Bildirim
KASPERSKY KURULUMUNDAN SONRAKİ HAMLE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pc deki dosya sayısına baglı valla bende 20 gb dosyayı 8-9 saatte tarıyordu gerisini sen hesap et -
beyler bende güncelleme sorunu var ya yardım edin lütfen 6 ve 7 de hep aynı sorun var -
quote:
Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe
beyler bende güncelleme sorunu var ya yardım edin lütfen 6 ve 7 de hep aynı sorun var
kara listeye eklendi ise serial güncellemez temiz bir şeyler bulmaya çalışın -
quote:
Orjinalden alıntı: soryy
pc deki dosya sayısına baglı valla bende 20 gb dosyayı 8-9 saatte tarıyordu gerisini sen hesap et
offf bndde 40 gblık dosya war bu tarama 16 saat mı surecek boyle.bırde bu program bazı sıtelere yasak koymus gıremıorm o sıtelere bu yasakları nasıl kaldıracagım tsk ederım. -
quote:
pc deki dosya sayısına baglı valla bende 20 gb dosyayı 8-9 saatte tarıyordu gerisini sen hesap et
Hacı ne yaptın sen yaa -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe
beyler bende güncelleme sorunu var ya yardım edin lütfen 6 ve 7 de hep aynı sorun var
kara listeye eklendi ise serial güncellemez temiz bir şeyler bulmaya çalışın
yasal keyim var -
beyler bazı sıtelere olan yasakları kaldırdımda ıkı gundur tarıo pcyı bu kaspersky nasıl bsy bu anlamadım neden bukdr surdu taramayı kapattgım zmnda wırusun etkın olmadgını soluyor ne yapmalıyın lutfen cvp yazın arkadaslar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: chiama
beyler bazı sıtelere olan yasakları kaldırdımda ıkı gundur tarıo pcyı bu kaspersky nasıl bsy bu anlamadım neden bukdr surdu taramayı kapattgım zmnda wırusun etkın olmadgını soluyor ne yapmalıyın lutfen cvp yazın arkadaslar..
bendede öyle sabah başlatıyodum gece 4-5 e kadar sonra durduruyodum kapıyom pc yi uyandıgımda kaldıgım yerden devam ne zaman biterse valla bazen 1 bazen 2 güne kadar uzar
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chiama
beyler bazı sıtelere olan yasakları kaldırdımda ıkı gundur tarıo pcyı bu kaspersky nasıl bsy bu anlamadım neden bukdr surdu taramayı kapattgım zmnda wırusun etkın olmadgını soluyor ne yapmalıyın lutfen cvp yazın arkadaslar..
bendede öyle sabah başlatıyodum gece 4-5 e kadar sonra durduruyodum kapıyom pc yi uyandıgımda kaldıgım yerden devam ne zaman biterse valla bazen 1 bazen 2 güne kadar uzar
sadece ılk yuklendgnde oluyor demı 1-2gun surduktn snra normale doner degıl mı
-
arkadaşım ne 1-2 günü kaspersky 6 bilgisayarımı 2.30 saatte taradı.başlangış 14:10 bitiş 16:40
600060 dosya (58 gb) ekran görüntüsünde çektim ama resim uploadını bilmiyorumtabi bilgisyarının konfigirasyonuda çok önemli ramin işlemcin iyise daha çabuk biter tarama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughty_boy -- 14 Ağustos 2007; 17:55:01 > -
quote:
Orjinalden alıntı: naughty_boy
arkadaşım ne 1-2 günü kaspersky 6 bilgisayarımı 2.30 saatte taradı.başlangış 14:10 bitiş 16:40
600060 dosya (58 gb) ekran görüntüsünde çektim ama resim uploadını bilmiyorumtabi bilgisyarının konfigirasyonuda çok önemli ramin işlemcin iyise daha çabuk biter tarama.
aslında bnm hatam taramayı durdurup tekrar baslatmak fln oldu sanırım yksa smdıye kdr coktan bıtmesı lazmdı nyse bıter o zmn pek fzla kalmamıs gıbı yardımn ıcn tskler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X