Şimdi Ara

Kaspersky Antivirüs 2013 & Kaspersky Internet Security 2013 [Farkları?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, bir antivirüs programı almak istiyorum ve firma olarak kaspersky düşünüyorum. Bu antivirüs ile internet security arasında ne gibi bir fark vardır, hangisi daha iyidir? Bilgisi olan arkadaşlar bilgisini aktarırsa çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Farklar bunlar.

http://www.kaspersky.com/tr/compare

Hocam hepsiburada bana özel bir indirim uygulamış, 3 kullanıcı 1 yıl Kaspersky Internet Security 2013 25 liraya denk geliyor, kargoyla beraber 30 lira oluyor. Her bilgisayar başına 10 lira gibi bir ücret ki bu muazzam. Sormak istediğim 2013 olması kötü bir özellik midir, yani illa 30 lira diye 2013 almamalı mıyım onu sormak istiyorum. 2014 değil çünkü onu fark ettim sizin attığınız linkten..
  • Yeni her zaman daha iyidir hocam. 2014 hakkında bilgim yok ancak 2013'ten kötü olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

quote:

Farklar bunlar.

Hocam hepsiburada bana özel bir indirim uygulamış, 3 kullanıcı 1 yıl Kaspersky Internet Security 2013 25 liraya denk geliyor, kargoyla beraber 30 lira oluyor. Her bilgisayar başına 10 lira gibi bir ücret ki bu muazzam. Sormak istediğim 2013 olması kötü bir özellik midir, yani illa 30 lira diye 2013 almamalı mıyım onu sormak istiyorum. 2014 değil çünkü onu fark ettim sizin attığınız linkten..

Sen 2013 versiyonunu alıyorsun ama hiç onu kurmadan elindeki keyle 2014 versiyonunu kurabilirsin arkadaşım..2013 diye kafanda soru işareti kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

quote:

Farklar bunlar.

Sen 2013 versiyonunu alıyorsun ama hiç onu kurmadan elindeki keyle 2014 versiyonunu kurabilirsin arkadaşım..2013 diye kafanda soru işareti kalmasın.

Nasıl olacak hocam o? İnternetten 2014 sürümünü indirip keyi öyle mi kullanacağım?

• bu nick tam yirmi harfli kullanıcısına yanıt
    Aynen öle internetten indirdiğin 2014 versiyonuna 2013 ile gelen keyi giriceksin ve 2014 versiyonunu kullanıcaksın.Bende GG den aldığım 2013 keyiyle 2014 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen öle internetten indirdiğin 2014 versiyonuna 2013 ile gelen keyi giriceksin ve 2014 versiyonunu kullanıcaksın.Bende GG den aldığım 2013 keyiyle 2014 kullanıyorum.

Hocam hb 'de kaspersky 'nin kampanyalı kaspersky pure 3.0 ürünü var almaya değer mi sizce gerçekten iyi mi yoksa başka programlar tavsiye eder misiniz ? pc 'yi falan yoruyor mu ?
  • bu antivirüse bir türlü ısınamadım ya
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Valla dostum ben kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım.Yoruyor mu sorusuna gelince göreceli bir kavram benim pc öyle çok üst düzey değil çok kasma yavaşlama olmuyor.Şahsen tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgunsen

bu antivirüse bir türlü ısınamadım ya

bende senin gibiydim son 1 seneye kadar panda ile çalışıyordum ama maalesef panda conta yaktı symantec firması gibi patladı kaspersky ile ilgili çok düşüncem vardı en başta kasması eski sürümlerinde exterme makinayı yamultuyordu ama 2013 ve 2014 sürümlerin klasik dualcore bilgisayarlarda bile hiç sıkıntı yaşatmadan çalışıp kullanıcıya sıkıntı çıkartmıyor. kaspersky firmasının ürünlerini kullanıp satmaktan çok memnunum hem destekleri 10 numara hemen yanıt veriyorlar.
  • quote:

Hocam tekrardan merhaba, ben de 3 PC 1 Yıl Kaspersky Internet Security 2013 aldım hepsiburada.com'dan 30 liraya ancak sormak istediğim şey bu internetten 2014 sürümünü indirirsem yine de 3 PC 1 Yıl geçerli olur değil mi? Yani bu aktivasyon kodu sadece 2013'e özgü değildir umarım, 3 bilgisayarıma da 2014 kurabilirim 2013 Key'i ile?
  • bu nick tam yirmi harfli kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle arkadaşım 3 pc için 2014 sürümünü kurup aldığın 2013 keyi ile kullanabilirsin.Şuan bende bu şekilde kullanıyorum sıkıntı olmuyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.