Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • High End Receiver'ların üretim bandları %95 Kore'de dir.
    Almanya'da yakın zamana kadar hala üretim yapan firmalar vardı.

Cihazların üretimi,driver(bios) ve software kore merkezlidir.Koreliler avrupalılara göre daha pratik ve rasyonel düşünce yapısına sahip olduklarından
    ve en önemli etken maliyet esaslı olduğundan "Joint Venture" yontemi ile iştirakler mevcuttur.

Onemli birkaç firmanın Koreli ortakları;
    Technisat...................Mototech CO.LTD.(Korea) ve Polonyalılarla
    Vantage,Triax Hirschmann...............Intek Ltd(Korea)
    Kathrein,VU+.............................Marusys(Korea)
  • "TECHNISAT"

TechniStar S1+ (CI+,Astra HD+) Fiyat € 160/180

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***

Black

++

Silver

++

www.technisat.de

http://www.technisat.com/de_DE/TechniStar-S1+/352-1637-1754/?article=0000/4741

+++

Bu da "ISIO" modeli;http://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-S-Edition/352-1637-8330/?article=2501/4752

+++

Ve Digi CORDER S modeli;http://www.technisat.com/de_DE/DigiCorder-ISIO-S/352-1637-2258/?article=0500/4725

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Şubat 2013; 12:27:08 >

• ISIO 'nun kumandası dehset gözküyor gercekten

Hocam ISIO özelliklerinde HD+ özelliğiin üstünde kod çözme özelliği gibi birşey yazıyor o nedir? şifreli bazı kanalları falan mı çözüyor?

Ben S1+ digiturk ü çalıştırmasına göre karar vermek istyorum kati 913 kesin çalıştırmıyor sonucta..senın S1+ ne zaman gelicek üstad ya gemi ile mi geliyor cok gecikti yaa

DT ISIO da çalışyorsa s1+ da da çalışması gerekiyor diye düşünüyorum ama bilemeyiz tabi..

Bu arada bu kumanda S1+ içinde kullanılır mı acep ayrıca alasım geldi valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizza -- 7 Şubat 2013; 14:08:44 >

• Digiturk un çalışmasından kasıt nedir, bildiğim kadarıyla diginin modülü satılmıyor zaten, satılsa bizim KATİ lerde çalışmaması için sebep nedir
  • @gizza

Sen fazla gaza geliyorsun gibi yaw
    Kumandayı filan geç bir kalem,resim kalitesine bakacaksın sadece,ama herifler gördüğün gibi SpecialEdition da ve sanırım CORDER
    modelinde bu kumandayı veriyor cradle ile birlikte veya uyanıklar ayrıca satıyorlar bunu! üstelik de bayağı pahalı yaw bu paraya
    bizim piyasa da Receiver satılıyor,şu teneke kutularından olan

Bahsettiğin kod-çözme nedir orasını anlamadım?? "Astra HD+" kartın dan bahsediyorsan,belki de o dur senin sorduğum durum,çünkü
    o kartın çalışması için ya bunu destekleyen bir Receiver veya Cam uyumlu bir Receiver veya ISIO daki dahili(gömülü CAS) Nagravision
    şifreleme çözen bir cihaz gerekiyor!

ülen senin kafa hala ya CS işin de ya da malum şeyleri çözmede filan kalmış anlaşılan
    böyle işler Techni de yoktur dostum,cihaz bildiğin "FTA" dır

Benim cihaz Almanya dan bu ay gelecek ve getirecek kişide zaman ayırıp,bulacak sonra gidecek v.s v.s sabret biraz,bu ay içinde biter bu iş
    veya daha olmadı posta ile alır öyle getirtirim

DT nin Cam+Card sistemi,belki mantık olarak S1+ da çalışabilir,ama bilmiyoruz,bildiğimiz sadece ISIO ve CORDER ların bunu çalıştırdığı
    S1+ için ne desek boş,bu herifler "ALMAN" işleri de belli olmaz,kumandaya BACK yerine "ZÜRÜCK" yazmaları gibi

Kumandalar çalıştırma fonksiyonu olarak sanırım aynıdır(ancak CORDER için belki farklı olabilir! bunu Sitesinden bakarak belki öğrenebilirsiniz)
    yaw takılmayın kumandasına filan,ayrıca bizim elimizdeki siyah ile bu silver aynıdır!!

Sen de örneğin DT nin Cam+Card ı varsa,benim cihaz gelince,bana gönderirsin onları bende Kızımın evine giderek denerim(bende DT nin Eutel.7 Uydusu
    için çanağı yoktur çünkü) onlar da ise DT var,orada deneyebilirim,o zaman anlarız

++

@cemo

-DT normalde,TR de Cam+Card satmıyor!
    ANCAK geçen sene başlayan özel bir durum sebebiyle örneğin Arçelik/Beko/Vestel gibi panellerin bazı Serilerini alırsan sana yanın da
    1 yıllık DT nin Cam+Card üyeliğini veriyor!

Böyle olunca da,o Cam+Card ı sen,bu sistemi destekleyen bir Receiver a takarsan çalışmaktadır!
    normalde bu Cam+Card sadece o bahsettiğim Panellerde çalışmaktadır!

Bir da tabiki sistem in Cam slot desteği/yapısı da "CI+" olacaktır("CI" değil!!)bu şekilde Receiver henüz Avrupada az,ayrıca her CI+
    da bu heriflerin yayınlarını açamıyor!

Techni nin süper resim kalitesi yanın da böyle bir destek olayı da var ayrıca Cam slotları aynı anda hem DS hem de DT nin sistemlerini sorunsuz açıp
    işleyebilmektedir artı olarak da HD+ Card ı da çalışıyor artı olarak diğer gömülü slot da Conax olarak bir çok legal şifreleme sistem kartlarını da
    açabiliyor(Dragon CAM de desteği vardır bu arada!!) gibi gördüğünüz gibi cihaz çok fena artıları vardır

• Albani üstad arasıra gırgır yapalım yaa o kadar olsun artık. Çünkü deli para kumanda bilyorum 60 euro ya yakın harici satıyolar..

bahsettiğim kod çözme olayını copy liyorum sitesinden..AStra HD+ olayını demiyorum.onun üstünde yazılı bir kısım var aşağıda copy ledim ama almanca:(

Nachträgliches Entschlüsseln

Nachträgliches Entschlüsseln über CI+ erlaubt, bis zu zwei verschlüsselt ausgestrahlte Programme wie z. B. von HD+ zeitgleich aufzuzeichnen und später direkt bei der Wiedergabe mit einem integrierten Entschlüsselungssystem oder einem CI+ Modul zu entschlüsseln. So lassen sich mehrere verschlüsselte Kanäle gleichzeitig aufzeichnen, auch wenn z. B. nur ein CI+ Modul vorliegt. Nachträgliches Entschlüsseln berücksichtigt CI+ gesteuerte Restriktionen des Programmanbieters. So ist z. B. für sky-Programme weiterhin ausschließlich Timeshift (< 90 min) nutzbar.

bunu sormuştım cihazın FTA olduğunu zaten cümle alem bilyor artık duymayan kaldıysa ne demek lazm bilmem..bende sadece CARD var DT nin üstad..kendi receiver na taktıgım card var CAM yok..olsa zaten gönderirim sorun değil keşke olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizza -- 7 Şubat 2013; 15:05:58 >

• tl bazında türkiyeye gümrük dahil kaça mal olur arkadaşlar kati 913 modeli istiyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

dostum ben yurtiçinden tedarik edebileceğim bir şey arıyorum sen hala almanya fiyatı veriyorsun
    oradn getirme imkanım olsa technistar S1+ getiririm dedğin fiyata.

@ gizza aklın yolu bir değil mi aradığın özellik görüntü ise insan bir şekilde yolunu bulup yurt dışından getirmeye çalışıyor değil mi?

• quote:

Albani üstad arasıra gırgır yapalım yaa o kadar olsun artık. Çünkü deli para kumanda bilyorum 60 euro ya yakın harici satıyolar..

bahsettiğim kod çözme olayını copy liyorum sitesinden..AStra HD+ olayını demiyorum.onun üstünde yazılı bir kısım var aşağıda copy ledim ama almanca:(

Nachträgliches Entschlüsseln

Nachträgliches Entschlüsseln über CI+ erlaubt, bis zu zwei verschlüsselt ausgestrahlte Programme wie z. B. von HD+ zeitgleich aufzuzeichnen und später direkt bei der Wiedergabe mit einem integrierten Entschlüsselungssystem oder einem CI+ Modul zu entschlüsseln. So lassen sich mehrere verschlüsselte Kanäle gleichzeitig aufzeichnen, auch wenn z. B. nur ein CI+ Modul vorliegt. Nachträgliches Entschlüsseln berücksichtigt CI+ gesteuerte Restriktionen des Programmanbieters. So ist z. B. für sky-Programme weiterhin ausschließlich Timeshift (< 90 min) nutzbar.

bunu sormuştım cihazın FTA olduğunu zaten cümle alem bilyor artık duymayan kaldıysa ne demek lazm bilmem..bende sadece CARD var DT nin üstad..kendi receiver na taktıgım card var CAM yok..olsa zaten gönderirim sorun değil keşke olsa

Bu yazanı bilmiyorum nedir ama HD+ gibi başka şifreleme sistemleri de var Avrupa da!
    Örneğin Nagravision şifreli ise yine bunun Card ı nı takarsın onu da açar,veya Conax gömülüye
    başka bir Viaccess/Irdeto v.s legal üyelik Card takılır bunları da açar anlamında bir durum olabilir,
    yoksa heriflerin illegal bir şifreleme sistemini açması söz konusu değildir+

Senin Card bu cihaz da zaten çalışamaz çünkü CAM yok!! tek başına CAM i de bulamazsın,mecburen
    illa DT olacaksa o bazı marka panelleri alıp verilen Cam+Card ı Techni ye takarsan o zaman çalışır!

Zaten gördüğün gibi herkes DT yi bu şekilde ele geçirmiş,yani çoğu hatta tamamı bu paneli almış
    ve getirip Techni takmış,bu arada Avrupada bu sistem resmen satılmaktadır! DT nin Cam+Card
    ama fiyat ciddi yüksek,sanırım Karaköy deki satan firmada böyle elde ediyor olabilir bunu!

yaw heriflerin işini anlamış değilim,versenize ülen,Avrupa gibi burada da normal bir fiyattan da verin
    dileyen alsın,ister paneline takar(2011 den itibaren Avrupa çıkışlı çoğu panel de CI+ desteği vardır bu arada!)
    isteyen ise alır ayrıca bir Receiver ona takar kullanır,gerçi CI+ lı kaç tana Receiver var veya hangisinde
    sorunsuz v.s artık bunu da alan kişi düşünsün,DS de bu alternatif var ve bir çok insan bu şekilde kendi seçtiği
    Receiver ile kullanıyor,DT nin dandik cihazları beş para etmez,bir de "Humax" demişler;ülen Humi bunları
    fason Çin de ürettiriyor,fiyatı da ona göre olduğu için manzara ortada

++

• humax hangi modeli çinde üretiliyor
  • Genelde Platform cihazlarının Humi leri Çin işidir!!

Avrupadaki normal Humi ler ise KORE işidir

USA da ise en kaliteli Platform cihazları ise yine KORE işidir!

kısaca parasına göre mal yapıyor adamlar bizdekiler dandik kısaca!
  • Hocam CAM olayı kötüymüş ya ISIO S ve CORNER CAM la birlikte mi geliyor peki?
    Yusuf arkadaş yurtdışından getirttiği ISIO S ile DS ve DT yi takıp çalıştrdm vs demişti.hatta önce DS açmıştı DT üzerinde bayağı bir beklektikten sonra açıldı yazmıştı..Hangi Cam çalıştırabilir peki DT yi DIABLA falansa zaten o paralar verilmez. 380 TL civarı çekiyolar Dıablo için yaklaşık..ISIO S yada Corner alırım daha iyi o parayı verebilcek olsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizza -- 8 Şubat 2013; 9:38:33 >
  • Arkadaşlar bu Astra HD+ da hangi futbol liglerini veriyorlar.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @gizza

DT nin CAM i kendisine özeldir!!

Zaten bu bahsettiğim TV leri alırsan(Arçelik/Vestel/Beko) sana Cam+Card veriliyor,tek başına Card verilmiyor!
    Tek başına Card bir boka yaramaz,onun kendi Cam i de olmalıdır!

Yusuf veya diğer arkadaşların da kullandıkları DT aynen bu şekildedir!
    Veya dışardan alırsın Cam+Card ve bir dünya paraya satıyorlar ki bana göre de kesinlikle o paralara değmez!

Kısaca DT işi hem maliyetli hem de sistemi uyumlu hale getirmek biraz sıkıntılı gibi!

En pratiği ve şu anda genel olarak olan durum ise,adam gidiyor bu bahsettiğim panellerden birisini satın alıyor
    ve yanında verilen Cam+Card ı da takıyor kendi uyumlu Receiver ına ki,biliyorsun çok az cihaz buna uyumlu ve Techni
    bu konuda tam uyumlu

Ben uzun zaman DT nin TR de bu Cam+Card sistemini satmasını bekledim,ama öyle absürt rakamlar ben bu
    uyanıklara zaten vermem Avrupa da ise satılmaktadır ayrıca Cam+Card ama orada da fiyatlar çok yüksek,ben yine vermem
    o rakamları!

Şimdilik DS ile idare ediyorum

++

@kaddafi

Alman Ligleri ve genel olarak her yerdne maçlar veriyorlar,ama düzenli fazla izlemediğim için,tam şunları veriyor bunları
    veriyor diyemiyorum!

• Üstad anladım meseleyi.

Ben Nat.Geo -History vs. digitiürk te HD idi onları Techni ile daha güzel izlerim diye düşlüyordum ama dedğin gibiyse yapacak birşey yok..DT Belgeselleri ve 3D leri HD izlemek istiyordum. bu durumda ASTRA 19,2 de ne varsa HD onları talim yapcaz .Sanırım orada Nat.geo - Discovery vs. YOK....Senin S1+ incelemenden sonra ona göre ya S1+ yada Kati 913 e karar vercem.
  • Sen bence Kati ye yazıl dostum+CS işi ile de bir sürü şeyi zaten izleyeceksin,Astra+HB olarak yeter de artar bile
    Bu bahsettiğin kanallar zaten Avrupadaki her platformlarda mevcuttur!
  • Bende belgesel için digiturk ve dsmart aldım. ilk birkaç ay herşey güzeldi ama artık herşey tamamen tekrara bindi. Bu kanallarda birkaç aydır seyredecek birşey bulamıyorum.

Ancak CS ile 13E, 19.2E be 23,5E izliyorum. Nat Geo HD, Discovery HD, History HD vs onlarca kanal var. Her platformdaki Nat Geo HD aynı anda ayrı bir program yayınlıyor. Bence ingilizceniz varsa bunları izlemek daha mantıklı.
  • Dostum yabancı dil olayı var onda sorun yok ama 19,2 ASTRA taktılar apartmana ama Nat .GEO -History hd vs göremedm şifreli yani..sen nasıl izlyorsun Kati ile sanrım? nasıl izledğini ve kaça mal oldugunu söyleyebilrmsn?

Albani üstad Astra + Kati ile izleyemem sanırım Techni de 1 yıl bedava bilyorum ben Kati de de varmı?
  • Mesajımda belirttim CS ile . CS nin açılımını yazmayayım, kurallara aykırı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 8 Şubat 2013; 15:52:31 >
  • quote:

Dostum yabancı dil olayı var onda sorun yok ama 19,2 ASTRA taktılar apartmana ama Nat .GEO -History hd vs göremedm şifreli yani..sen nasıl izlyorsun Kati ile sanrım? nasıl izledğini ve kaça mal oldugunu söyleyebilrmsn?

Albani üstad Astra + Kati ile izleyemem sanırım Techni de 1 yıl bedava bilyorum ben Kati de de varmı?

-Techni ile "bedava" dediğin 14 adet kanal ayrıdır! bunlar "Astra HD+ Platformunun" verdiği Alman kanallarıdır,süresi 1 yıldır kartın
    ve bittimi yeni bir kart alıp izliyorsun yine!

-CS ise malum iş,bir çok Uydudan bir dolu kanalları izlersin,ama bu işi,Techni ile yapamazsın,örneğin Kati-913 ile yaparsın!

++
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.