Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    trabzondan geliyorum . usta birliği tunceli il jandarma yazıryor. Yaş 23 makine mühendisliğinden yeni mezun oldum.
  • gözün aydın gardaşım trabzonluyum ondan sordum ordanmı geliyosun diye hakkında hayırlısı olsun
  • kenno_34 kullanıcısına yanıt
    bende izmirden gelicem devrem ama sülüs vermediler orda tam gün teslim tarihimiz yazıyormus bende alamadım uçak bileti. Bana adam 10 aralıkta gel al filan dedi . kısa dönem 1. grup gitmesini bekliyorum tekrar gidicem şubeye. sen alırsan erken haber edersin.
  • VetHek_353 kullanıcısına yanıt
    tamam kardesim cok saol haberlesiriz yine
  • koray68 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkada?lar,
    Acemilik kastamonu usta Diyarbakyr benim de. Sülüsü bugün aldym Yzmirden gidece?im ve bana da 7 kasym saat 10 a kadar dediler ancak özellikle saat 10 a kadar teslim olaca?yma dair imza aldylar ve verilen zarfyn üstünde de saat 10 a kadar teslim olaca?y tebli? edilmi?tir diye ka?e var. Bu kadar özellikle belirtmeden sonra saat 10 dan sonra teslim olmak sykynty yaratabilir gibi geliyor? Fikri olan var my?

mesajlarimda nedenini bilmedigim bir sekilde türkçe karakter sorunu var kusra bakmayin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyrn -- 28 Ekim 2013; 15:24:22 >
  • Ben sülüsü bugün aldım 6 kasım saat 10a kadar teslim olmam gerektiği yaziyor, sizde de aynı olabilir. Içeri kameralı telefon getircek olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Sülüsü herhangi bir askerlik subesinden alabiliyorsunuz arkadaslar farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyrn -- 28 Ekim 2013; 15:31:29 >
  • Torunlar cikmis ortaya. Kastamonu rahat ama soguktur. Fazla egitim olmaz. Komutanlqr genelde iyidir. Bozuk pqra goturun cok lazim olacak. Usta birligi samsun plan bana pm atar mi?

• krivetz K kullanıcısına yanıt
    Şubeden kağıdı çarşamba-perşembe-cuma alabilirsin. ardından sülüste yazan tarihte en geç teslim olacağız kardeş, facebook varsa linkini gönderirmisin ordan haberleşicez. şu an ben ve emin isimli birisi var. bugün sen ve birisi daha oldu 4 kişiyiz usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProMuro -- 28 Ekim 2013; 16:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

Torunlar cikmis ortaya. Kastamonu rahat ama soguktur. Fazla egitim olmaz. Komutanlqr genelde iyidir. Bozuk pqra goturun cok lazim olacak. Usta birligi samsun plan bana pm atar mi?

Dedem biraz anlatsana.

İnternet cafeyi kullanabiliyor muyuz, ankesörlüde sıra düşer mi? Kantinde her türlü ihtiyaç satılıyor mu? Mutlaka getir diyeceğin bir şey var mı?
  • Usta birliği Bingöl il Jandarma K. olan yok sanırım. Bende İzmirden 1. celp döneminde gidiyorum. İzmirden gidenler mesajlaşalım beraber gideriz teslim tarihi aynı ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirokzan

quote:

Orijinalden alıntı: nenmorin

Şube AdıİKİZDEREAdıMEHMETSevk Bitiş18/12/2013SoyadıALEMDARCelp DönemiKASIM 2013Eğitim BirliğiKASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONUCelp Grubu2Esas BirliğiJ.KOMD.OKL.K.LIĞI/FOÇA / FOÇA / İZMİRKuvvetJANDARMA GENEL KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfJANDARMASevk Başlangıç16/12/2013Branşı
    off off aralık olmıyaydı iyiydi kafayı yiyecem

Selam ben askerlik şubesinden sordum acemi Kastamonu sonra İzmir dedi lakin heyecandan ve Yoğunluktan aralık mı Kasım sormayı unuttum ama çarşamba veya perşembe tekrar gel dedi subedeki gorevli

kardeş muhtemelen 2 celp dönemidir ama git sen bi daha sor hangi celp dönemi diye 2.celp dönemi ise beraberiz

• quote:

Orijinalden alıntı: SBTECH

acemi ve ustada beraberiz asker arkadaşı olucaz sanırım :D acemide bulamayız belki birbirimizide ustada mecbur kanka olucaz gibime geliyor . Pm ile vb iletişime geçelim :)

aynen öle kardeş beraberiz 5 10 kişi olacaz forumdan galiba walla güzel geçecek inş askerlik aynen iletisime gecelim kastamonudan izmire gidecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanicalen

Ustası Kars il jandarmaya çıkan yok mu arkadaş ya :)

kardeş ben varım pm attım sana.
  • izmirden kastamonuya gidecek arkadaşlar var mı ?
  • kafsinkaf_1912 K kullanıcısına yanıt
    Ben gidiyorum kardeşim İzmir'den Kastamonu sonra Diyarbakır . Hatta bi arkadaşım da var Kastamonu Muş. Senin neresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyrn -- 28 Ekim 2013; 20:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyrn

Ben gidiyorum kardeşim İzmir'den Kastamonu sonra Diyarbakır . Hatta bi arkadaşım da var Kastamonu Muş. Senin neresi?

ben de izmir den gidiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dirokzan

quote:

Şube AdıİKİZDEREAdıMEHMETSevk Bitiş18/12/2013SoyadıALEMDARCelp DönemiKASIM 2013Eğitim BirliğiKASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONUCelp Grubu2Esas BirliğiJ.KOMD.OKL.K.LIĞI/FOÇA / FOÇA / İZMİRKuvvetJANDARMA GENEL KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfJANDARMASevk Başlangıç16/12/2013Branşı
    off off aralık olmıyaydı iyiydi kafayı yiyecem

Selam ben askerlik şubesinden sordum acemi Kastamonu sonra İzmir dedi lakin heyecandan ve Yoğunluktan aralık mı Kasım sormayı unuttum ama çarşamba veya perşembe tekrar gel dedi subedeki gorevli

kardeş muhtemelen 2 celp dönemidir ama git sen bi daha sor hangi celp dönemi diye 2.celp dönemi ise beraberiz

Büyük ihtimal 2.celp dönemidir neyse en azından tanışıriz

• bende varım . çoğalıyoruz haberleşelim izmirliler . @yiituz @gkyrn
  • VetHek_353 kullanıcısına yanıt
    İzmirlilere benide ekleyin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.