Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihazı yurt içinden bir arkadaştan sıfır aldım kendisi almanyadan hm sattan aldı cihaza 650tl istiyorum

iyi günler
  • Şimdi de millet "Astra HD+" kartına takılmış anlaşılan

Beyler artık Avrupada bir çok Receiver da HD+ Kart veriliyor cihazın yanında! veya siz dışardan ayrıca satın alabiliyorsunuz
    sadece Kart veya Cam+Card şeklinde

Sadece Card alırsanız bunu okuması için cihaz da gömülü CAS olacak(dahili kart okuyucu "Nagravision" şifrelemeyi destekleyen!)

913 ler de ise böyle Card olayı yoktur! ancak Cam+Card ile de 913 de desteği varmı bunu da bilmiyorum,yaw herifler Avrupada
    öyle şifreleme sistemleri ve buna uygun Kartlar çıkarıyorki,çoğu Receiver bunu açamıyor/desteklemiyor v.s yine "ALAMAN İŞİ"
    işler yani,hep "TÜRK İŞİ" olacak değil ya,Alamanlar da bizim gibi

"Astra HD+" Sitesine girin ne demek istediğimi anlarsınız,sonra çözen varsa,gelsin burada bize bilgi versin sevabına,heriflerin "Bilmece"
    gibi Receiver ve HD+ li Receiver lar v.s diye Listesi var,anlayan beri gelsin

www.hd-plus.de

Ayrıca girin Katinin de sitesine,sanırım onlarında "HD+" Kartlı Receiver larının listesi vardır(bazı Kati lerde var veya CI+ lı cihazları var v.s)
    ++

• Fatih dostum,şu Yöneticiye söylesek de,başlığın ismini artık değiştirsek??

"Kathrein ve TechniSat Receiver lar" gibi olsa,sadece MARKA adı ile devam etse daha iyi olur,olay artık
    913 den çıktı,ISIO dan da çıktı! Kathrein ve Technisat olarak devam ediyor artık+
  • albani hocam ben tv işini toshiba46sv685 alarak hallettim sizin verdiğiniz ayarlarıda yaptım ve karşısına geçip keyif yapıyorum pioneer4280xa dan

sonra bana ilaç gibi geldi hele birde kathrein913 takınca makina coştu allah sizden razı olsun

saygılar
  • Sana o zaman bir de Techni takalım tam takım olsun

SV de bu arada süper panel olarak yoluna devam ediyor,efsane oldu yaw efsane

Sen Astra kullanıyormuydun acaba? bu meretleri Astra ile de kullanınca esas tadı çıkıyor!
  • TechniSat DIGIT ISIO S(CI+/HD+) cihazını satacağını yazmışsın. Bu cihazı tavsiye ediyorsan neden satılığa çıkardın cihazda bir eksiklik veya arızamı tespit ettin. Ayrıca bu cihazın kurulumunda kendiliğinden bazı kanalları yüklüyor (Astra) ve bu kanalları silemiyormuşsun. Eğer kurulumda bu seçeneği seçmezsen bu seferde internet bağlantısında sorunlar yaşıyor verim alamıyormuşsun. Bu cihazda kanal sıralamasını istediğin gibi yapabiliyormusun? Kanallara kendin isim verebiliyormusun? İleriye dönük DT modüllü üyelik olabilir diye DT izleme ümidiyle DT açabilecek CI+ girişli bir receiver düşünüyorum. 1000-1500 arası üstün özellikli özellikle görüntü netliği, çekim gücü, vs. bir cihaz istiyorum. Ben Vu+ cihazlar özelliklede Vu+duo2 düşünüyordum ama CI+ girişi olmadığı için o kadar parayı gömmek istemiyorum.
    Bu arada DigiCorder ISIO S 1TB veya 500 GB düşünüyorum bu cihaz Türkiyeye uyumlumudur. DT açılırmı? Serverde sorun yaşarmıyım? Server sorunsuz çalışırmı? Technide BISS ve KEY girilemiyormuş galiba bu sorun olmazmı NtvSpor.TRTSpor vs. gibi kanalları açamayacakmı? Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim... Bu konuda da ayrıca önerilerinizi bekliyorum... Cihazı Almanya'dan elden getirme imkanım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 13 Şubat 2013; 15:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ORESSAM

TechniSat DIGIT ISIO S(CI+/HD+) cihazını satacağını yazmışsın. Bu cihazı tavsiye ediyorsan neden satılığa çıkardın cihazda bir eksiklik veya arızamı tespit ettin. Ayrıca bu cihazın kurulumunda kendiliğinden bazı kanalları yüklüyor (Astra) ve bu kanalları silemiyormuşsun. Eğer kurulumda bu seçeneği seçmezsen bu seferde internet bağlantısında sorunlar yaşıyor verim alamıyormuşsun. Bu cihazda kanal sıralamasını istediğin gibi yapabiliyormusun? Kanallara kendin isim verebiliyormusun? İleriye dönük DT modüllü üyelik olabilir diye DT izleme ümidiyle DT açabilecek CI+ girişli bir receiver düşünüyorum. 1000-1500 arası üstün özellikli özellikle görüntü netliği, çekim gücü, vs. bir cihaz istiyorum. Ben Vu+ cihazlar özelliklede Vu+duo2 düşünüyordum ama CI+ girişi olmadığı için o kadar parayı gömmek istemiyorum.
    Bu arada DigiCorder ISIO S 1TB veya 500 GB düşünüyorum bu cihaz Türkiyeye uyumlumudur. DT açılırmı? Serverde sorun yaşarmıyım? Server sorunsuz çalışırmı? Technide BISS ve KEY girilemiyormuş galiba bu sorun olmazmı NtvSpor.TRTSpor vs. gibi kanalları açamayacakmı? Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim... Bu konuda da ayrıca önerilerinizi bekliyorum... Cihazı Almanya'dan elden getirme imkanım var...

Bu cihazda server çalışmaz.BiSS key girişi yok.NtvSpor.TRTSpor vs.kanalları izlemenin yolu yok mu dersen var ucuz yollu uygun biss çozen modül takarsın izlersin server için de aynı şey geçerli uygun bir modüllere server bilgilerini girer izlersin ancak ne kadar verimli olur araştırman lazım.

• Cevabın için tşk peki birşey sormak istiyorum DT üyeliğinde kanalların içerisinde NtvSpor ve TrtSpor yokmu eğer varsa DT üyeliği yeterli olur herhalde , başka bir modüle gerek kalmaz sanırım...

Birde Türkiyede DT için Techninin ( TechniCrypt IRDETO CI+ ORS ) ve ( TechniCrypt CX CSP ) modüllerinden hangisini alırsam sorunsuz birşekilde DT modüllü izleyebilirim...

Tekrar tşk ederim....
  • Sence bu cihaz nasıl? Bu kadar paraya değermi dersin?
  • DT kart ile dediğin kanallar açılır ekstra bir karta ihtiyaç kalmaz.DT yi kartla izlemek için DT nin kendi kartını almalısın o da Türkiye de tek başına satılmıyor.Bazı tv lerle birlikte veriliyor.

Cihaza bu parayı vermeye değer mi gibi bir soru sormuşsunuz bu tamamen size kalmış burda yazılanlara bakabilirsiniz,alıp kullananlardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
  • Cevabın için tşk.... Dediğinden anladığım Arçelik gibi tv'lerle verilen DT kartını bu receivere taktığımızda sorunsuz bir şekilde izleyebiliyoruz. Peki değişik Tv'lerle verilen DT bu kartını isim değişikliği yaparak üyeliği üzerimize aktarabilirmiyiz?
  • arkadaşlar kathrein913 yazılımını 1.05 ten1.02 nasıl değiştirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORESSAM

Cevabın için tşk.... Dediğinden anladığım Arçelik gibi tv'lerle verilen DT kartını bu receivere taktığımızda sorunsuz bir şekilde izleyebiliyoruz. Peki değişik Tv'lerle verilen DT bu kartını isim değişikliği yaparak üyeliği üzerimize aktarabilirmiyiz?

250-350 tl arasında fiyatlarla, bir yıllık DT ve lig tv üyeliğiyle, aktivasyonu da alıcı adına yapacağını söyleyen satıcılar var.
    ben de takip ediyorum bu ilanları ancak henüz techni receiverı almadığım için acele etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Fatih dostum,şu Yöneticiye söylesek de,başlığın ismini artık değiştirsek??

"Kathrein ve TechniSat Receiver lar" gibi olsa,sadece MARKA adı ile devam etse daha iyi olur,olay artık
    913 den çıktı,ISIO dan da çıktı! Kathrein ve Technisat olarak devam ediyor artık+

akşam eski konuyu geri getirecem. bir anlık öfke ve ters bir anıma denk geldigi için öyle bir olay olmuştu ama artık ne olursa olsun kaldırmıyacam, karışmıyacam. forumun pm sisteminde karmaşa oldugu için göremedim, konuyu kaldırınca bu sefer millet pm den sormaya başlamış, bildirim gelmedigi için görmedimde öylece kalmış. cihazla ilgilenenler çogalıyor, insanlara yardımcı olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

akşam eski konuyu geri getirecem. bir anlık öfke ve ters bir anıma denk geldigi için öyle bir olay olmuştu ama artık ne olursa olsun kaldırmıyacam, karışmıyacam. forumun pm sisteminde karmaşa oldugu için göremedim, konuyu kaldırınca bu sefer millet pm den sormaya başlamış, bildirim gelmedigi için görmedimde öylece kalmış. cihazla ilgilenenler çogalıyor, insanlara yardımcı olmak lazım.

Tabiki hocam herkeze takılmamak gerek

• ayın 6 sında sipariş verdiğim kati913 60 tl gümrük ve 3tl ardiye ödenmesi sonucu bu gün elime geçti.ilk izlenimlerim daha henüz türksattan bir kanal yükleyemedim. cihazın yazılımı tipik eski ekostar cihazlara benziyor. kısaca türkçe menü olduğu halde bir türlü manuel türksat taraması yapamadım.tuttum yeni bir uydu tanımladım ve türksatın arama frekansını girdim.gene olmadı.birisi bu konuda yardımcı olursa müteşekkir kalacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Fatih kardeş,sen o konuyu geri getirme,ancak bu başlığın adını değiştirt!

"Kathrein ve TechniSat" olsa yeter de artar bile,zaten bu başlığı belli kişiler takip eder!
    Kati ve Techni veya bilmem ne modeli Techni veya Kati diye başlık olmasına da hiç gerek yok
    zaten DH Başlık Kirliliğinden geçilmiyor kafasına esen başlık açıyor yaw!

Olayı sende biliyorsun artık Kati ve özellikle Techni olayı aldı başını gidiyor ve heriflerin bir sürü
    Modelleri var,bunlar için her birine başlık açılırsa,bence olmaz ve milletinde kafası karışır,zaten bu
    cihazlara takılanlar belli kişiler,çoğu insana bu cihazlar hiç yaramaz,adam fiyatına bakıyor yaw amma pahalı diyor
    veya bilmem neyi açıyormu veya bilmem nereye giriyormu gibi kullanıcılar la bu cihazların işi olmaz!

Sonuç olarak sen bu başlığı "Kathrein ve TechniSat Receiver lar" olarak düzeltirsin+senin o diğer başlıktaki tüm msg larıda
    bu ana başlığa aktarırsın,olay biter,böylece tek bir başlıktan devam ederiz

CAN++

• quote:

Orijinalden alıntı: şekerci

ayın 6 sında sipariş verdiğim kati913 60 tl gümrük ve 3tl ardiye ödenmesi sonucu bu gün elime geçti.ilk izlenimlerim daha henüz türksattan bir kanal yükleyemedim. cihazın yazılımı tipik eski ekostar cihazlara benziyor. kısaca türkçe menü olduğu halde bir türlü manuel türksat taraması yapamadım.tuttum yeni bir uydu tanımladım ve türksatın arama frekansını girdim.gene olmadı.birisi bu konuda yardımcı olursa müteşekkir kalacağım.

Hocam nasıl başardın ya ben hala bekliyorum

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    29/01/13 19:23 2013-01-29 19:23:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir GERMANY (Yurt Disi)
    29/01/13 20:40 2013-01-29 20:40:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) GERMANY (Yurt Disi)
    30/01/13 05:26 2013-01-30 05:26:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi GERMANY (Yurt Disi)
    08/02/13 07:56 2013-02-08 07:56:46 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    08/02/13 08:07 2013-02-08 08:07:17 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE
    09/02/13 10:38 2013-02-09 10:38:10 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE
    1.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    08/02/2013 10:16:46
    2.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)

böyle yazıyor hala. Nerden aldın hocam sen? HM-Sat ta siyah kalmamıştı gri mi aldın yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhamd -- 13 Şubat 2013; 21:20:49 >

• sanırım uzaması bursa oluşundan
    evet hm sattan aldım gri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekerci

sanırım uzaması bursa oluşundan
    evet hm sattan aldım gri.

Bu kadar uzayacağını sanmazdım ama neyse, başa gelen çekilir. Sat-boerseden aldım ben de. Kıl payıyla hmsattaki siyahı kaçırdım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.