Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carliato

Usta sen yeni foçadasın.. Beni eski foçaya vermişler. daha önce senin orada askerlik yapan biriyle mailleştim, iki birliğin kıyaslamasını yaptı şu şekilde,

"Ben yeni foçadaydım kardeşim sen eskiye foçaya okula düşmüşsün arkadaşlarımdan duyduğumu söyliyim sana orda değildim ben, askerde en büyük sıkıntı yemeklerdir senin orda yemekler gayet iyiymiş tümen komutanın orda olmasından dolayı, yatacagınız yerler duşlar falan baya iyiymiş biz rahattık rütbeliler karışmazdı etmezdi ama berbattı yemekler falan sizinkide tam tersi temiz ortam yemekler iyi ama rütbeliler sıkıştırıyomuş kardeşim disiplin baya varmış orda telefon kullanamıyodu benım tanıdığım arkadaşlar sen rahat edersin umarım kardeşim ama kafana takma sakın cok cabuk gecıo zaman önemli olan başlamak"

Gerçi en kötü Kastamonu'da beraberiz:)

verdiğin bilgiler için sağol devrem. mailleştiğin arkadaşın mailini pm den gönderebilirsen sevinirim

• 1. dönem

acemi birliği : Kastamonu jandarma 5. alay

usta birliği : MUŞ il jandarma komutanlığı

benimle olan varmı? :)
  • Arkadaşlar 24 kasım da uzmanlık sınavım var ders çalışmak için akşamları ve hafta sonları fırsatım olur mu?
  • Kastamonuya giderken çok fazla alışveriş yapmaya gerek yoktur herhalde? Sonuçta alay ve kantini vardır.

Don,atlet,çorap vs... geçiştirmelik şeyler yeterli gelir herhalde.
  • cerbil kullanıcısına yanıt
    Rica ederim devrem.. arkadaşla bu site üzereinden mesajlaşıyoruz diyeyim. Haggl nicki:)
  • Vay arkadaş ne muhabbet dönmüş, Usta birliği'de Kastamonu olanlara fazladan bir selam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tofux61

Arkadaşlar 24 kasım da uzmanlık sınavım var ders çalışmak için akşamları ve hafta sonları fırsatım olur mu?

olur kardeşim merak etme akşam 18,00 den sonra sabah 06,00 ya kadar istirahat

hafta sonları da spor oluyor ama akşam yine istirahat.

18,00 dan sonra herşey yapabilirsin.

bende kastamonu gölköyde jandarmaydım.
  • arkadaşlar daha öncedende söylemiştim başka konularda yanınızda kelime ezberleme kartları falanda götürün oradaki diğer arkadaşlarınızda k.d olacağı için çoğu yabancı dil biliyor olacak sabah,akşam her yerde yanyna olacaksınız büyük bir fırsat benden söylemesi.

akşamları çok eğlenceli geçer hepsi okumuş adam kim bilir kimlerle tanışcaksınız.

kitap okumaya bol bol zamanınız olur orada kütüphanede var erken davranırsanız güzel kitaplardanda alabilirsiniz.

kantinciler ne verirlerse alın ilk alışverişinizde şuna gerek yok buna gerek yok diyipde benim gibi bi şey için 2 saat sıra beklemeyin.

erken giderseniz 5,bölüğe geç giderseniz benim gibi 1. bölüğe düşersiniz 5.bölüğün daha iyi olduğunu söylüyorlar.

yemekhanede serçelerle yemek yiyeceksiniz onuda hatırlatıyım

oranın lavobolarından su bile içebilirsiniz su temiz. kantinle falan ugrasmayın

arkadaşlar en büyük sıkıntınız ne olacak onuda söyleyim.dolapların arası dar olacak ve hepiniz aynı anda giyinmeye çalışacaksınız bu gerçekten berbat bi durum en kötüsüde bot giyerken çok zorlanacaksınız.çünkü oturupda giyeyim diyeceğiniz bir yer yok üstteki yatak ile alttaki yatağın ve yanındaki ranzanın araları çok dar olacak zar zor yaptığınız yatağınızıda bozmak istemeyeceksiniz. burada en güzel yollardan biri dolabın içine oturup öyle giyersiniz botunuzu.

Allah (c.c) yardımcınız olsun. hayırlı teskerler şimdiden

• herkese hayırlı olsun devrelerim
    acemi birliği kastamonu
    usta birliği amasya
    2.grup
    ankaradan gidecek yok mu ?
  • EĞİTİM BİRLİĞİ:KASTAMONU
    ESAS BİRLİK:ORDU İL JANDARMA

Arkadaşlar orduya düşenlere pm attım haberleşelim face teki grubada yazdım emre ben haberleşelim
  • Kastamonu ya 1. gurup gidenler genelde Doğu tarafina düşmüş ağustos celp doneminde de böyle olmuş şansmi desem ne desem bilemedim 2.gurup ise genelde batı gerci benim izmir seferihisar daha 1. Kişi bile denk gelmedi umarim acemilkten sonra izmirde kendi birligimde yanliz kalmam
    Tekrardan herkezin hakkinda hayırlısı olsun Kastamonu hakkında olumsuz pek bişey duymadım genelde herkezden aldigim tepki çok ballı adamsın gibi şeyler :-)
    Ilk gurup giden arkadaslar firsat olursa benim gibi 2. Gurup gidecekler icin bu sayfadan bilgi verirlerse cok seviniriz....
    Simdiden hayırlı teskereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2012 -- 27 Ekim 2013; 0:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unrealife U kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar benimde usta birliği rize daha kolay haberleşebileceğimiz bi yer var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedorac

Merhaba arkadaşlar, banada 2. Dönem cikti kismetse usta birligide amasya, yakın sayilir kastamonunhakkinda genelde hep iyi seyler duydum ama amasya soru işareti bakalim, simdiden hayirli olsun

kardeşim benim acemi kastamonu usta birliği amasya emin ol forumdaki en şanslı kişileriz her iki yerde harika :)
  • 2. grup KASTAMONU acemi birlik :https://www.facebook.com/groups/544411702315730/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet K. -- 27 Ekim 2013; 1:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin86

quote:

Orijinalden alıntı: barin

quote:

Orijinalden alıntı: bjklove

Dikkat ettimde Kastamonu Aralık gidenlere hep karadeniz vermişler Ben Rizeye gidiyorum Kastamonundan sonra daha Rizeye benden başka hiç görmedim.

Bende Kastamonu dan sonra Burdur dayım devrem

kardeşim benimde usta birliği burdur kastamonuluyum ben :) ama acemilik antalya benimde neyse burdurda görüşmek üzere :)

eyvallah görüşürüz tabi devrem

• Mehmet K. kullanıcısına yanıt
    Selam Mehmet, Facebook grubuna dahil edebilirsen sevinirim. Req. Attım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidur

herkese hayırlı olsun devrelerim
    acemi birliği kastamonu
    usta birliği amasya
    2.grup

ben varım devrem. 16'sının sabahı yola çıkmayı düşünüyorum.

Ankara'dan ayın 16'sının sabahı yola çıkmayı düşünenler msj atsın ya da burdan yazsın. Aynı otobüse bilet alıp beraber teslim olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 27 Ekim 2013; 8:54:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivasleee

quote:

Orijinalden alıntı: fedorac

Merhaba arkadaşlar, banada 2. Dönem cikti kismetse usta birligide amasya, yakın sayilir kastamonunhakkinda genelde hep iyi seyler duydum ama amasya soru işareti bakalim, simdiden hayirli olsun

kardeşim benim acemi kastamonu usta birliği amasya emin ol forumdaki en şanslı kişileriz her iki yerde harika :)

Amasya il jandarmadami yapacaksin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: bidur

herkese hayırlı olsun devrelerim
    acemi birliği kastamonu
    usta birliği amasya
    2.grup

ben varım devrem. 16'sının sabahı yola çıkmayı düşünüyorum.

Ankara'dan ayın 16'sının sabahı yola çıkmayı düşünenler msj atsın ya da burdan yazsın. Aynı otobüse bilet alıp beraber teslim olalım.

Kesin teslim tarihi sülüslerde yapıyormuş devreler, sülüsleri almadan yol planı yapmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnbkc

quote:

Orijinalden alıntı: mert888

arkadaşlar benimde acemi birliğim kastamonu 5.jandarma eğitim alay komutanlığı usta aydın 1.jandarma eğitim tabur komutanlığı. hepimize hayırlı uğurlu olsun :) 2.grup gidiyorum bu arada

benimde acemi kastamonu usta aydın 1.jan eğt tbr komutanlığı 2. grup

beraberiz kardeşim :) sendemi 2.grup gidiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.