruk arkadaşım, teşekkür ederim tespitinde çok haklıymışsın.
    Ben bunu kurarken norton da kurulu idi, anladığım kadarıyla iki antivir. prog. çakışmış olmalı ki, her ikisini de kaldırıp yeniden kasperskyi kurunca sorun ortadan kalktı.
    Şimdi sorunsuz çalışıyor. Tekrar teşekkürler..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: adamik

Faruk arkadaşım, teşekkür ederim tespitinde çok haklıymışsın.
    Ben bunu kurarken norton da kurulu idi, anladığım kadarıyla iki antivir. prog. çakışmış olmalı ki, her ikisini de kaldırıp yeniden kasperskyi kurunca sorun ortadan kalktı.
    Şimdi sorunsuz çalışıyor. Tekrar teşekkürler..:)

Yardımcı olabildiysek ne mutlu iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.