Şimdi Ara

Kaspersky ABD’de yasaklanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaspersky için kötü bir durum olmus. yıllardır nortoncuyum

• Kolayı var, güncellenmiş dosyasını alır klasöre atarsın bunu mu dert etmişler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd artık iyice zıvanadan çıktı.dünya ülkeleride bir an önce abd ye ambargo uygulamaya başlamalı bazı ürünlerde kendi ekonomilerini düzeltmek için başka bahaneler buluyorlar.zaten biden bir ayağı çukurda aynı rahmetli eceviti son anda kullandıkları gibi kullanıyorlar dünyayı yönetiyor ama adamın kendine hayrı yok.kasperksy kullanıyorum yıllardır.

• Valla Kaspersky antivirüs + VPN i 250ye mi ne almıştım, password manager, pc hızlandırma konusunda yaptıkları, telefonda falan da çok iyi.Kısaca what are u talking about USA

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ben zamanında bedava cracklı kullanıyordum. Fiyatına baktım aşırı uygun geldi bana tek kişi bile. Bu haberi gören diğer ülkeler kullanmayanlar bakacak ucuz herkes ona geçecek. Kasper sky bu işten kârlı çıkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmişte çok değişik güvenlik yazılımlarını denemiş ve detaylıca incelemiş biri olarak Kaspersky'in son derece iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Başka güvenlik yazılımlarını kullanıp Kaspersky'da sağlanan güvenlik seviyesi ve ekstra özellikleri bulamadığım için sürekli Kaspersky ürünlerine geri dönmüşlüğüm var.

2023 senesinde hem cep telefonumda hem de bilgisayarımda Kaspersky Plus kullanmaya başladım. Son derece memnunum. Değiştirmeyi asla düşünmüyorum.

Amerika saçmalamış Kaspersky ABD’de yasaklanıyor Kasıtlı bir karar olduğu açık olarak belli.

Tek bir ümidim var; Amerika'nın bu tavrı nedeni ile Kaspersky satışları düşer ve lisans yenilme dönemim geldiğinde Kaspersky'a çok daha uygun fiyatlar ile sahip olursam SÜPER olur. Kaspersky ABD’de yasaklanıyor 

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Windows defender var çünkü

• Kaspersky alanının en iyisi. Yıllardan beri iş yeri bilgisayarlarımda kullanıyorum. Hatta birkaç kez ciddi fidye yazılımlarınıda engelleyip ip ten almışlığı vardır beni.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KS geciyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • laik çağdaş özgür ülkenin vatandaşları olmak isteyenler, abd nin yasağına gık edemiyorlar, oysa burda olsa ses abd den gelirdi, tek dişi kalmış muhassır ülke, hah

• Kseo kullanıcısına yanıt
    o zaman f35 i yasaklaması da Türkiye'nin işini iyi yapıyor olması demektir. (her ne kadar f35 konusuna katılmasam da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzer01 -- 24 Haziran 2024; 00:34:01 >
  • muhakkak çıkarlarına ters bir özelliği vardır sahibinide bir anda ortadan kaldırdılar

• Yıllardır güvenerek kullandığım güvenlik yazılımı.2 yıllık 10 kullanıcı çok uyguna geliyor,Bilgisayar,Telefon,Tablette aynı seriali kullanıyorsunuz.

Anlaşılır düzeyde Türkçeleştirilmiş,Bilgisayarı yorduğunu düşünmüyorum.

Kaspersky ABD’de yasaklanıyorwww.kaspersky.com.tr
    Kaspersky Plus – Gelişmiş Siber Güvenlik Koruması | Kaspersky
    https://www.kaspersky.com.tr/plus

Kaspersky ABD’de yasaklanıyor

Kaspersky ABD’de yasaklanıyor

• Ya arkadaş bu amerikanın ve batılı sözde ileri demokrasinin öncüsü ülkelerin (!) iki yüzlülüğünden bıktım.

Ulan instagramla facebookla whatsappla insanların donlarına kadar çekildikleri bütün fotoğrafları altyapınızda tutuyorsunuz. Buluttan sil dediğimiz dosyaları bize silindi gösterip arka planda saklıyorsunuz. Bre gavurlar. Bütün her şeyimiz sizin elinizde. Kaspersky sizi gözetliyor da norton gözetlemiyor mu ? Windows gözetlemiyor mu ? Google gözetlemiyor mu ? Android telefonlar iphoneler gözetlemiyor mu ? Ulan buzdolabı markanız bizi dinliyo gözetliyor.

Ama neymiş efendim çin ve rusya casusmuş. Hadi lan ordan , casusun allahı sizsiniz bu dünyada

• Sanki diğer yazılımlar çok masum. ABD herkesi kendi gibi düşündüğünden, bu tarz yazılımların da kötü olacağını sanıyor. Demek ki ABD menşeyli yazılımları kulllanmamak lazım.

• Ruslara güven olmaz zaten, iyi olmuş umarım Türkiye de de yasaklanır.

• Bu dünyada İsrail ve İngiltere hariç bütün dünya ülkeleri için abd bir ulusal güvenlik tehditdir,bunu artık dünya anlamalı ve abd ye karşı dışlayıcı politika ile birlik olmak zorunda abd şunu anlamalı dünya halkları artık abd den nefret ediyor,kaldıki Huawei Apple yi satışlarda geçti güvenlik bahanesiyle ambargo uyguladı ona keza tamam tik tok saçma sonuna kadar karşıyım ama onuda kendi ülkesinde yasakladı veya yasaklıycak şimdi de Kaspersky bana göre tartışmasız en iyisi,adamlar ne işine gelmiyorsa güvenlik bahanesi ile ambargoya tabi tutuyor abd'ye dünya ülkeleri aynı misilleme ile tepki göstermedikçe kuduz köpek gibi önüne gelene saldırmaya devam edicek,çok değil 20 30 ülke abd ile ilişkileri kesse g...t gibi ortada kalır gitsin Avrupa ile uğraşsın...

• Rusya Türkiye için de risktir. Kullanmayın.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

sandığından falan değil, diğer yazılımlar zaten cia'ye hizmet ediyor, bunlar da cia'ye hizmet etse sorun olmayacak. etmedikleri için sorun orda. yoksa ben şahsen rus hükümetiyle bir şey paylaşmadıklarına inanıyorum. paylaşıyor olsalardı çoktaan işi bitmişti kaspersky'nin tüm dünyada.

kaspersky sistemi bir norton gibi yormaz, hafiftir ve iyidir. ucuzdur da. ben de windows kullandığım dönemde onu tercih ediyordum.

• ayzer01 kullanıcısına yanıt

Konu, bağlam ve mantık açısından birbirine hiç benzemeyen şeyleri karşılaştırmışsınız. Ben tümdengelim yapıyorum. Basit, mizahi ama haklı bir tespitimden genelleme yapmaya çalışırsanız mantıklı bir sonuca varamazsınız.

Ama madem konusunu açmışsınız, söyleyeyim. F35 meselesi baştan itibaren, yani projenin geliştirildiği günden beri anlamsızdı. Jeopolitik konjonktür bizim o dönem projeye dahil olmamızı gerektirmiş olabilir ancak dünyanın teknolojik, kültürel, finansal geleceğinin (Türkiye'yi de içine almasını umarak) Doğu'da şekilleneceğini düşünüyorum.

F-35'i pohpohlamak, teknolojik becerilerini övmek mümkün. Simdilik bu övmeler meşru da olabilir ancak yakın gelecekte ne F-35, ne Amerika, ne de Nato'nun dünya gündeminde bugünkü gibi önemli bir yeri olacağını düşünüyorum. PRojeden çıkartılma şeklimiz rencide edici ve kontrolümüz dışında gelişti. Ancak bir yandan da olaya zararın bir yerinden dönülmüş diye iyimser bir perspektifle bakılabileceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.