Şimdi Ara

Kaspersky Ücretsiz antivirüs indir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AV Testi veya AV Comparatives gibi kuruluşların yaptığı bağımsız testler, Kaspersky koruma motorunun sektörün en iyilerinden biri olduğuna işaret ediyor. Dün itibarı ile Kaspersky Öncesinde sadece Rusyaya sunduğu Ücretsiz Antivirüsünü tüm dünya için indirime sundu , Şirketin 20. doğum gününe denk gelen bu uygulama ile dilerseniz Kaspersky nin ücretsiz sürümünü edinebilirsiniz , ayrıntılı bilgi ve videolu incelme aşağıdaki linktedir
    http://www.sordum.net/40243/kaspersky-ucretsiz-antivirus-surumu-indirime-sunuldu/

Videolu anlatım
    https://youtu.be/BZCmBI7fc-Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 27 Temmuz 2017; 1:10:7 >

• HighVoltage4 H kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor ama İngilizce.
  • Ücretsiz yazılımlardan elinizden geldiğince uzak durun.
  • Konuyu açtığımdan beridir ücretsiz kaspersky yi kullanıyorum henüz bir falso suna rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Ücretsiz yazılımlardan elinizden geldiğince uzak durun.

Ücretsiz yazılım kullanmayıp, korsan yazılım falan mı kullanalım? Ya da başka öneriniz var mı?
  • Ücretsiz yazılımlar reklam amaçlı yapılır yada uygulama içi reklamından kar sağlanır.
    Bilgisayarımda sıfır korsan yazılım var, bunu marifet olsun diye söylemiyorum öyle olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 21 Ekim 2017; 0:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Ücretsiz yazılımlar reklam amaçlı yapılır yada uygulama içi reklamından kar sağlanır.
    Bilgisayarımda sıfır korsan yazılım var, bunu marifet olsun diye söylemiyorum öyle olması gerekiyor.

Haklısınız, bazı programlar hatta bilgileri anonim olarak da satıyor. Ama burada birkaç istisna yapmak lazım. Bence açık kaynak yazılımlar, özgür yazılımlar bu gruba dahil edilmemeli. Çünkü içindekinin ne olduğu az buçuk belli oluyor. Linux dağıtımlarının çoğu ücretsiz ona bakarsak. Ben ufak tefek ofis programıyla işim olduğunda Microsoft'a para verecek değilim. LibreOffice yükleyip, işimi onunla hallederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 21 Ekim 2017; 22:23:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA Antivirüsler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır demek istediğim o değil, ülkemizde korsan güvenlik yazılım kullanıp güvende olduğunu sananlar var.
    Torrent açıp ücretli güvenlik yazılım alanlar var.
    Beleşe çorba içip bilgisayara nasıl format atılır diye aratanlar var.
    Lafım onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 22 Ekim 2017; 0:46:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.