Merhaba arkadaşlar, bi problemim var fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarımda lisanslı KasperskyInternet Security yüklü. Sorunsuz çalışıyor bilgisayarım kasma,yavaşlama yok. Sadece Sahibinden.com'da bişey aradığımda (özellikle araba bakarken) mesela arabalar kategorisine girdim arabayı seçtim (ford) sonra modelini seçiyorum sonraki basamaklarda kalıyor ilerlemiyor mesela arabalar liste halinde çıktı ve birtanesine tıkladım açmak için. Açmıyor, ekrandaki yuvarlak simge sürekli dönüyor ama sayfa açılmıyor öylece kalıyor. Kaspersky yi pasif konuma getirdiğimde sayfa açılıyor sorunsuz kullanıyorum siteyi. Sizce neden olabilir normal mi antivirüs programının buna sebep olması? Yoksa siteyle alakalı bir problem midir...Yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum. İyi geceler herkese şimdiden.
zaten cevaplamışsın kendin sorununu. sahibinden.com için bir engelleme var demekki programda. virüs programı sakıncalı şeylerden korur ama bazıları boşa da korur iyi bir kullanıcıysanız virüs programı kullanmayın. :) ben her şeyi orjinal olarak kullanıyorum ve virüs programım yok kafam rahat. engellemiyor yani hiç bir şey.
ayrıca bu konunun yeri bu forum değil cevapladım ama artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Teşekkür ediyorum :) Sitedeki ilk başlığım yeni üyeyim bu başlığı bile zor açtım kullanmayı pek bilmiyorum :) Nerden açılacağını anlatırsanız birdahakine ordan açarım. Bilgisayarımı normal ev kullanımı amaçlı kullanıyorum bunun dışında adult site kullanımım vardır bilinen popüler siteler :) Nerden çok virüs bulaşır bilemem ama çoğunlukla uzaktan bilgisayarıma erişimden korktuğum için orjinal lisanslı antivirüs satın aldım. Kendi çapımda yaptığım araştırmada kaspersky nin iyi olduğunu gördüm ve onu aldım. Kredi kartımla çok alışveriş yaparım (güvenilir sitelerden) ama yinede uzaktan erişimle fln sistemim izlenir yada ekran görüntüm alınır vs gibi çekincelerle antivirüs aldım. Ayrıca akla yatkın gelmiyor sahibinden.com gibi bilinir bir siteyi engellemesi. Yinede fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum aklınıza gelen başka fikirler olursa lütfen paylaşın :)