Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şekerci

sanırım uzaması bursa oluşundan
    evet hm sattan aldım gri.

Hocam merhaba

1. Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM) 08/02/2013 10:16:46
    2. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM) 09/02/2013 10:37:46
    3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - BURSA(BURSA K.İ.M/BURSA PTT KARGO İŞLEME MRK.) 14/02/2013 16:27:23
    4. Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - BURSA(BURSA K.İ.M/BURSA PTT KARGO İŞLEME MRK.) 14/02/2013 16:31:10

şimdi ben bursa gümrüğe gidip vergisini algısını ödeyip cihazı alıcam mı? Yoksa gümrükte ödeme yapıp postaneden mi alıcam? İstanbuldaki ikisi bir arada sanırım. Ama Bursadaki; gümrük şehir dışı denecek yerde ptt merkez ise şehrin göbeğinde. Kafam karıştı, yardımcı olur musunuz?

• Senin Gümrük Başmüdürlüğü ile işin yok, "PTT Bursa Kargo İşleme Merkezi" ne gideceksin ve o merkezde bulunan Gümrük Ofisine ödeme yapacaksın. Genelde PTT merkezleri aynı zamanda "Kargo İşleme Merkezi" olduğu için senin söylediğin merkez PTT ye gideceksin yani. Ödemeni yapıp cihazınıda teslim alıcan.

Al kardeşim buda Adresi: Yeni Yalova Yolu Cad. No: 530 Alaşar Mevki, Osmangazi / Bursa Tel: (0224) 317 0070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 15 Şubat 2013; 1:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Senin Gümrük Başmüdürlüğü ile işin yok, "PTT Bursa Kargo İşleme Merkezi" ne gideceksin ve o merkezde bulunan Gümrük Ofisine ödeme yapacaksın. Genelde PTT merkezleri aynı zamanda "Kargo İşleme Merkezi" olduğu için senin söylediğin merkez PTT ye gideceksin yani. Ödemeni yapıp cihazınıda teslim alıcan.

Al kardeşim buda Adresi: Yeni Yalova Yolu Cad. No: 530 Alaşar Mevki, Osmangazi / Bursa Tel: (0224) 317 0070

Hocam orası da ayrı :S benim kafa iyice karıştı. o adresteki ptt kargonun yeri. orada gümrük vergisi yatırılacak biyer de yokki yaff. heralde gençosman ptt merkez binaya gidicem. neysa yarın tekrar arayayım numaraları,bugün açan olmamıştı.

Tekrar teşekkürler üstadım..

• Osman, içeride Gümrük Ofisi yoksa ödemeleri kargo teslim veznesine ödüyorsun. Bazı KİM lerde ofis olmuyor, haftanın 2 günü gümrük memurları gelip takılan kargoları kontrol ediyorlar. Sabah 09:00 da arar, kargonun orada olduğunu teyit eder gidersin.
  • ALBANİ hocam mrb birşey sormak istiyorum kararımı verdim Almanyadaki abime Dıgıcorder ISIO S 1TB vey 500 GB siparişi vereceğim bu receiverde TR'de DT'ü kesin açar değilmi bir sorun yaşamam.

Birde Techninin modüllerinden birisini almama gerek varmı eğer varsa ( TechniCrypt IRDETO CI+ ORS ) ve ( TechniCrypt CX CSP ) modüllerinden hangisini alırsam sorunsuz birşekilde Techninin ve DT zevkini çıkarabilirim...
  • Ressam Hoca,sen bu başlığı sanırım hiç okumadın??

ISIO veya CORDER da DS/DT aynı anda OK dir veya sen sadece DT kullanacaksın tabiki OK dir,başlığa bakarsan Yusuf arkadaş dahil
    bazı kullananları göreceksin+

O diğer bahsettiğin Modüller de işine yaramaz! takılma bunlara şimdi+

Sen de Astra 19,2 Uydusu varmı peki??
  • Hocam çift çanak var birisi sadece Türksat diğerinde aparatla Eutelsat, Hotbırd ve Astra'ya dönük LNB'ler var ama hangi Astra bilmiyorum (yön açı olarak) bilmiyorum. :))

Birde techninin kanal geçişleri hızlımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Fatih dostum,şu Yöneticiye söylesek de,başlığın ismini artık değiştirsek??

başlık işin tamamdır can hocam.
  • TECHNİSAT Technistar S2 CI PLUS daha hesaplı gibi ama ucuz etin yahnisi problemi olurmu yoksa resim kalitesi ve CI+ da performans alırmıyız
  • @Fatih başlık şimdi tamam oldu ve en azından artık bir çok modeli kullanıldığı için sadece MARKA olarak belirtmek doğru oldu,teşekkürler+

@Ressam o zaman Uydular OK dir,veya gerekiyorsa yeniden ayarlatırsın

@Yakut cihazı tanımıyorum,ondan dolayı da "alın" filan da demedim dikkat ederseniz,bana gelecek(son anda
    bir değişiklik olmazsa ve başka bir cihaz alınmazsa!!!)geldikten sonra durumuna bakarım,netice de bunlar
    Techni ve dandik cihaz bu herifler de olmaz diye düşünüyorum ama yanılabilirim dehele bir gelsin ondan
    sonra bakarız nedir ne değildir diye,CI+ performans dan kastın nedir anlamadım? CI+ destekli ise örneğin
    TR de DT yi açar en fazla! diğer Techni de CI+ destekli ve DT de sorun yok,bunların standardı değişmez+
  • arkadaşlar ben trt hd trt1hd sıkıntı yaşıyorum sinyal sorunlu deyip açmıyor kanalı uydu KATHREIN 913 DSMART MODUL CAM Kullanıyorum aldıgım günden beri böyle eski uydu alıcımla trt1 i sd olarak sıkıntısız izliyordum
  • Ben de TRT ler şu şekilde ve sorunsuz,ayrıca DS ile de ilişkisi nedir onu da anlamadım?

TRT-1>>>11919 V. 24444 3/4 DVB-S

TRT-1 HD>>11041 V. 8400 3/4 DVB-S2/8PSK

TRT-HD>> yukarıdaki TRT-1 HD gibi

Ancak bu 11041 frekansı sorunlu gibi,çünkü benim diğer panelde otomatik aramada hiç çıkmıyor ve manual giriyorum frekansı ve o zaman buluyor!
    sanırım bu durum bazı Receiver larda da olabilir,Techni ve Kati için nasıl girdim unuttum ama oto bulmadıysa o zaman manual girdim,ancak bir sinyal
    sorunu yaşamıyorum!
  • Vay be.. Actigimiz konu nerelere gelmis ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Vay be.. Actigimiz konu nerelere gelmis ...

Hocam sizin son durum nedir bu arada aldınız mı sorduğunuz cihazlardan birini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Vay be.. Actigimiz konu nerelere gelmis ...

Hocam sizin son durum nedir bu arada aldınız mı sorduğunuz cihazlardan birini?

Ben sezon basinda DT HD paket aldim ligtv icin ..
    Bunun uzerine receiver meselesini yaza erteledim ..

• evet arkadaslar bugün itibarı ile aranıza katılmıs bulunuyorum

Topkapı ptt den biraz önce aldım technisat digicorder isio yu.cihazı hm sat dan 7 sinde aldım bugun elime ulastı.en büyük süpriz kumanda metal cıktı gercekten cok sık
    ustalara birsey sormak istiyorum cihaz kumandayı gormuyor sadece sat 2 nin ısıgı yanıyor kurulumda sorun yasıyorum kumandayı nasıl aktif edebilirim
  • Dostum hayirli olsun cihazin.
    Kurulumla ilgili soruna ustalar cevap versin, benim sorum;
    Toplam kac liraya mal oldugu?
    Daha once buradan siparis edenler sanirim 460 eur baz fiyat uzerinden siparis vermislerdi hm-sat tan, sonra bir 30 eur dustu gibi fiyati.
    Neticede neye geldi cihaz?

• Arkadaslar sorun cözüldü Saka gibi İcinden cıkan Pilleri begenmedim Marketten 4 Adet DURACELL aldım ve piller bitikmiş kutudaki pilleri takdım calıstı

Tesekkür ederim Cihazı hm-satdan 360 euro aldım paypal ile 1008 tl cekildi kartımdan 156+3,60 tlde ptt ye ödeme yaptım maliyet bu arkadasım
  • 360 eur karşılığı nasıl 1.008 TL yaptı anlamadım. 30-40 eur da navlun olsa, yine yapmaz.
    Paypal komisyon mu alıyor bu işlemlerde?

Martta almanyaya gidecek birine elden getirtme imkanım varken onu beklemeyeyim diyordum ama böyle de 150 tl daha pahalı oluyormuş.
  • Evet malesef paypal de 1 euro 2,4 küsürden hesaplaniyor bununla ilgili bir mesajda gelmisti sanırım 25 euro paypal alıyor 15 euro shiping alınmıs faturadan bakıyorum suan
    toplamda 400 euro cekildi karttan cekilir cekilmez banka aramıstı teyit için 1008 tl yurtdısı harcaması için durum bu arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.