Şimdi Ara

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLECEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaydımı yaptırdım. İşletme(İÖ) ama hayla tekrar hazırlanma fırsatım var . Üniversite ve Kastamonu hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan yazabilir mi sizce burada üniversite okuyabilirmiyim yurtta kalıcam sıkılırım diye düşünüyorum?

• Merhaba hocam. Ben Kastamonuluyum. Bu sene Kastamonu Radyo, Televizyon ve Sinemayı çok istiyordum olmadı. Üniversite iyi bir üniversite. Bildiğim sadece bu. Hocalar çok iyi diye duydum. Şehire gelecek olursak ben Kastamonu'nun daha çok dağlarında vakit geçirdim. Şehir hayatını pek sevmediğimden bir kere bile kendi memleketimdir geziyim dolaşmayım demedim. Ama Taşköprü sessiz ve sakin olduğu için kafa dinlemeye gittim orası daha çok hoşuma gider. İnsanları ise yobazdır. Asla bir Kastamonulu bir Kastamonulunun başarısını istemez. Seni her an sırtından bıçaklayacak tiplerdir, asla güvenme. Kafanda daha soru varsa yaz cevaplarım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastamonu Karabüke göre siraz küçük ama güzel şehir. Fakat Üniversitenin özellikle bu yıl aşırı öğrenci aldığı ve derslik sıkıntısı olduğunu, öğrencilerin kalacak yer problemi bulmakta zorlandıklarını duyduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.