Şimdi Ara

Kassadin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun kassadin aldim ilk bikac mac gercekten berbattim ama 3. macta iyi bi skor elde ettim sizce kassadin nasil oynanmali nasi bir taktik izlemeliyim cevaplarsaniz mutlu olurum tesekkurler.

• tf ye hemen atlama canı azalanları kaçanları temizle.
  • tfl lere sonradan mi gireyim ? bide adamlara fazla yaklasmamam gerekiyo sanirim r q e w kombinasyonuyla aliyorum dogru mu ?
  • Early'de ezil , Late'de TEQ at !
  • tf de q-e at geri çık zaten yarı can alıcaksın.ardından arkadşların dediği gibi azaldıkça ultı ıle atla öldür.kassadin en iyi avcı apc bence
  • Hmm tesekkurler tavsiyelerinize uyucam hic beklemedikleri anda ulti ile girip alip cikiyorum o halde tesekkurler
  • Bol bol roam yap yeter.
  • çok zevkli 3 şampiyondan biri benim için. Ultisi sağolsun
  • Bende rework gelmesi gereken bi champ ultisi Flash ve skilleri çok etkili bi değişiklik şart olan bir hero BENCE
  • 6'ya kadar pasif oyna . Sonra q-r-e-w at . Adam ölür zaten
  • En çok pozisyon bilgisi gereken hero sanırım. Doğru yerde girip sup, apc, adc ( canı az eritebileceğin bir hero yani) teqliyip, harras yememeden çıkman gerek. Yada pokelicen falan işte vs vs.
  • Taş gibi hero.Early de zayıf late de vur adamların ağzına ağzına :D Tf lerde az geride dur sonra at ulti al adc yi çık zaten 3 sn de bir flashın var :P
  • O kadar iyi bi hero yani iyi ki almisim o halde tesekkurler hepinize .
  • merhaba arkadaşlar,ben lol'de yeniyim..kassadin'e hangi item'ları almalıyız biraz yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-X

merhaba arkadaşlar,ben lol'de yeniyim..kassadin'e hangi item'ları almalıyız biraz yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim

Sadece asırlık sopa çık sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

çok zevkli 3 şampiyondan biri benim için. Ultisi sağolsun

diğer 2 si ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.