Arkadaşlar Kaspersky 6.0 Antivirus programını lisanslı olarak 3 tane pc'de kullanıyoruz. 3 pc'de de dün sabahtan bu yana son güncellemeleri 24.04.2009 07:11 olarak gözüküyor. Dünden beri programı güncellemeye çalışıyorum. Sunucuya bağlanıyor 2-3 tane dosya indirip kuruyor, "güncelleme gerekmiyor" diyor. Benim bildiğim Kaspersky günde en az 4-5 defa güncelleme yapar ve her güncellemeden sonra güncelleme zamanını yeniler. Bizdekiler dünden bu yana 24.04.2009 07:11 de kaldı. Güncelleme gerekmiyor diyor. Sanırım bir sorun var. Ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler
Tüm güncellemeleri içeren son sürüm 8.0.0.506 versiyonu download edip kurarsan bu sorun ortadan kalkar.
hocam, "kaspersky anti-virus programının bir önceki başlatma girişimi başarısız" mesajı veriyordu sürekli. öğlen 12 gibi güncelleme yaptı birden. sonra tarama yaptım. Trojan-GameThief.Win32.Magania.azmu buldu ve sildi. bunu 1 gün önce tarama yaptığımda görmüyordu. şimdi bir sorun gözükmüyor, herşey normal. teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: vBulletin
Tüm güncellemeleri içeren son sürüm 8.0.0.506 versiyonu download edip kurarsan bu sorun ortadan kalkar.
Hocam elindeki 6 nın lisansıysa nasıl 8 i kurup lisanslı hale getirecek ki?