Şimdi Ara

KASPERSKY İYİ AMAAA...MAKİNA YI MAHVEDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN Bİ ZAMANLAR MCAFEE ENTERPİSE 8.0İ KULLANIYORDUM MEMNUNDUM ASLINDA PC ME Bİ ZARAR GELMİODU 4 5 AYDA BİR FORMAT ATIODUM SONRA Bİ ARKİ KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 7.0125 TAVSİYE ETTİ BEN MCAFEE KALDIRIP KURDUM ..ÖZELLİKLERİ GERÇEKTEN ÇOK FAZLAYDI ÇOK DA GÜÇLÜ VE HIZLI ...ÖZELLİKLE EN BEĞENDİĞİM ÖZELLİĞİ KAYIT DEFTERİ KORUYUCUSU...AMA BİR İKİ AY SONRA PC M YAVAŞLAMAYA BAŞLADI VE HİÇ OYUN OYNAYAMAZ OLDUM...BUNUN SEBEBİNİN KAV IN DİSK LERDE ÇOK OYNDAĞINI VE DİSKE ÇOK ZARAR VERDİĞİNİ ÖĞRENDİM BU DOĞRUYDU ÇÜNKÜ HDD DEN SESLER GELMEYE BAŞLAMIŞTI VE HERGÜN DİSK DEFRAG YAPMAK ZORUNDA KALIYORDUM AMA NAFİLE...RAM VE İŞLEMCİ KULLANIMI DA YÜKSEK ..ŞİMDİ MCAFEE NİN YENİ MCAFEE TOTAL PROTECTİON 2007 PROGRAMINI İNDİRMEK İSTİYORUM..AMA KAV DAN NEFRET EDEREK AYRILMICAM ÇOK GÜÇLÜ Bİ ANTİVİRÜS .BİR GÜN ÇOK GÜÇLÜ Bİ MAKİNAM OLURSA ONU TEKRAR KULLANIRIM....ŞU ANKİ MAKİNAM AMD ATHLON 3800 x2 1 GB RAM SATA 2 160 GB HDD...AMA TAM MCAFEE KURACAKKEN İLGİNÇ BİŞEYLE KARŞILAŞTIM KASPERSKY DAN SONRA MCAFEE KURULMUYORMUŞ HATA VERİYORMUŞ ..BU KONUDA BİLGİSİ VE ÇÖZÜMÜ OLAN ARKADAŞLARINI DİİKKATİNE..

• Programı kaldırdıktan sonra regedit ( kayıt defteri düzenleyicisinden) kaspersky ın tüm girdilerini silip denemeni tavsiye ederim

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturk

Programı kaldırdıktan sonra regedit ( kayıt defteri düzenleyicisinden) kaspersky ın tüm girdilerini silip denemeni tavsiye ederim

kolay gelsin

ama kardeş services.exe dosyasının ayarlarını bozuomuş o dosyaya bi ayar çekmemiz lazım..ilgin için çok teşekkürler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaskaptan

BEN Bİ ZAMANLAR MCAFEE ENTERPİSE 8.0İ KULLANIYORDUM MEMNUNDUM ASLINDA PC ME Bİ ZARAR GELMİODU 4 5 AYDA BİR FORMAT ATIODUM SONRA Bİ ARKİ KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 7.0125 TAVSİYE ETTİ BEN MCAFEE KALDIRIP KURDUM ..ÖZELLİKLERİ GERÇEKTEN ÇOK FAZLAYDI ÇOK DA GÜÇLÜ VE HIZLI ...ÖZELLİKLE EN BEĞENDİĞİM ÖZELLİĞİ KAYIT DEFTERİ KORUYUCUSU...AMA BİR İKİ AY SONRA PC M YAVAŞLAMAYA BAŞLADI VE HİÇ OYUN OYNAYAMAZ OLDUM...BUNUN SEBEBİNİN KAV IN DİSK LERDE ÇOK OYNDAĞINI VE DİSKE ÇOK ZARAR VERDİĞİNİ ÖĞRENDİM BU DOĞRUYDU ÇÜNKÜ HDD DEN SESLER GELMEYE BAŞLAMIŞTI VE HERGÜN DİSK DEFRAG YAPMAK ZORUNDA KALIYORDUM AMA NAFİLE...RAM VE İŞLEMCİ KULLANIMI DA YÜKSEK ..ŞİMDİ MCAFEE NİN YENİ MCAFEE TOTAL PROTECTİON 2007 PROGRAMINI İNDİRMEK İSTİYORUM..AMA KAV DAN NEFRET EDEREK AYRILMICAM ÇOK GÜÇLÜ Bİ ANTİVİRÜS .BİR GÜN ÇOK GÜÇLÜ Bİ MAKİNAM OLURSA ONU TEKRAR KULLANIRIM....ŞU ANKİ MAKİNAM AMD ATHLON 3800 x2 1 GB RAM SATA 2 160 GB HDD...AMA TAM MCAFEE KURACAKKEN İLGİNÇ BİŞEYLE KARŞILAŞTIM KASPERSKY DAN SONRA MCAFEE KURULMUYORMUŞ HATA VERİYORMUŞ ..BU KONUDA BİLGİSİ VE ÇÖZÜMÜ OLAN ARKADAŞLARINI DİİKKATİNE..

gercekten boyle birsey olabilirmi acaba?

• Merhabalar sistemim intel p4 3.0ghz - 2*512 ram - 160 gb sata harddiskim var bende şu anda KIS 7 kullanıyorum daha öncede eski sürümünü baya bi kullanmıştım hiç problemle karşılaşmadım.Acaba işletim sistemi olarak ne yüklü XP Home - Pro? Home larda bazen problem çıkartabiliyor Kaspersky.
  • Bilgisayarımın özelliklerini sistem penceremden bakabilirsiniz. 250+250 sata hdd var.
    Ve 2 senedir kaspersy 5 kullanırım(6 ya da 7 değil. 5)
    karşılaşılan okuduğum sorunlardan hiç biri ile karşılaşmadım. Ne yavaşlık ne de ram yeme. Bilgisayarım da ahım şahım bir şey değil ama kötü de değil.
    Yarı yolda da bırakmadı. Sadece bir kere bir virüsü silememişti o zaman da panda kurdum halletmişti.
    Bence kaspersky'yi kullanmasını da bilmeli biraz. Neden bende hiç bir şey olmuyor da başkalarında oluyor
  • mcafe çoğu virüsü tanımıyor kaspersky'a dönmeyi düşünüyorum. işlemci 2.2 intel. 1024 ram var bilgisayarı zorlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kaspersk kullanıyordum yarım saat öncesine kadar
    key dosyam kara listeye alınmış...ve bende kaldırdım başka key aramakta istemedim nod32 kurdum...şimdilik sorun yok...
    virüslü cdlerim vardı hemen denedim kasperskynin bulduklarını aynen buldu bende nod32 yi başarılı buldum...ilerleyen günlerde ne olacak bakalım...
  • arkadaşlar bu ayki pc world globus nod 32 v3 beta 2'yi test etmiş. ellerindeki virüs cdsindeki 41067 adet virüsten 24439 tanesini bulabilmiş. sebep olarak eski virüsleri bulmada yetersiz olması ama güncel olanları bulabildiği söylenmiş. benim de kaspersky IS 7 blacklist oldu. sanırım kaspersky bu işi ciddiye almaya başladı. öğleden beri çalışan key arıyorum.

nod32 nedense güven vermiyor bana eskisi kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 2 Ekim 2007; 17:39:31 >
  • Benim Kaspersky key'i de blacklist oldu ve ben de NOD32 kurdum. Tam alışamadım ama MSN Live Messenger'da bazı mesajların gitmemesi sorunu ortadan kalktı gibi. Kaspersky yüzündenmiş galiba.
  • arkadaşlar sistemi yormayan ve kaspersky den sonra en iyi security suit olan avira premium security suite uzun süredir 3 aylık lisans dağıtıyor bence deneyin fazlasıyla memnun kalacaksınız

3 aylık lisans için;http://www.avira.com/en/evaluate/vnu.php

avira premium security suite için ;http://www.avira.com/en/downloads/avira_premium_security_suite.html

neler var bu security de;http://www.avira.com/en/products/personal.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.