Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimde 1. grup van il jandarma
  • acemi Kastamonu usta birliği Van il jandarma
  • Arkadaşlar Acemilik Kastamonu Usta Birliği Tunceli 1. Celp, haberleşelim, şu an 2 kişiyiz gitmeden tanışalım.

Herkese hayırlı tezkereler
  • Kastamonu 5. Jandarma Alay Komutanlığı
    Elazığ İl Jandarma Komutanlığı
    1.grup

herkese hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

quote:

Orijinalden alıntı: tofux61

Arkadaşlar 24 kasım da uzmanlık sınavım var ders çalışmak için akşamları ve hafta sonları fırsatım olur mu?

olur kardeşim merak etme akşam 18,00 den sonra sabah 06,00 ya kadar istirahat

hafta sonları da spor oluyor ama akşam yine istirahat.

18,00 dan sonra herşey yapabilirsin.

bende kastamonu gölköyde jandarmaydım.

İsim CENK EROL ÖZÇOBAN
    Eğitim Birliği KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
    Kuvvet JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç 16/12/2013
    Sevk Bitiş 18/12/2013
    Şube Adı BOLU
    Celp Dönemi KASIM 2013
    Celp Grubu 2
    Esas Birliği KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf JANDARMA
    Branş

Ya kardes ben ne oluyorum smdı aynı yerdemı kalıcam dagıtırlmıyım ustadaa devriye felan ıstıorm atraksıon olsn bıraz?:D

• quote:

Orijinalden alıntı: sircenk

quote:

quote:

Arkadaşlar 24 kasım da uzmanlık sınavım var ders çalışmak için akşamları ve hafta sonları fırsatım olur mu?

İsim CENK EROL ÖZÇOBAN
    Sevk Bitiş 18/12/2013
    Şube Adı BOLU
    Celp Dönemi KASIM 2013
    Celp Grubu 2
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf JANDARMA
    Branş

Ya kardes ben ne oluyorum smdı aynı yerdemı kalıcam dagıtırlmıyım ustadaa devriye felan ıstıorm atraksıon olsn bıraz?:D

bak sana anlatıyım

sen acemi ile ustayı aynı yerde yapıyosun anladığım kadarı ile, ben oradayken senın gibi kalan arkadaşları çavuş yapıyorlardı ve gördüklerim keyifliydi.

oradaki çavuşun görevi çok az komutan gelemeden once askeri düzene sokar o kadar. birde asker yürürken yanlarında yürür bizim çavuşlar öyleydi iş yapmıyolar, demiyorum onlarında büyükleri vardı ve hep etrafımızdalardı o yüzden çavuşlara iş düşmüyordu. çavuşların ayrı odaları vardı. ve askerlerin acemilikleri bittiğinde asker kalmadığında onlarında işleri bitiyordu 3,4 ay asker gelmiyor bildiğim kadarıyla sonra bi dönem askerleri daha geliyo onlarlada ilgileniyolar ve evlerine dönüyorlar. toplamda 2 ay iş yapıyolar

benim gördüklerim bu kadar kastamonuya düşüpde 2000 kişi diyelim 2000 kişiden belki 4,5 kişi orada kalıyor onlardan birisin

şans rahat gibi kelimeleri kullanmak istemiyorum açıkcası çünkü askere gidiyorsun peygamber ocağı orada yaptığın her iş önemli hiç iş yapmayan adamında askerliği bitiyor çok iş yapanında bence iş yapan biraz daha kazançlı oluyor.

oradan başka ilçelere göndereceklerini düşünmüyorum seni devriye hakkındada bişey diyemem çünkü orada uzun dönem arkadaşlarda var

sana hayırlı teskereler diliyorum diğer arkadaşlarada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bitti_rüya

Kastamonu 5. Jandarma Alay Komutanlığı
    Elazığ İl Jandarma Komutanlığı
    1.grup

herkese hayırlı teskereler

aynıymısız hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İsim CENK EROL ÖZÇOBAN
    Sevk Bitiş 18/12/2013
    Şube Adı BOLU
    Celp Dönemi KASIM 2013
    Celp Grubu 2
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf JANDARMA
    Branş

bak sana anlatıyım

sen acemi ile ustayı aynı yerde yapıyosun anladığım kadarı ile, ben oradayken senın gibi kalan arkadaşları çavuş yapıyorlardı ve gördüklerim keyifliydi.

oradaki çavuşun görevi çok az komutan gelemeden once askeri düzene sokar o kadar. birde asker yürürken yanlarında yürür bizim çavuşlar öyleydi iş yapmıyolar, demiyorum onlarında büyükleri vardı ve hep etrafımızdalardı o yüzden çavuşlara iş düşmüyordu. çavuşların ayrı odaları vardı. ve askerlerin acemilikleri bittiğinde asker kalmadığında onlarında işleri bitiyordu 3,4 ay asker gelmiyor bildiğim kadarıyla sonra bi dönem askerleri daha geliyo onlarlada ilgileniyolar ve evlerine dönüyorlar. toplamda 2 ay iş yapıyolar

benim gördüklerim bu kadar kastamonuya düşüpde 2000 kişi diyelim 2000 kişiden belki 4,5 kişi orada kalıyor onlardan birisin

şans rahat gibi kelimeleri kullanmak istemiyorum açıkcası çünkü askere gidiyorsun peygamber ocağı orada yaptığın her iş önemli hiç iş yapmayan adamında askerliği bitiyor çok iş yapanında bence iş yapan biraz daha kazançlı oluyor.

oradan başka ilçelere göndereceklerini düşünmüyorum seni devriye hakkındada bişey diyemem çünkü orada uzun dönem arkadaşlarda var

hocam elazığ taraflarına gidecek olanlar hangi bölükteydi biliyor musun? spor durumları nasıl? ben spor yapmak istiyorum biraz, orada imkan var mı?

• evvela sen hangi bölüğe düşeceksin kastamonuda birliğe girdiğin zaman belli olur eğer ilk gidersen 5.bölük en son gidersen 1. bölüğe düşersin oranın elazığla alakası yok yani aralarda gidersen 2 3 yada 4.bölüğede düşebilirsin.

ama ilk gidene hediye veriyorlar ve ilk teslim olan asker törende konuşma yapıyor.

spor durumlarını hiç merak etme çok güzel spor yaparsınız ama yemin törenine kadar yürüyüş yaparsınız c.tesi pazar spor yapabilirsiniz yemin töreninden sonrada spor ağırlıklı olabilir. spordan kastım barfiks, koşu, mekik, şınav, tüfekli hareketler serisi ısınma hareketleridir. sürünme italyan çukuru yada yükseklere çıkma falan gibi değil. evet orada öyle bi imkkan var.

kışın gideceğiniz için çok rahat olur sporunuz. çok rahat nefes alırsınız her yer ağaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert888

quote:

Orijinalden alıntı: hsnbkc

quote:

Orijinalden alıntı: mert888

arkadaşlar benimde acemi birliğim kastamonu 5.jandarma eğitim alay komutanlığı usta aydın 1.jandarma eğitim tabur komutanlığı. hepimize hayırlı uğurlu olsun :) 2.grup gidiyorum bu arada

benimde acemi kastamonu usta aydın 1.jan eğt tbr komutanlığı 2. grup

beraberiz kardeşim :) sendemi 2.grup gidiyorsun

Evet kardeş 2. Grup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İsim CENK EROL ÖZÇOBAN
    Sevk Bitiş 18/12/2013
    Şube Adı BOLU
    Celp Dönemi KASIM 2013
    Celp Grubu 2
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf JANDARMA
    Branş

bak sana anlatıyım

tmam kardesm tesekkür ederim bilgilendırdıgın ıcın bakalm artk hayrlısı hakkmızda...

• omugan O kullanıcısına yanıt
    krdşim bnmde kastamonu 5.j.eğtm ve Van asayiş kolordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nenmorin

Şube AdıİKİZDEREAdıMEHMETSevk Bitiş18/12/2013SoyadıALEMDARCelp DönemiKASIM 2013Eğitim BirliğiKASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONUCelp Grubu2Esas BirliğiJ.KOMD.OKL.K.LIĞI/FOÇA / FOÇA / İZMİRKuvvetJANDARMA GENEL KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfJANDARMASevk Başlangıç16/12/2013Branşı
    off off aralık olmıyaydı iyiydi kafayı yiyecem

Selam ben askerlik şubesinden sordum acemi Kastamonu sonra İzmir dedi lakin heyecandan ve Yoğunluktan aralık mı Kasım sormayı unuttum ama çarşamba veya perşembe tekrar gel dedi subedeki gorevli

• quote:

Orijinalden alıntı: asker.19.

ACEMİ BİRLİK KASTAMONU USTABİRLİK BİLECİK 2.GRUP HAYIRLI OLSUN DEVRE

haberleşelim gitmeden devre
  • Şimdi yerlerimiz belli oldu, gitmeden askeri şubeden bisi alicazmi yoksa direk kastamonu mu?

• nenmorin N kullanıcısına yanıt
    acemi ve ustada beraberiz asker arkadaşı olucaz sanırım :D acemide bulamayız belki birbirimizide ustada mecbur kanka olucaz gibime geliyor . Pm ile vb iletişime geçelim :)
  • ssman25 kullanıcısına yanıt
    sülüsü alaydında oyle alaydın biletini :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loopusait -- 28 Ekim 2013; 10:07:36 >
  • Beyler Bende sizleyim. Usta birliginde benmle aynı olan sadece 1 kişi var suan. Sagolsun mesaj atmıs oda. Başka var mı ?
  • ProMuro P kullanıcısına yanıt
    Dostum bende anı şekilde Acemilik Kastamonu Usta Tunceli 1. Celp . Haberleşelim
  • jackal_carlos1 kullanıcısına yanıt
    Bende Acemilik Kastamonu
    Usta Birliği Kütahya İl Jandarma Komutanlığı

Celp Grubu : 2

İl: Kayseri
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.