Şimdi Ara

Kassadin Ulti NERF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kassadin devri kesin olarak kapanıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de , syndra , elise ve azire buff şart (azire 5.3 te gereğinden fazla vurdular) %40-43 arası win rate ile dolaşıyolar , bana kalırsa syndranın metadan düşme nedeni athene kadehinin nerflenmesi çok etkiledi fazlasıyla mana sorunu oluyo, hele bir de athene yerine morello alırsa
  • Yürüyerek daha hızlı gider
  • umarım uygulanır kassaddine yıllardır atılan nerflerin çoğu gereksizdi sonunda mantıklı bir nerf gelmiş
  • Vur rito vur!!

Ne kadar sevindim şu heronun nerflenmesine hiç anlatamam , oyunun başında nasus gibi farm yap oyunun sonunda resmen flash atarak içeri gir adc yi tekle sonra zhonya bas sonra bi ulti daha hooop savaşın içinden kurtulmuşsun. Bu kadar kolaymı sanıyorsunuz ? Talonun dmg i duştu , zedin ultisinin dmg i ve W sunun mesafesi duştu , syndra dmg nerf ve stun nerfi yedi sizce bunu bu halde bırakırlar mıydı ? Çokta iyi oldu çokta guzel oldu millet azıcık zevk veren şampiyonlara yönlensin azıcık bilgi ne bileyim ön görme gerektiren şampiyonlara yönelsinler. Örneğin yasuo diyelim , savaşın ne zaman çıkacağını saptayıp ona göre Q stacklemek yada tf lerde ultiyi ne zaman atacağını bilmen gerekiyor bu şampiyonla. Zed mesela tflere girip giremeyeceğini yada split yaparken sana gelen biri olup olmadığını falan takip etmen gerekiyor yada risk alıp dakika 40 olan oyunda tflere katılıp adc yi tekleyip aradan sıyrılmaya çalışıyorsun ki genellikle adc öldukten sonra sende öluyorsun ama olsun.

Uzun lafın kısası çokta iyi olmuş çokta guzel olmuş bu heroya dahada vursunlar umurumda olmaz bana göre gram yetenek gerektirmeyen şampiyonlardan biridir buda.

• Arkadaslar lee gibi bir hero yoksa asla gank atamiyordunuz. Lee ile bile cok zor. Refleksleri kuvvetli olan bi kassadin oyuncusu asla gank yemez, yese bile olmeden cikar. Ama simdi cok daha mantikli olmus.

• şaka mı bu
  • Burda eleştiren arkadaslara sesleniyorum bu hero bir assasın herosu en etkili skıllını kaldırırsan assasın olmasının mantığı ne ayrıca diğer assasın lerden daha az vuruyor şimdi mobıllıgıde gitti bana kalırsa dengenin altında kaldı ve iddia ediyorum lol de main herosu kassadın olan çoğu kişi bu heroyu bırakıcak bende dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 çok az ama ya 550 falan olaydı bari
  • Güzel olmuş hll rito

• Kassadini komple silmeleri lazım oyundan iğrenç bi champ

Kassadin Ulti NERF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 19 Şubat 2015; 0:12:21 >
  • Kalistanın pasifi daha iyi
  • Daha karsima gelmedi ama zaten hic sevmem heroyu. Gebersin gitsin

• rito yıllarca kassadin'e vurdu da hep yanlış tarafdan vurdu . Sonunda güzel bir düzenleme .
  • artık sadece dar alanlardaki tf lerde girip istediği gibi çıkabilecek . Yerinde oldu kassadin'İn gerçek oyuncularıda belli olmuş olur
  • bir champ daha oyundan kalktı elinin ayarı yok adamların 450 ne 550 falan yap bari sanki diger spelleri item almadan cok opi
  • Şu nerf ı kassadin e 2 kere nerflemeden önce atsalardı hiç bi sıkıntı olmıcaktı. Hatta bu nerfi atmış olsalardı o nerflere gerek bile kalmıcaktı. Güzel bir nerf aslında ama çok geç geldiği için çok kötü şu anda
  • Bu nerf gelir 1-2 ay sonra tekrar başka birşeyine nerf çakarlar bu heroda bişey var nedense sürekli metada
  • Bundan sonra CD kasılacak sanırsam RİP kassa :(
  • Kassadin oynadığım bir champ değil uzun süredir ama bu nerf kesinlikle saçmalık zaten artık earlyde can çekişerek farm alıyo bir zahmet kastırma ha kassa bile eski kassadin değil damage çok ahım şahım değil zaten yersiz nerf bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.