Şimdi Ara

ODTÜ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://oidb.metu.edu.tr/tr/duyuru/2021-2022-akademik-yili-guz-donemi-yatay-gecis-programlarina-kabul-edilen-ogrencile

not ortalaması ile yatay geçiş açıklanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 9 Eylül 2021; 12:23:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ODTÜ Yatay Geçiş Sonuçları

ODTÜ Yatay Geçiş sınav sonuçları, resmi olarak açıklanmıştır. Sonuçlar, ODTÜ'nün resmi web sitesinde yayımlanmış olup, adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak öğrenebilirler.

ODTÜ Yatay Geçiş sonucu açıklanan adaylar, yerleştirme işlemlerini belirtilen tarihler arasında tamamlamalıdırlar. Yerleştirme işlemleri, ODTÜ'nün ilgili birimlerinden öğrenilebilir.

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Yatay Geçiş sonuçları da açıklanmıştır. En yüksek puanı alan adaylar, Bilgisayar Mühendisliği bölümüne yerleştirilecektir.

ODTÜ Yatay Geçiş sonuçlarına itiraz süresi, sonuçların açıklanmasından itibaren belirli bir süredir. İtirazlar, ODTÜ'nün ilgili birimine yazılı olarak yapılmalıdır.

Sonuçlarla ilgili detaylı bilgiye ODTÜ'nün resmi web sitesinden ulaşılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam şimdi sayfayı yenilemişler ek madde 1 başvuruları daha sonra açıklanacaktır yazmışlar.

• SvenNoderT kullanıcısına yanıt
    evet ben konuyu açtıktan 3-5 dk sonra güncellediler. yine de ortalama ile başvuranlar öğrenmiş olsun

• hocam sizce yıldız dan geçebilmek çok zor olur mu ilk senemde 3.90 civarı bir ortalama yapsam sıralamam 27k idi

• tıpadayıbirmatematikçi T kullanıcısına yanıt
    hangi bölüme geçmek istediğine bağlı ama bence rekabet fazla olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 10 Eylül 2021; 7:38:22 >
  • Geçtin mi hocam matematiğe?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerin ortalamasını falan görebiliyor muyuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi yatay geçiş
    13 yıl önce açıldı
    Tıp yatay geçiş
    5 ay önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    daha ek madde-1 başvuruları açıklanmadı, bu not ortalaması ile yatay geçiş. bugün bekliyorum ek madde-1 sonuçlarını

• Retcken R kullanıcısına yanıt
    geçenlerin kim olduğunu da şu an göremiyoruz. ilerde açıklarlar mı bilmem

• odtü not ortalamasıyla yatay geçiş kabul ediyor muydu hocam, taban puanımız tutmazsa bile?

• End Of The Beginning kullanıcısına yanıt
    evet her üniversite kabul ediyor

• daha erken bence, yine 5 6 gün sonra açıklarlar gibime geliyo. Ki sabah açıklarlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 10 Eylül 2021; 11:24:50 >
  • bouncu B kullanıcısına yanıt
    geçen sene not ortalamasıyla yatay geçişi açıkladıktan 1 gün sonra açıklamışlar ama ben de bugün geleceğini sanmıyorum. belli de olmaz tabii

• vay bu bilgiyi bilmiyodum :D, ama sabah 9 10 gibi duyuruyolar genelde, bugün elendi sayılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.