Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sülüsü başvuru yaptığımız şubeden mi alıyoruz arkadaşlar?
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün şubeden sevk belgesini aldım. 6 Kasım saat 10:00 ' a kadar eğitim birliğine katılmamız gerektiği yazıyor ancak mesai saati içinde hangi saatte gidersen git dediler. 6 Kasım sabahı orada olacak o gün birliğe katılacak arkadaşlar irtibata geçelim.
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Başvuru yaptığın şubeden kimlik numaranla birlikte alıyorsun. Çalıştığın iş yeri varsa oraya vermek içinde 1 tane fazla isteyebilirsin. artı yol ücretinide alacaksın.
  • Bu arada sınav varken ayın 1'inden beri asker sayılıyorduk durum hala öyle mi acaba? Devlet memuru olanlar var mı? İşten ayrılışlarını ne şekilde yapacaklar şubeden bilgi alabildiniz mi? Telefon ediyorum telefonlar sürekli meşgul bilgi de alamıyorum doğal olarak. 2. dönem sevkine tabiyim ustalık ta Kastamonu İl Jandarma. Ankaradan gidecek arkadaşlarla haberleşebiliriz. @Büyük İskender hocam 16sında teslim olmayı düşünüyormuşsun erken değil mi? Ben şahsen 18'inde teslim olmayı düşünüyorum. @Mehmet K. hocam senin de usta birliği İl Jandarma mı yoksa 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı mı?
  • ozturksel O kullanıcısına yanıt
    elbette, şu an ben, emin diye bir arkadaş var faceden ekleşelim şu an işteyim facebook açmıyor :) face linkini at ekliyim seni kardeş ordan sohbet ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meldroth

Bu arada sınav varken ayın 1'inden beri asker sayılıyorduk durum hala öyle mi acaba? Devlet memuru olanlar var mı? İşten ayrılışlarını ne şekilde yapacaklar şubeden bilgi alabildiniz mi? Telefon ediyorum telefonlar sürekli meşgul bilgi de alamıyorum doğal olarak. 2. dönem sevkine tabiyim ustalık ta Kastamonu İl Jandarma. Ankaradan gidecek arkadaşlarla haberleşebiliriz. @Büyük İskender hocam 16sında teslim olmayı düşünüyormuşsun erken değil mi? Ben şahsen 18'inde teslim olmayı düşünüyorum. @Mehmet K. hocam senin de usta birliği İl Jandarma mı yoksa 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı mı?

Ne kadar erken teslim olursak o kadar erken şafak atıyor diye biliyorum? Bir de herkes yeniyken acemiyken işimizi halledelim, sonra kargaşaya kalmayalım.

• 1. gruptan giden arkadaşlar, bol bol internete girip ne eksik ne gedikse bizi bilgilendirin lütfen. Hayırlı tezkereler sizlere...
  • Beyler, acemilik tam olarak kaç gün sürüyor? Yemin töreni acemiliğin sonunda mı olacak, yoksa 3 hafta sonra olup, 1 hafta daha devam edecek miyiz acemiliğe? Usta birliğe geçmek için bu tarihler önemli çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Bu arada sınav varken ayın 1'inden beri asker sayılıyorduk durum hala öyle mi acaba? Devlet memuru olanlar var mı? İşten ayrılışlarını ne şekilde yapacaklar şubeden bilgi alabildiniz mi? Telefon ediyorum telefonlar sürekli meşgul bilgi de alamıyorum doğal olarak. 2. dönem sevkine tabiyim ustalık ta Kastamonu İl Jandarma. Ankaradan gidecek arkadaşlarla haberleşebiliriz. @Büyük İskender hocam 16sında teslim olmayı düşünüyormuşsun erken değil mi? Ben şahsen 18'inde teslim olmayı düşünüyorum. @Mehmet K. hocam senin de usta birliği İl Jandarma mı yoksa 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı mı?

Ne kadar erken teslim olursak o kadar erken şafak atıyor diye biliyorum? Bir de herkes yeniyken acemiyken işimizi halledelim, sonra kargaşaya kalmayalım.

Yukarıda yazdığım sorularla birlikte senin dediğini de sorayım eğer askerlik şubesine ulaşabilirsem. Birliğe erken katılan erken terhis oluyor mu onu tam olarak bilmiyorum. Öyle bir durum yoksa erken gitmenin manası yok sanki :)

• Beyler Ankara'dan hareket edecek 2. gruptaki arkadaşların daha rahat iletişim kurması için konu açtım, bekleniyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_83186170/f_//tm.htm#83186170
  • Bu arada sınavı olan arkadaşların soruları olmuş sanırım. Moral bozmak gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla acemi birliğinde izin alınamıyor. Şubeyi arayıp sorarsanız onlar daha net bir bilgi verebilirler. Memur olup ta 2. dönem gidecek arkadaş var mı? İlişiklerini ne zaman kesecekler çalıştıkları kurumla onunla ilgili bilgileri var mı? 2. dönem arkadaşlardan sülüslerini alanlar var mı acaba? Şubeyi aradığımda sistemin şu an belge vermeyeceği, aralık ayının ilk haftası sülüsümü alabileceğim söylendi ama pek tatmin olmadım açıkçası.
  • Merhaba arkadaşlar, beni de sayın Kastamonu sonrası Tunceli İl Jandarma.

Nasıl haberleşsek? Ben henüz şubeden kağıdı almadım ne zaman teslim olacağız?
  • quote:

Merhaba devrem. Şuan biz asker sayılıyormuyuz dersen sayılmıyoruz veya bu bizim şafağımızı etkilemiyor diyebilirim.
    İşten ayrılma konusuna gelince; ben özel şirkette çalıştığım için sülüsü getir maaşınla birlikte tazminatını ve haklarını yatıralım gidene kadar dinlen dediler, çarşamba gidip alacağım sülüsü.
    Eğer devlet kurumunda çalışıyorsan 1 üstüne gidip dilekçe ile birlikte sülüsünü veriyorsun (muhtemelen taratılmaz kopyası çıkartılıp aslı gibidir damgası vurulur) (imkanın varsa en üst yetkiliye git) Onaylanınca izne çıkarsın.
    Erken teslim olma konusuna gelince; herhangi birşeyi değiştirmiyor bu durum. Değiştirdiği tek şey "bölüğünüz" yani kaçıncı bölüğe düşeceğiniz birliğe katılma gününüze bağlı (genelde en son giden en eski bölüğe düşer diyebiliriz)
    Benim usta birliği; il jandarma komutanlığı
    Bende kütahyadan aştiye otobüsle gidip oradan kastamonu otobüsüne bineceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loopusait

sülüsü alaydında oyle alaydın biletini :))

Devrem geçen sene bizim mahalleden bi abide aynı yerde acemiliğe gitmiş onada 1 gün yol izni vermişler bigün öncesinden aldımki teslim olacağım gün gezeyim oraları. Hem varsın 2 gün versinler 2 gün takılırık kastomonuda. Acemilik yaptığımız yer gezmedik demeyelim malum çarşı falan kullanmıcaz :D
  • Zmhu Z kullanıcısına yanıt
    aynen devereler bnmde acemi kastamonu usta kırklareli beyaa :) 2. grup
    görüşelim
  • krivetz K kullanıcısına yanıt
    mail ime yazabilirsin . (ozturkselami61@gmail.com)
    ben sülüs ümü aldım 6 sında 14.00 a kadar teslim olmam gerekiyormuş.
  • Arkadaşlar,
    2. grup gidicekler ne zaman alabiliyorlar kağıtlarını
    ve
    16-18 aralık sevk yazıo? ne zaman teslim olmamız gerekir? istanbuldan kac gun yol verirler? ona göre erkenden ucak bileti alıcam
    bilgi sahibi olan arkadasımz varsa lutfen
  • https://www.facebook.com/selami.ozturk.61

Facebook sayfam budur ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturksel -- 28 Ekim 2013; 13:46:05 >
  • ozturksel O kullanıcısına yanıt
    trabzondanmı geliyosun toprağım usta birliği nersi yaş kaç
  • İstanbuldan Acemi için kastamonu Usta Batman jandarma şenol şen
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.