Şimdi Ara

katalitik konvertör TEMİZLENİRMİ_? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
67.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Volvo S40 1.9 TD aracım var,katalitik konvertör temizleme ücreti ne kadar?Sökme takma herşey dahil fiyatı?
  • çetin ustam bende 2004 FSI BAG motor bi golf sürekli olarak oksijen sensörü arızası veriyor yenisini taktığım zaman yine aynı hatayı veriyor artık bıktım. arabanın çekişinden memnun kalmıyorum. aynı zamanda biraz fazla yakmaya başladı ne yamam gerekir
  • merhaba arkadaşlar. benim de aracımın altından sesler geliyordu. tanıdığım dürüst bir egzoscuya gittim. sorunu anlattım. arabanın altını inceledi. orta susturucunun ve arka susturucunun acilen değişmesi gerektiğini, bozuk olan susturucuların yakıt sarfiyatını arttıracağını söyledi. aynı zamanda konvektör kontrolü de yaptırdım. konvektörün kızarmaya başladığını değişime gerek kalmadığını , temizlenmesi gerektiğini söyledi. elinde sprey tarzı temizleme solüsyonu vardı. temizleme işini solüsyonla yaptı. bu arada aracım 158.000 de. bütün bu işlemlerden sonra aracmda gözle görülür performans artışı oldu. şu an gayet memnunum. bir de sorum olacak: konvektör açıldıktan sonra araçta herhangi bir ayar yapılmasına gerek var mı? teşekkürler.
  • Arkadaşlar s.a. size bir kaç sorum olacaktı ama önce aracımı ve sıkıntıları kısaca anlatayım. 2001 astra G 1.6 16V sw aracımı yeni aldım.. baskı balatasını yeniledim..marşı geç alıyordu marş dişlisini ve kömürleri yeniledim,lakin marşı geç almaya devam etti..yozgattan istanbula gelirken arıza lambası yandı ve araç gazı kesik kesik yemeye,roketlemeye başladı..hem benzinde hem de lpgde aynı sorun devam etti..biraz araştırma ile gaz kelebeğini temizlettim,bujileri ve bobini yeniledim..yağı ve filtreleri değiştirdim..benzin pompasını kontrol ettirdim..sorun ortadan kalkar gibi oldu ama marşı geç alma biraz devam ediyordu..egr ve katalitik konvektörde tıkanıklık olabilir diye düşündüm ve aracıma add 2b carbon clean yaptırdım..bunu yapan usta bilgisayara soktu aracımı ve bobinde arıza görünüyor dedi,silinmediği için olabilir diye konuştuk ve sildi..tek tek bobinleri bilgisayardaki programla devre dışı bırakıp tekrar aktif hale getirdi..fakat 3 ve 4 numaralı bobini aktif yapmadan geri tuşuna basarak çıktı..ben de parasını ödeyip çıktım..lakin araç tekrar başa döndü!! gaz veriyorum ve araç 3000-4000 devire çıkıyor gazı kesiyor 1000-2000 devire düşüyor ve tekrar roketliyor..ayağım gazda sabitken oluyor bunlar..Size sorum ise şu; bu sorun carbon clean temizliğinden olabilir mi? yoksa tanımadığım bu usta bilgisayardan 3 ve 4 numaralı ateşleme bobinini bilerek devre dışı bırakmış olabilir mi? Böyle bir olay mümkün müdür? Saygılarımı sunuyorum.

• Bu ne yav hortlak film serisi gibi.
  • AirDream kullanıcısına yanıt
    Dizel araçlarda (euro5-DPF mevcut ) katalizör bulunur mu? yoksa bu işlemleri DPF mi görüyor.
  • Katalitik enjektör lambası yandı aracınmda sorun nedir acaba kaç tlye patlar aracın Hyundai i 20 teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk iptal ettirsek muayaneden geçiyormu motor rahatlar hem :D
  • desci kullanıcısına yanıt
    0532 2179467

Bir telefon açarsanız genel kültür görüşmemizi telefonda yaparız.

sanayide 40. yılımı doldurdum birazda imla kuralı hakında bilgileniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇETİN USTA

0532 2179467

Bir telefon açarsanız genel kültür görüşmemizi telefonda yaparız.

sanayide 40. yılımı doldurdum birazda imla kuralı hakında bilgileniriz.

S.A. Çetin Usta,

Katalitik konvertör temizliği aklıma çok takılan ve araçlarıma yaptırmak istediğim bir konu. Bazen bakıyorum egzost çıkışları kurum içinde diyorum "acaba konvertör ne haldedir?"

Temizliğin motoru çok rahatlatacağına eminim. Balıkesir Edremit de ikamet ediyorum ama üç - dört ayda bir Ankara ya geliyorum, Şaşmaz da eşimin akrabaları kaportacılık yapıyorlar geldiğimde size de uğramak isterim.

Hayırlı işler.
  • Hyundai i20 sahibiyim motor arıza lambası yandı katalitik konvertör arızası verdi ne yapmam gerekiyor acil Yardıma ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.