tip.kastamonu.edu.tr 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI https://tip.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/bilgi-sistemleri/butun-duyurular/3203-2021-2022-egitim-ogretim-yili-tip-fakultesi-ek-madde-1-yatay-gecis-sonuclariDiş hekimleri yine yüklenmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kastamonu tıp yatay geçiş sonuçları
-
-
Medipol tıptan bile var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Listedeki her şeyi anladım da haliç işletmeden tıpa geçme ne alaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan iyi değerlendirdiler ha. Tam da yüz yüze egitime geçecekken erzincandan 4kisi kafkasta 2 kişi var.
Adam para vermek istemedi demek ki. Eee ortalamaya hiç bakilmamis ki. Ama sene kaybı olacak 1 sene.
Ekmadde1de ortalamaya bakılmaz
Kastamonu o kadar iyi değil. Çorum daha iyi Yerleşim olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cidden çok ilginç. devlet tıpında olanlar kastamonuya gidiyor. hadi dişten ve özel tıptan geçmeye çalışanları anlarım da bunlar gerçekten çok anlamsız. boşu boşuna hak yiyorlar yazık gerçekten.
edit: bu arada giresun kafkas ve erzincan tıpı bırakıp buraya gelenlere gerçekten çok üzüldüm çünkü bıraktıkları okullar kastamonudan çok çok daha iyi eğitim kalitesine sahipti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 21 Ağustos 2021; 1:34:5 >
çok doğru. bi de 498 puanını burayı yazarak yakmış. insan bi balıkesir amasya manisa samsun vs vs yazar ama bu gidip kastamonu yazıyor. cidden çok garip olmuş.
Hepsi sınıf tekrarı şartıyla kazanmış bu arada diğer bölümlerden ne kadar çok insan var cidden çok şaşırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oraları da yazmışlardır bence. Kayıt yaptırmak bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 21 Ağustos 2021; 1:42:6 >
hocam önemli olan yks puanın hangi bölümde olursan ol hiç önemli değil. 2020 ysay puanına bakıyorlar sadece. o sayede geçenler geçiyor.
valla öyle.
24 kişilik kontenjana yaklaşık 300 kişi başvurmuş
bir de geçen sene bana derlerdi bilerek tercih edilmedi gibisinden cümleler kuruyorlardı onlar nerdeler acaba bu tablo karşısında şok olurlardı sanırım
-
hocam ben de öyle duymuştum. peki gerçek sebebi neydi?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB2FFA9A5hocam ben de öyle duymuştum. peki gerçek sebebi neydi?
okul kendi yerine geçince yazacalar yazmadı geri sıralamada olanlar da orayı yazmayı düşünmedilerr
sonra forumda birkaç kişi yazmadıklarına pişman oldu hatta bazıları bu yüzden mezuna kaldı
-
peki mezuna kalanlar dediğiniz kişiler kırıkla mı girdi bu sene yksye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 21 Ağustos 2021; 2:16:51 >
İnsanlar başka bölümlerde okurken geçebiliyorlar mı merkezi yerleştirmeyle istediği her bölüme?
Mesela ben 3bine girdim tıp okuyorum beğenmedim sınava bidaha girmeden 4 bindeki devlet yada özel mühendisliğe geçebiliyor muyum yada tam tersi
herhangi bir okula yerleşmediğin puanları kırılmıyor onların
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Listedeki her şeyi anladım da haliç işletmeden tıpa geçme ne alaka
|
Benzer içerikler
- arca savunma maaşları
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
- ilk 1000 için kaç net
- en iyi fizik kanalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X