Bildirim
kaspersky tam sürüm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beta senı ıdare der merak etme bende kullanıyorum -
kaspersky nin full ü çeşitli sitelerde war ama bilmiorum burda sölemek doğru mu...
bu tür şeyler yasak sanıyorum bu konuda..
ama bazı forumlarda bulabilirsin .. :) -
quote:
Orjinalden alıntı: crepassio
kaspersky nin full ü çeşitli sitelerde war ama bilmiorum burda sölemek doğru mu...
bu tür şeyler yasak sanıyorum bu konuda..
ama bazı forumlarda bulabilirsin .. :)
evet yasak.ceza almak isteyen verebilir tabiki -
bekliyorum arkadaşlar vermenizi
bende gerekeni yapayım hemen
hadi buyrun birisi versin
bu arkadaşımızda yasak olduğunu bilmesine ve defalarca yasak olduğunu belirtmemize rağmen ısrarla tam sürüm bir şeyler istiyor onada hiç bir anlam veremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 15 Eylül 2005, 18:52:53 > -
nedir bu program yahu? -
antivirüs programı -
peki pm ile atılırsa da ceza veriliyormu ? -
forumumuzda her türlü serial crak key ve bilimum illegal içerik pm dende olsa yasaktır yasak olduğunu bildiği halde bunu üylerimizin yazmasıda yasaktır
mesela proton177 adlı üyemiz ben burada yasak olduğunu söylediğim halde kendisini daha öncede bu konuda uyardığım halde yine başka bir başlık altında bu programı istediğinden dolayı ceza alacak
cezası kendisine iletilecektir
aynı duruma düşmek istemeyen sayın arkadaşlarımız lütfen kurallara aykırı davranışlarda bulunmayalım -
OK.
Zaten google dururken nie burdan istiyorlar ki ...
Hem de yasak olduğunu bile bile... -
uzun zamandır çözemediğimiz bir şey zaten bu...
yeni üyeler yine bir nebze kuralları okumamış veya önceden hiç uyarı almamış oluyorlar ama teğmen yüzbaşı hatta binbaşı olmuş arkadaşlarımız bunu yapınca garip oluyor biraz -
proton177 2 hafta cezalıdır -
iyi bizde link vermeyiz o zaman.arkadaşım kasper in 5.0.20 versiyonunu indir en iyisi odur .saygılar -
pro 5.0.383 versionu kullanıoırum memnununum ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 16 Eylül 2005, 17:31:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X