Nasipse bu sene burada 1. sınıfı okuyacağım arkadaşlar. Şehir ve kastamonu tıp hakkında bilgisi ve yorumu olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasipse bu sene burada 1. sınıfı okuyacağım arkadaşlar. Şehir ve kastamonu tıp hakkında bilgisi ve yorumu olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
il baştan sona leş hayat cok durgun insanları kavgacı ama okul hakkında kötü bir şey duymadım |
şiir gibi yazmıssınız size katılıyorum okul iyi zaten hacettepe akademik kadroyu kurmus sadecehalkı cok sıkıntı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 25 Ağustos 2023; 22:6:9 > |
Halkı nasıl sıkıntı hocam, örnek verebilir misiniz. Bir de şehir kötü derken, gezilecek yer falan hiç yok mu, yeşillik ve havası temiz diyenler de vardi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eyvallah hocam çok sağolun. Kurnaz, sinsi ve kötü niyetli insan hiç sevmem ama yasayip görecez artik 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kastamonuya merkezi yatay geçmişimin kabul olacağını beklemiyordum, surpriz oldu hocam. Adıyaman olarak hazırliyordum kendimi. Umarım doğru seçimdir😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin için en iyisi olsun :) başarılar diliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |