Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de bartın birader :) 2.grup
  • Eğitim Birliği

KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU

Esas Birliği

2 NCİ J.EĞT.TUG.K.LIĞI/BİLECİK / BİLECİK / BİLECİK

2. dönem var mı aynı yerlere gidenler arkadaşlar?
  • nenmorin N kullanıcısına yanıt
    Benimde acemilik 2.grup kastamonu usta kirklareli kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: bidur

herkese hayırlı olsun devrelerim
    acemi birliği kastamonu
    usta birliği amasya
    2.grup
    ankaradan gidecek yok mu ?

ben varım devrem. 16'sının sabahı yola çıkmayı düşünüyorum.

Ankara'dan ayın 16'sının sabahı yola çıkmayı düşünenler msj atsın ya da burdan yazsın. Aynı otobüse bilet alıp beraber teslim olalım.

Il jandarmami yoksa 15. Eğitim tugayiydi galiba hangi birliktesiniz amasyada?

• Günaydın devreler , ACEMİLİK KASTAMONU JANDARMA.
    USTALIK SİİRT JANDARMA.
    BİLETİMİ THY 5kasim a aldım Atatürk havaalanından...
    İnşallah hersey yolunda gider devrelerim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Ben de burdayım.Kastamonu 5.jandarma A.Kom. 1 Celp ++ Esas Birliği Diyarbakır il jandarma komutanlığı
    Adım Burak İbrahim Ünal.26 yaşındayım.
    burakibrahim@gmail.com

Günaydın devreler , ACEMİLİK KASTAMONU JANDARMA.
    USTALIK SİİRT JANDARMA.
    BİLETİMİ THY 5kasim a aldım Atatürk havaalanından...
    İnşallah hersey yolunda gider devrelerim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın Aleyküm devrelerim :) acemi kastamonu usta birliği çankırı jandarma.aralıkta görüşürüz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefasilku -- 27 Ekim 2013; 11:59:15 >
  • cmshn23 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimde 2. grup acemilikte ustalıkta aynı yere düşmüş haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Bende varım :)

352.donem ksd olarak Sirnaktayim Kastamonu dan geldim. Bol bol yanasik duzen egitimi var,spor filan pek yok. Rahatlik boluge komutana gore degisir ben 9.bolukteydim. Imkanlari guzl her yerde kahve ve soguk icecek makinasi var. Kantin biraz problemli cok sira oluyo.
  • Sirnak il jandarma yokmu? Sizleri dort gozle bekliyoruz Sirnaga,kurtaricilarimizsiniz :)
  • Herkese hayırlı teskereler.
    Acemilik Kastamonu
    Usta birliğim VAN asayiş kolordu komutanlığı. Aynı yerlere giden arkadaşlarla iletişime geçelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omugan

Herkese hayırlı teskereler.
    Acemilik Kastamonu
    Usta birliğim VAN asayiş kolordu komutanlığı. Aynı yerlere giden arkadaşlarla iletişime geçelim.

kastamonu/van olanlar bi mesaj grubu olusturdu forumda ama pek bi muhabbet donmedi. zaten kimi van il jandarma kimi (benim gibi) van jandarma asayis. bu detayi da gozeterek bi seyler yapsak iyi olcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut_sah

quote:

352.donem ksd olarak Sirnaktayim Kastamonu dan geldim. Bol bol yanasik duzen egitimi var,spor filan pek yok. Rahatlik boluge komutana gore degisir ben 9.bolukteydim. Imkanlari guzl her yerde kahve ve soguk icecek makinasi var. Kantin biraz problemli cok sira oluyo.

bazi boluk binalarinin cok kotu oldugu soyleniyor. iyi olanlara gecmek icin ne yapmak gerek? mesela birisi erken teslim olun dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

quote:

Acemilik Kastamonu

kastamonu/van olanlar bi mesaj grubu olusturdu forumda ama pek bi muhabbet donmedi. zaten kimi van il jandarma kimi (benim gibi) van jandarma asayis. bu detayi da gozeterek bi seyler yapsak iyi olcak.

Van asayişse beraberiz o zaman :) Kastamonudan çıkıp VAN'a ulaşma konusunda tereddütlerim var. 1 aralık tarihinde usta birliğime teslim olmam gerekir diye düşünüyorum ama uçak biletlerine baktım ankaradan kalkan uçaklar bayağı dolu. Usta birliğime katılmam gereken tarih kesin belli olmadan uçak biletimi alıp risk mi alsam bilemedim.

• quote:

quote:

quote:

bazi boluk binalarinin cok kotu oldugu soyleniyor. iyi olanlara gecmek icin ne yapmak gerek? mesela birisi erken teslim olun dedi

Benim boluk eskiydi imkanlari hepsinden daha iyiydi. 9.boluge kim duserse cok sansli bence en rahat bizdik. Bolugunu degistirme sansin yok usta birligine gore boluge yerlesiyosun. Senin yataginda bile ismin yaziyo, usta birligi ayni olanlar ayni kogusta kaliyo genelde. Yeni boluk koguslarinin etrafinda oturcak yer bile yok. Eskklerde kamelyalar agaclar kantin cesme hersey var.

• quote:

quote:

quote:

Acemilik Kastamonu

Van asayişse beraberiz o zaman :) Kastamonudan çıkıp VAN'a ulaşma konusunda tereddütlerim var. 1 aralık tarihinde usta birliğime teslim olmam gerekir diye düşünüyorum ama uçak biletlerine baktım ankaradan kalkan uçaklar bayağı dolu. Usta birliğime katılmam gereken tarih kesin belli olmadan uçak biletimi alıp risk mi alsam bilemedim.

van ucagi en yakin ankaradan mi varmis? yemin toreninden sonra eve donme ihtimali de varmis bence daha hicbi sey net dglken plan yapmayalim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim boluk eskiydi imkanlari hepsinden daha iyiydi. 9.boluge kim duserse cok sansli bence en rahat bizdik. Bolugunu degistirme sansin yok usta birligine gore boluge yerlesiyosun. Senin yataginda bile ismin yaziyo, usta birligi ayni olanlar ayni kogusta kaliyo genelde. Yeni boluk koguslarinin etrafinda oturcak yer bile yok. Eskklerde kamelyalar agaclar kantin cesme hersey var.

ayni yerde kalcak olmamiz cok guzel. o zaman 4-5 gibi teslim olalim erkenden gitmeye gerek yok. tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: fedorac

quote:

Orijinalden alıntı: sivasleee

quote:

Orijinalden alıntı: fedorac

Merhaba arkadaşlar, banada 2. Dönem cikti kismetse usta birligide amasya, yakın sayilir kastamonunhakkinda genelde hep iyi seyler duydum ama amasya soru işareti bakalim, simdiden hayirli olsun

kardeşim benim acemi kastamonu usta birliği amasya emin ol forumdaki en şanslı kişileriz her iki yerde harika :)

Amasya il jandarmadami yapacaksin kardes

walla onu tam bilmiyorum kardeşim ben şubeden öğrendim e devlete daha girip bakmadım ama bildiğim kadarı ile kura çekilecekmiş ona göre ilçelere dağıtım yapılacakmış şansa ne gelirse artık :D
    skype adresin nedir? pm atar mısın bana??

• acemi birliğinin tadını çıkartın bende kastamonu'da yaptım şimdi sakaryadayım
    ayakta beklemek ve bol bol çömelmek dışında hiçbirşey yok :) asıl problem usta birliği ama onu da yapacaz sabır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freak7

acemi birliğinin tadını çıkartın bende kastamonu'da yaptım şimdi sakaryadayım
    ayakta beklemek ve bol bol çömelmek dışında hiçbirşey yok :) asıl problem usta birliği ama onu da yapacaz sabır :)

hocam benim acemilkte ustalıkta kastamonu nasıl bir durum olur benim için fikir verirmisin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.