Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kaspersky Internet Security 2 Yıl Satın Al 24 Ocak 2021 17:38 1 1 Kaspersky Internet Security 2 Yıl Herkese iyi forumlar. Elimde 4 adet kaspersky internet security key mevcut. Tanesini 55 tl den satıyorum. Kendim bugün keyi aktif ettiğimden 731 gün kaldı.Pm üzerinden veya konuya yazarak iletişime geçebilirsiniz.Avusturalya üzerinden vpn ile aktifleştiriliyor. Vpn ve detaylı anlatım yollanıcaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 55 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Şanlıurfa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lenovo V15-ADA AMD Ryzen 5 3500U 12GB RAM 512GB SSD 3 Aylık Xbox Game Pass Ultimate Kaspersky Internet Security 2 Yıl 3 Aylık Discord Nitro 20 TL
1 Adet @valeroso adlı forum üyesine satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lenovo V15-ADA AMD Ryzen 5 3500U 12GB RAM 512GB SSD 3 Aylık Xbox Game Pass Ultimate Kaspersky Internet Security 2 Yıl 3 Aylık Discord Nitro 20 TL