Şimdi Ara

Kaspersky Antivirüs 2016 ve Kaspersky Total Security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben internet üzerinden çok alışveriş yapıyorum ve borçlarımı vs. hep kredi kartıyla ödüyorum. Bugün arkadaşım bana kredi kartıyla internetten fazla işlem yapmamamı kendimi garantiye almamı söyledi ve Kaspersky önerdi. Bende Kaspersky Antivirüs 2016 siparişi verdim. Sonradan farkettim ki Kaspersky Total Security bundan daha gelişmiş bi yazılımmış. Network attack blocker, Safe Money, Firewall gibi ek özellikleri var sanırsam. Hatamı ettim bilmiyorum kafama takıldı. Sadece Kredi kartıma herhangi birşey olmasını istemiyorum. İnternette kafam rahat işlem yapabileyim. Sizce Kaspersky Antivirüs 2016 ne kadar düzeyde bi koruma sağlar internet alışverişlerim açısından. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Kaspersky Internet Security almanız lazımdı. Antivirüs versiyonunda dediğiniz gibi Network attack blocker, Safe Money, Firewall, ve bazı özellikler yok. Antivirüs sizi zararlı yazılımlardan ve zararlı sitelerden korur ama ek güvenlik katmanları sunmaz.
  • Edmir kullanıcısına yanıt
    Linux tabanlı bir live cd bul. Yani netten iso olarak indirip cdye ya da flaş a yazdır. Banka işlerin olduğunda pcyi bu aygıttan başlat. Linux tabanlı olduğu için virüs derdin olmaz...
    Bu da bi yol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky Destek Hattını arayıp İade talebinde bulundum. Geri iade onaylandığı vakit İnternet Security 2016 alabilirim. Total Security ve İnternet Security %30 indirim'e girmiş. Sizce benim için İnternet Security yeterlimidir yoksa Total Security alsam daha mı iyi olur? İnternette rahatça kartlarımı kullanabilmek ve "keşke" diyerek pişman olmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmir -- 18 Ocak 2016; 14:40:36 >
  • Kısaca Windows 10'un yanına Linux kurun diyorsunuz. Dediğinizi de yapabilirim eğer gerçekten güvenliyse. Peki Linux'te neden virüs derdi olmuyor ve hangi linux sürümü benim için daha uygun? (Mint, Ubuntu, Debian vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmir

Kaspersky Destek Hattını arayıp İade talebinde bulundum. Geri iade onaylandığı vakit İnternet Security 2016 alabilirim. Total Security ve İnternet Security %30 indirim'e girmiş. Sizce benim için İnternet Security yeterlimidir yoksa Total Security alsam daha mı iyi olur? İnternette rahatça kartlarımı kullanabilmek ve "keşke" diyerek pişman olmak istemiyorum

Ürün karşılaştırmasına buradan bakabilirsiniz.
    http://www.kaspersky.com/tr/compare

• Edmir kullanıcısına yanıt
    Öyle de denebilir ama demek istediğim biraz daha farklı. Yani örneğin Pardus işletim sistemini flash belleğe yazıp, sistemi bu aygıttan başlatınca aynı Windows gibi kullanabilirsiniz demek istedim. Yani diske kurmaya gerek yok, portable olarak yani. Ben şahsen böyle yapıyorum..
    Linux'da neden virüs yok sorusuna gelince ; bildiğim kadarıyla linux için virüs yazılamıyor. Yazan olmuş, ama çok,hatta hiç yaygın değil. Bu sebeple en güvenli sistem denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 18 Ocak 2016; 16:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki. Desteğiniz için ikinize de teşekkür ederim. Allah razı olsun
  • arkadaşlar kaspersky total security nasıl kapatıyoruz? iobit uninstaller la kaldırmaya çalışıyorum, kaspersky total security yi kapatmanız lazım diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.