Şimdi Ara

Kaspersky internet security 7'yi kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Kaspersky Internet Security 7'yi yüklemiştim(30 günlük deneme). 30 gün doldu ve kaspersky'ı kaldırmak istedim ama kaldıramadım. Program ekle-kaldırda ismi yok, program files'ta klasörü var ama uninstall edebileceğim dosya yok. Sadece başlat-programlarda uninstall edebilceğim dosyası var ancak onuda denediğim zaman şu hatayı alıyorum.

programı kaldırmak için uninstaller program yükledim ama onların listesindede kaspersky'ın adı çıkmadı
    ccleaner programıyla hem kayıt defteri hem normal temizlik yaptım hiç bir şey çıkmadı(kaspersky ile ilgili) o programında kaldırma özelliğine baktım ordada adı yoktu.

istediğim zaman programı açabiliyorum ayrıca nod32 yüklemek istedğimde ise kaspersky yüklü diyor onuda yükleyemiyorum.

ne yapacağımı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademilhan -- 13 Şubat 2008; 18:13:33 >

• Yüklediğin 30 günlük sürümü çalıştır ordan kaldır/remove i seç
  • çalıştırıyımda öyle bir yer yokki
  • Bununla kaldırabilirsin.

• @xax ın söylediği program işini görür.nero 8 ile aynı hatayı alıyordum.ve bi kaç tane kaldırmak için araç denedim.sonuç aldığım program bu oldu benimde.
  • once programı sag alttan cıkıs yap sonra setup dosyasını calıstır orada onar kardır diye secenek sunması laızm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.