Şimdi Ara

Kassadin Ulti NERF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir Dh üyesinin açtığı konuda kassadin`e nerf geleceğini söylemişti sonra arkadaş konuyu silmiş ben biraz araştırıp youtube da videosunu buldum bu rezillik değildir de nedir. Gerçekleşme ihtimali var mı şimdi bunun

https://www.youtube.com/watch?v=miD0EYwlGls

• Muhteşem olmuş diyebilirim
  • Gelirse ağlarım
  • Neden olmasın
  • Duvarın arkasına bile geçemicez yakında :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaxhiaN

Gelirse ağlarım
    İNŞALLAH GELİR RİTO PLS REZİLLİK FALAN DEĞİL 3 saniyede bir 700 range gidiyordu. Şimdi 450 olacak ne güzel. Flashın rangesi bile 400.
  • Forumda herkesi ağlatmış herhalde heronun seveni bile yok.
  • Iyi olmus
  • Riotun bu nerfi atarsa güvenirliliğini sarsacağını düşünüyorum kassadin şuan gayet dengeli zaten sırada graves katarina kalista var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Riotun bu nerfi atarsa güvenirliliğini sarsacağını düşünüyorum kassadin şuan gayet dengeli zaten sırada graves katarina kalista var daha
    Yetmedi mi şu kassadin e atılan nerfler.Zaten 2 tane u attıktan sonra mana bitiyor 3. de kalıyoruz
  • quote:

Riotun bu nerfi atarsa güvenirliliğini sarsacağını düşünüyorum kassadin şuan gayet dengeli zaten sırada graves katarina kalista var daha
    çok güzel olmuş.
  • quote:

AND IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII WILL ALWAYS LOOOOOVEE YOUUUUUU
  • quote:

Zaten kuvvetli olan ultiyi kullandıktan sonra stacklenen mana bedeli ile nerflemişlerdi. Bu range azalması ile daha da dengeli olabilir.
  • Süper 10 numara 5 yıldız nerf.
    3.yü atamıyoruz manadan diyen arkadaşlar elinde acayip nadir bulunan flash kıvamında vuran bi skill'i olan bi heronuz var.
    Aklınızla kullanın o skill'i.Hiç kaçışı olmayan herolar da var biliyosunuz.
  • Fizz E'den fazla hâlâ menzili.

@Amphioxus IV
    Kassadin R'nin mana bedeli azaltıldı.
  • Yıllar önce atmaları gereken nerf buydu zaten. Umarım geri almazlar da uygulanır.
  • Sanki gravesin e si gibi yada vayne'in q su
  • Damage icin az range ulti atmaniza gerek kalmadi artik zaten o kadsr gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Damage icin az range ulti atmaniza gerek kalmadi artik zaten o kadsr gidiyor
    videoyu izliyince kassanın değerini anladım
    http://www.surrenderat20.net/2015/02/217-pbe-update.html
    Riftwalk (R) range reduced to 450 from 700 üzüldüm læ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brütal -- 18 Şubat 2015; 22:45:21 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.