Şimdi Ara

kaspersky antivirüs 2015 .exe dosyası indirdiğimde virüs olarak siliyor,yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nette ve forumda araştırdım ama bişey bulamadım
    kaspersky antivirüs 2015 kullanıyorum.
    işim gereği muhasebe programı olan zirve yazılım ı kullanıyorum.
    güncelleme çıktığında zirvemusavirkur.exe dosyasını indiriyorum netten ama indirince hemen siliyor kaspersky.
    her seferinde korumayı duraklatmam gerekiyor.
    bu indirdiğim dosyayı virüs olarak algılamaması için nasıl bir ayar yapmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum.

• bütün anti virüslerde mevcut bir sorun. normalde güncelleme dosyasının içinde uzak destek yazılımıda mevcut ve uzak destek dosyası nedeni ile virüs var zannedip engelliyor hatta panda bitdefenderde dahi defalarca bu şikayet ile gelen müşteri oldu. dosyayı sorunsuz şekilde indirebilmen için bir klasör oluştur ve bu klasörü ayarlardan istisnalar' a ekleyip o klasörde var olan exe uzantılı hiç bir şeyi ellememesini ayarlarsan sorun çözülür indirmedeki. kurulum esnasında yaşadığın soruna gelince zirve klasörünü komple istisnalara ekleyip aynı baştaki gibi tamamen tarama dışı bırakmalısın. bu işlemler çok başını ağrıtabilecek bir durum virüslerden zarar görmesi durumu söz konusu çünkü güvenlik açığına sebebiyet veriyor bu nedenle anti virüsü güncelleme ve indirme öncesinde 5 dakikalığına devre dışı bırakıp işlem sonrası yeniden çalıştırırsan risk en aza inmiş olacaktır.

• black_flood kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam haklısınız içinde uzak destek de var.
    önceden yoktu.
    yazılımcı firmayla iletişime geçeyim uzak destek inmesin her seferinde.
    istisnalardan da komple programın klasörünü seçtim,sonumuz hayrolsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.