Şimdi Ara

Kaspersky Internet Security 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaspersky Internet Security, bilgisayarınızın sorunsuz çalışmaya devam etmesini sağlarken tüm İnternet tehditlerine karşı benzersiz koruma sağlayan gelişmiş teknolojiler kullanır.

45 gün genişletilmiş Ücretsiz deneme sürümü indir

• Bitdefender candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

Bitdefender candır.

Kaspersky keylerini daha çabuk bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 28 Şubat 2016; 20:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenatorTL

quote:

Bitdefender candır.

Bitdefenderin kampanyaları oluyo 6 aylık kullanıyorum.Ayrıca çok ucuza satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bitdefender candır.

Bitdefenderin kampanyaları oluyo 6 aylık kullanıyorum.Ayrıca çok ucuza satılıyor.

reset programı devamlı güncel oluyor bedava kullanıyon
  • Hocam bende soyle bir sorun var.Bilgisayari actigimda kaspersky korumasi 3 4 dkk sonra etkinlesiyor bunu duzeltmenin yolu var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bertan1907

Hocam bende soyle bir sorun var.Bilgisayari actigimda kaspersky korumasi 3 4 dkk sonra etkinlesiyor bunu duzeltmenin yolu var mi

bende de hemen aktif olmuyor ne kadar süre olduğu bilmiyorum. eğer kaldırmak istiyorsan kendi ozel silme programı var onla kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 29 Şubat 2016; 11:00:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SenatorTL kullanıcısına yanıt
    o iş hikaye çabucak patlıyor o keyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcafe kullanıyorum artık para da verip alacağım ama kasmayan hangisi bitfender mı kaspersky mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonster61

mcafe kullanıyorum artık para da verip alacağım ama kasmayan hangisi bitfender mı kaspersky mı

mcafee yüzünden ben pc yi format attım pc yi deli gibi kasıyor . kullanacağın virüs programında cloud özelliği olsun yeter
  • Benim cihazın doğasına aykırı hocam :D
  • Kaspersky gayet iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moonster61

mcafe kullanıyorum artık para da verip alacağım ama kasmayan hangisi bitfender mı kaspersky mı

mcafee yüzünden ben pc yi format attım pc yi deli gibi kasıyor . kullanacağın virüs programında cloud özelliği olsun yeter

kastığı kadar da iyi koruma sağlasa zaten eyvallah diyebiliriz ama kasma oranı ile korumayı endekslediğimiz de virüs testlerine bile girmemesi lazım ama giriyor.
  • Kaspersky piyasaya çıktığından beri kullanıyorum..Tarihi geri aldığımızda 1 aylık deneme daha kazanıyorduk..(ey gidi günler)
    Sonraları key dosyalarını yükleyip bitene kadar sorunsuzca kullandık..Keyleri yakalıdılar.Regeditten minicik bir ayar ile 1 aylık deneme süresi daha geliyordu..o da engellendi...trial reset programı çıktı.. (sonuçta program ne kadar güvenirsinki ?) Bit defendere geçtim...3 ay önce şifreyi girdim şu an 60 gün kaldı yazıyor...Gayet güzel işini çaktırmadan yapıyor..
  • Bunun 6 aylık deneme sürümü falan yok mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.