Şimdi Ara

KASPERSKY KURULUMUNDAN SONRAKİ HAMLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bn wırus programı olarak kaspersky ınternet securıty7.0 kurdum ama kurduktan snra dırek pcyı taramaya basladı bayadırda tarıyor ne zmn bıter bu yada kendım mı ıptal etmelıyım sızce kullananlar yardımcı olabılırlerse sewınırım smdıden herkese tesekkur ederım..

• pc deki dosya sayısına baglı valla bende 20 gb dosyayı 8-9 saatte tarıyordu gerisini sen hesap et
  • beyler bende güncelleme sorunu var ya yardım edin lütfen 6 ve 7 de hep aynı sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe

beyler bende güncelleme sorunu var ya yardım edin lütfen 6 ve 7 de hep aynı sorun var

kara listeye eklendi ise serial güncellemez temiz bir şeyler bulmaya çalışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

pc deki dosya sayısına baglı valla bende 20 gb dosyayı 8-9 saatte tarıyordu gerisini sen hesap et

offf bndde 40 gblık dosya war bu tarama 16 saat mı surecek boyle.bırde bu program bazı sıtelere yasak koymus gıremıorm o sıtelere bu yasakları nasıl kaldıracagım tsk ederım.
  • quote:

pc deki dosya sayısına baglı valla bende 20 gb dosyayı 8-9 saatte tarıyordu gerisini sen hesap et

Hacı ne yaptın sen yaa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe

beyler bende güncelleme sorunu var ya yardım edin lütfen 6 ve 7 de hep aynı sorun var

kara listeye eklendi ise serial güncellemez temiz bir şeyler bulmaya çalışın

yasal keyim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bazı sıtelere olan yasakları kaldırdımda ıkı gundur tarıo pcyı bu kaspersky nasıl bsy bu anlamadım neden bukdr surdu taramayı kapattgım zmnda wırusun etkın olmadgını soluyor ne yapmalıyın lutfen cvp yazın arkadaslar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiama

beyler bazı sıtelere olan yasakları kaldırdımda ıkı gundur tarıo pcyı bu kaspersky nasıl bsy bu anlamadım neden bukdr surdu taramayı kapattgım zmnda wırusun etkın olmadgını soluyor ne yapmalıyın lutfen cvp yazın arkadaslar..

bendede öyle sabah başlatıyodum gece 4-5 e kadar sonra durduruyodum kapıyom pc yi uyandıgımda kaldıgım yerden devam ne zaman biterse valla bazen 1 bazen 2 güne kadar uzar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chiama

beyler bazı sıtelere olan yasakları kaldırdımda ıkı gundur tarıo pcyı bu kaspersky nasıl bsy bu anlamadım neden bukdr surdu taramayı kapattgım zmnda wırusun etkın olmadgını soluyor ne yapmalıyın lutfen cvp yazın arkadaslar..

bendede öyle sabah başlatıyodum gece 4-5 e kadar sonra durduruyodum kapıyom pc yi uyandıgımda kaldıgım yerden devam ne zaman biterse valla bazen 1 bazen 2 güne kadar uzar

sadece ılk yuklendgnde oluyor demı 1-2gun surduktn snra normale doner degıl mı

• arkadaşım ne 1-2 günü kaspersky 6 bilgisayarımı 2.30 saatte taradı.başlangış 14:10 bitiş 16:40
    600060 dosya (58 gb) ekran görüntüsünde çektim ama resim uploadını bilmiyorum tabi bilgisyarının konfigirasyonuda çok önemli ramin işlemcin iyise daha çabuk biter tarama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughty_boy -- 14 Ağustos 2007; 17:55:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: naughty_boy

arkadaşım ne 1-2 günü kaspersky 6 bilgisayarımı 2.30 saatte taradı.başlangış 14:10 bitiş 16:40
    600060 dosya (58 gb) ekran görüntüsünde çektim ama resim uploadını bilmiyorum tabi bilgisyarının konfigirasyonuda çok önemli ramin işlemcin iyise daha çabuk biter tarama.

aslında bnm hatam taramayı durdurup tekrar baslatmak fln oldu sanırım yksa smdıye kdr coktan bıtmesı lazmdı nyse bıter o zmn pek fzla kalmamıs gıbı yardımn ıcn tskler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.