Şimdi Ara

kaspersky ve nod32 beraber calışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda nod32 yüklü idi, baktım ki icon u hiç yeşil olmuyor, virüs neyn bulamıyor, birde kaspersky yükliyim dedim, trial versiyonunu. yükledim, restart yaptım ancvak şimdi de bilgisayar açılmıyor =(
    yani açılıyorda hiçbir işlem yapamıyorum, ne "başlat" açılıyor ne de CTRL+ALT+DEL işe yaramıyor. öleeee ekran bana ben ekrana bakıyoruz. bikaç defa güç kaynagını cekip yeniden başlattım ama aynı, ne yapmalıyım sizce
    cok caresiz kaldım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chismooo -- 1 Mayıs 2008; 20:42:06 >

• Güvenli modda aç bilgisayarı. virüs programlarını kaldır. Sadece bir tanesini kur. Çakışma yapmış muhtemelen.
  • her ikisini de sil at. yerine

AVIRA ANTIVIR PERSONAL yükle. ücretsizdir. kasperden de n noddan da iyidir. çok az ram yer. için rahat kullan.
  • tesekkürler
    problemi cözdüm
  • avira süzgeç gibidir gelene geçene geç der o yüzden sistemi hiç yormaz kendini yormadığı gibi
  • Kaspersky ve NOd aynı anda aynı bilgisayarda çalışmıyorlar. Çok fena kitleniyor bilgisayar. GÜvenli kipte açıp iksiinide kaldır ve sadece bir tanesini kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

avira süzgeç gibidir gelene geçene geç der o yüzden sistemi hiç yormaz kendini yormadığı gibi

Onun için bütün testlerde 1. değil mi? Salladığınız çok belli.Bunun yanına destek(KANIT) ekleyip öyle gelin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

avira süzgeç gibidir gelene geçene geç der o yüzden sistemi hiç yormaz kendini yormadığı gibi

Onun için bütün testlerde 1. değil mi? Salladığınız çok belli.Bunun yanına destek(KANIT) ekleyip öyle gelin derim.

Bencde avira bişeye yaramaz kişisel görüşüm tabi kanıt dersen denedim. testlere falan bkmadım. bu alemin en iyisi kim ne derse desin kaspersky

• quote:

Orjinalden alıntı: hsnsln

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

Bencde avira bişeye yaramaz kişisel görüşüm tabi kanıt dersen denedim. testlere falan bkmadım. bu alemin en iyisi kim ne derse desin kaspersky

Aynen katılıyorum fr kasper

• kasper filan yalan olmuş avast kral olmuş

kasperskyın bulamadığını avast buluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

kasper filan yalan olmuş avast kral olmuş

kasperskyın bulamadığını avast buluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.