Şimdi Ara

Kassadin Ulti NERF (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi gank atılmıyor çok fazla ultisinin mesafesi var felan eyw da

abi bu kassadin zaten damagesi yok denecek kadar azaldı zaten 1-6 ya kadar kill alma şansı çok az ayrıca ap herolarına karşı güçlü oda belli bir miktarda ad oldunmu farm bile yapamıyorsun
    ayrıca ultiyi yanlış kulanırsan zhonyan yoksa ölüyorsun

kısacası kassadin r.i.p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 19 Şubat 2015; 14:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

450 çok az ama ya 550 falan olaydı bari

katılıyorum adc'den kite yer kassadin böyle olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Akalinin ki gibi bi dusurme olsaydi iyiydi cok dusurmusler be. Oynayacaklari varsada oynamaz kimse

akaliye de nerf atmalaırı lazım. 7-0 gravesim 4 kili olan akali bota geliyo 2v1 yapıp beni alıyo? farm da yapmamış, yetenek gerektirmiyor.

sen ultiyle 6 levelda 3k atarken sorun yok değil mi knk

gravesle 6 levelde 3 k mi atıcam haha
  • Şahsen kendim bizzat ben ultiyi dmg için değil mobility için kullanıyorum. Kassadinin diğer ap assassinlere göre dmgi belli lb ile kıyaslanamaz bile. 18 lvde full build kassa adcyi anca tekleyebiliyor daha önce tekleyebilmesi için aşırı fidlenmiş olması gerekir. Kassanın tek kullanılır yanı ultiydi o da nerf yerse oynayan kalmaz gibi geliyor bana ayrıca yukarı da bi arkadaşın dediği gibi lane de karşısına ad gelirse ki özellikle riven farm dahi yapamıyorsunuz.
  • R animasyonunu biraz hızlandırmaları lazım çoğu ap carrye karşı lane bullydi. Bi ahriyi bile tradelerde ezebiliyodu her ne kadar mantıklı nerf olsada azire yaptıkları gibi böyle büyük bi oynanış değişikliğinin ardından kimsenin oynayası bile gelmiyor. Eskiden yaptıklarınızı yapamayınca alışkanlıklar sizi hataya sürükleyebiliyor RIP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Akalinin ki gibi bi dusurme olsaydi iyiydi cok dusurmusler be. Oynayacaklari varsada oynamaz kimse

akaliye de nerf atmalaırı lazım. 7-0 gravesim 4 kili olan akali bota geliyo 2v1 yapıp beni alıyo? farm da yapmamış, yetenek gerektirmiyor.

sen ultiyle 6 levelda 3k atarken sorun yok değil mi knk

gravesle 6 levelde 3 k mi atıcam haha

http://www.edebiyatfakultesi.com/edebi-sanatlar/mubalaga-abartma-sanati

• Onceden attiklari nerfe eklenince agir bir nerf fakat ultiyi nerfleyip q w veya e ye buff gelirse dengelenebilir kassadini kassadin yapan sey ultisi zaten bu kadar kotu vurulmamasi lazim yada ultisi gelistirilince menzili artsin ilk seviyede 450 2. 550 3. 600 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kassadin için sıkıntı olmus cok düşmüş range. yürüme süresi ile ulti animasyon süresi cok yakın zaten
  • Siz kassadinin s3 teki halini bilmiyorsunuz heralde adam 1 v 5 in üzerine e ile kusa kusa penta atıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

10 yıl sonra;
    Kassadin:
    Q 10/15/17/20/25 + 0,2 Yetenek Gücü ve isabet eden rakibe 250 büyü kalkanı verir
    W 8/10/12/13/15 + 0,1 Yetenek gücü + 1 Mana yeniler
    E 10 skillde 1 dolar, isabet eden rakipler %20 hareket hızı kazanır
    R Adam kovalarken geriye, rakipten kaçarken rakibin üzerine ışınlanır

Kha:
    Q Düz vuruşun yarısı kadar hasar verir. Rakip yalnızsa bu hasar yarıya düşer
    W İsabet eden rakipler %20 hareket hızı kazanır. Kha patlamanın içindeyken 110 + Seviye başına 20 can kaybeder
    E Yerden yükseldiğinde 5 saniye havada kalır.
    R Görünmez olup oyun sonuna kadar görünmez kalır. Bu süre içinde saldıramaz.

hahha

• Daha ne kadar bencilce düşünebilirsiniz bilmiyorum ama sırf karşısında oynamasını sevmediğiniz için bir championun ölmesini istemeniz aşırı saçma. Öncelikle, Kassadin bir mobile mage. Aynı Ahri gibi. Ahri'den daha mobile olduğu için damage'i de Ahri'ye göre daha az. Eğer sen Kassadin'in en önemli olayını nerfleyip böyle bırakırsan Kassadin Azir'e arkadaş olur. Ya mobilityi azaltırsın ya da damage'i. Damage'i zaten yok championun, damage nerflemek olmaz. Fakat üstüne mobilityi nerflersen champion ölür. Mobilitysinden hoşnut değilsen damage buffla. 180 base damage'e support bile gülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.