elimde orjinal lisanslı kaspersky anti virus 2009 var. yüklemeyi yapıyorum sonlarına doğru ok lemem gereken yerler gelmeden bitiyor yükleme. sonrasında başlat menüsünden tıkladığım zamanda herhangi bir işlem yapmıyor kaspersky. valide hanımın bilgisayarında da aynı sorun olmuştu(3 bilgisayar için lisanslı). tr satış temsilicilerini aradığımızda format atın demişlerdi(mükemmel bir yardım!). neyse sorun sanırım daha önce 2 pcde de bitdefender yüklü olmasından kaynaklanıyor. uninstallerını indirdim internetten fakat daha önce sildiğim için bir işe yaramıyor. registry i de kurcalamak istemiyorum. pek fazla bir bilgim yok maalesef reg hakkında. siz ne önerirsiniz?
arkadaşlar bir fikriniz yoksa maalesef format atmak zorunda kalacağım.
Bende benzer bir sorun olmuştu. Sildiğim Nod32 programını bilgisayar hala yüklü olarak algılıyordu. Ben de CCleaner programı ile kayıt defterini temizledim. Sildiğim programların kayıt defterindeki artıklarını manuel olarak sildim. Bir dene istersen. Daha önceden sildiğin başka programlar varsa onların reg kayıtlarını da silersin. Olmazsa aldığın Kaspersky'de hata vardır bence.
quote:
Orjinalden alıntı: Quasimodo
quote:
Orjinalden alıntı: LionTech16
Bende benzer bir sorun olmuştu. Sildiğim Nod32 programını bilgisayar hala yüklü olarak algılıyordu. Ben de CCleaner programı ile kayıt defterini temizledim. Sildiğim programların kayıt defterindeki artıklarını manuel olarak sildim. Bir dene istersen. Daha önceden sildiğin başka programlar varsa onların reg kayıtlarını da silersin. Olmazsa aldığın Kaspersky'de hata vardır bence.
ccleaner ı bi deneyelim ama sanmıyorum bir işe yarayacağını yinede çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: MikeWave
quote:
üstad aslında en etkili çözüm format fakat onca şeyi tekrar kurmak koyuyor bana. oldum olası c nin imajını alıpta formatı kolaylaştıran programları kullanmaya alışamadım(norton ghost deepfreeze gibi)
quote:
üstad aslında en etkili çözüm format fakat onca şeyi tekrar kurmak koyuyor bana. oldum olası c nin imajını alıpta formatı kolaylaştıran programları kullanmaya alışamadım(norton ghost deepfreeze gibi)
O halde Acronis kullan. Nortondan bin kat daha güzel ve kullanışlı