Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Ayberk i severim ben ayrıca,beni iyi de tanır! sen tanıyormusun bu arkadaşı?

++

Bu arada "TECHNISAT" içinde başlığı ayırdın güzel oldu,burası Kati olarak devam ediyor nasılsa,kaldıki Techni çok özel ve ayrı bir cihazdır

Senden ricam ise başlığı şöyle yapsan daha iyi olmazmı acaba??

"TECHNISAT Receiver lar"

Çünkü Isıo var,Corder var,yarın ben başka bir seri getiriyorum v.s derken kısaca "Technisat" desek tam doğru olur ve her seriye
    ayrı ayrı başlık da açmamış oluruz!

++

yok valla hiç tanımıyorum o arkadaşı.

başlıgı degiştim.

• Yeni açılan asıl Techisat konusu nereye gitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesi

Yeni açılan asıl Techisat konusu nereye gitti?

konuyu açan arkadaş kapattı anlaşılan
  • kusura bakmayın technisat kullanan dostlar,konuyu sinirlenip ben kapattırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 3 Şubat 2013; 17:12:23 >
  • sn Yusuf Miroğlu burası bir forum sonuçta fikir alışverişi yapıldığı gibi ,tabi ki muhabbet de olacak tamam siz belki bilimsel bilgi alışverişi istiyorsunuz ama forumlarda bu zor.sn janjarrenin de dediği gibi "Kamaxx gibi ustaları öyle her konuya davet edemeyiz" [size=3]unutmayın lütfen ki sizin açtığınız başlıktaki receiveri Türkiye ye tanıtan sn.kamaxx tır ,olay biraz pireyi kızıp yorgan yakmak gibi olmuş.
  • polemikler bitsin diye sldim mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 3 Şubat 2013; 17:13:15 >
  • Fatih kardeş takma fazla;aslında bu illet forumda en fazla ben şikayetçiyim!
    Hele ki şu SATICI Tayfaları yokmu,beni asıl uyuz eden bunlar ve bunların Fake Firma elemanları ve bir şekilde yine fake adamlar v.s
    ülen burası Forum mu yoksa Pazar Tezgahımı belli değil yaw;aslında "Karaköy UYDU Pazarı" diye başlık açılsa tam cuk oturacak

Biz bilgi veriyoruz birileri de bizim açtığımız kapıdan dalarak mal satma ve yemleme peşinde!

TF nin içine edildi uzun zaman önce şimdi sıra da burası var,ama burası da bitmiş

++
    Bu başlık ne idi Kati mi yoksa Techni mi??? valla her ikisi de kapalı gözle alınır,sonra gözler açılır artık hangisi çıktıysa,oturur kaliteli resim
    neymiş görürsünüz,kimilerinin yaw amma pahalı 1,8 kağıt edermi yok 800 kağıt edermi gibi lafları da geçin bir kalem,bunlara kimse cevap bile yazmaz
    bu başlıklar da,adamlar herhalde Karaköy işi teneke kutusu çakma Markalar ile bunları bir mi tutuyor ne

Cihaz alt tarafı "FTA" imiş,iyi de o zaman senin işin ne böyle çok pahalı ve FTA cihazla,yaw böyle yorumlar dandik marka cihazlar için olur

2013="TechniSat" yılı ilan ettim alan alsın ,almayan o "derin yorumlu" FTA alt tarafı veya edermi etmezmi gibi yorumlarını da başka başlıkta tartışsın gari
    Ayrıca TR de çok sessiz ama oldukça fazla sayıda da böyle Kalite-Marka cihazların peşinde olan ve alan insanlar da vardır!
    Bana her hafta ulaşanlar dan bunları takip ediyorum,bu arada çoğu DH ye gelip yazma gereği bile görmüyorlar;sebebini de siz tahmin ediverin gari!

ülen HM-SAT denen zımbırtı Alman bile zengin oldu bu sene TR ye yaptıkları Kati&Techni satışları ile
    bu arada kimse merak etmesin edermi etmezmi diye,fazlasıyla ediyor ve son 3 aydır epeyi bir Techni girişi oldu TR ye alanların hepsi ciddi derecede memnun
    "alt tarafı FTA" denen cihazdan!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Şubat 2013; 18:14:28 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 4 Şubat 2013; 0:38:18 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scan -- 3 Şubat 2013; 17:28:26 >
  • yaw Beyler,başlık çok önemli değil,takılmayın başına mıçına filan kaldıki arayan zaten neyin nerede olduğunu buluyor ve görüyor!

Technisat veya Kati almış başını gitmiş zaten,bu saatten sonra başlığı olsa da olur olmasa da olur!
    Sürekli yazıyorum,büyük çoğunluk zaten DH yi takip ediyor ve bir kaç kişinin de referansı veya güveni veya tanınması sebebiyle
    basıp alıyor bu kadar basit!

Ben şimdi bir tahmin yapıyorum,yanılıyor da olabilirim ama sadece son 3 ay da olukça fazla kişi özellikle CORDER aldı,sonra da tabiki
    ISIO aldı,sizlerin burada gördüğünüz 3/5 kişi buzdağının görünen en tepesi bile değil yaw epeyi fazla Techni alan oldu bu süreçte!
    Bunların zaten neredeyse tamamı da haybeye gaza gelip de alanlar filan da değildir(özellikle Techni leri)bu yüzden malum uyanık
    Firma da balıklama atlamış hemen CORDER modelinin üzerine

CORDER cılar hepsi okumuş aklı başında çocuklar,bilinçli ve de bilgili tipler bunlar bunların çoğu da Forumlara filan takılmazlar!
    Zaten memleketteki Forumların hali de ortada;hele hele konu "Receiver" ise

Siz şimdi boşverin,konu kapatıldı-açıldı filan işlerini de daha fazla uzatmayın,birilerine de ltf "malzeme" vermeyin!!(işin bu kısmını atlamayın!)
    Bu başlık kalitenin ve güzel muhabbetin mekanı olsun,diğer çakallar,satıcılar,fake ler ve heskesin bildiği malum tipler girmesin yeter,biz kendimiz
    çalar-kendimiz oynarız yahu
    Birileri de yok pahalı yok etmez yok gerek yok bunu almaya filan deyip laf sokuştursunlar haybeye!nasılsa kimse onları takmaz bile
    Siz de Techni/Kati kullanıyorum diye basarsınız havanızı

++
    Bakın uyanğın birisi "HD+ Card" ı kaç paraya satıyor ülen neye elimizi uzatıp,tutun desek,"uyanıklar" hemen atlıyor olaya,rakamı gördüm
    kafayı yedim,verecem odunu o çocuğa zaten görürsem
    Fatih sen de gördün rakamı değilmi,bu ne yaw herifler soygunamı çıkmışlar ne

++
    İyi pazarlar

• Techni için de zaten bu başlıkta yeterince bilgi var,kullanıcıları da var,ancak yine de aklına takılıp da bir şeyleri sormak isteyenler de tabiki sorabilir,netice de
    adam gibi Marka ve Kalite cihazlardan bahsediyoruz

Bol Kati li veya Techni li günler o zaman

++

Fatih yakında bir de "Astra HD+ Card" muhabbeti çıkar burada
    Millet Astra ya dönecek şimdi de,sonra HD+ alalım diyecek,zaten bu meretin tadı da Astra-Almanya ile güzel oluyor!
    Kalkı ki heriflerin öyle "SD" kanalları var ki,bizim malum platformların çakma-HD leri gibi,ayrıca oldukça fazla FTA-HD
    kanallar da vardır! başka neler vardı yaw unuttum

++

Fatih,Yöneticiler örneğin açılan bir başlık ismini değiştirebiliyorlarmı acaba???
    Örneğin başlığı açan Cüneyt çekmiş gitmiş,bir daha da dönmedi

Yönetici başlığın ismini şöyle yapsa tam yerine oturur; "Kathrein ve Technisat Receiver Modelleri" gibi olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Şubat 2013; 18:27:44 >

• @albani dediğiniz gibi yöneticiler başlığı istedikleri şekilde değiştirip düzenleyebiliyorlar.
  • Üstatlar yıllardır bu siteyi ve TF sitesini yorum yapmadan takip ederim. Sizlerin tecrübelerinizden özellikle ALBENİ hocanın tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Reciver almayı düşünüyorum tercihlerim arasında VU+DUO2 ve Technisat Digicorder İsio S 500 Gb var bunlardan biri veya sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir cihaz varsa yardımcı olmanızı isterim. Şimdiden yardımlarınız için tşk ederim iyi günler...
  • Prd hocam ALBANİ diyecektim :))
  • Üstatlar yazmayı unuttum kusura bakmayın sonuçta ilk mesajlarım sorularımı tam soramıyorum heyecanıma verin :) reciverde özellikle Digiturk modülü kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla CI+ girişli olmasına rağmen Vu+duo'da Digi izlenemiyor. Tecnide DT modül nasıl oluyorda açılıyor onu anlamış değilim bilgilendirirseniz sevinirim tekrardan tşk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORESSAM

Üstatlar yazmayı unuttum kusura bakmayın sonuçta ilk mesajlarım sorularımı tam soramıyorum heyecanıma verin :) reciverde özellikle Digiturk modülü kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla CI+ girişli olmasına rağmen Vu+duo'da Digi izlenemiyor. Tecnide DT modül nasıl oluyorda açılıyor onu anlamış değilim bilgilendirirseniz sevinirim tekrardan tşk...

Technide ci+ cart desteği var DT açmasının sebebi bu.
  • Cevabın için tşk ederim üstat müsadenle birşeyler sormak istiyorum Vu+duo'da CI+ giriş mevcut değilmi? Technide CI+ card desteğinin cihazın Almanya'dan geliyor olup orada Digiturkün Techni firmasıyla anlaşmasımı var DT Modülü cihazda aktif olabiliyor? Üst seviyede CI+ girişli herhangi bir receiverde Türkiyede DT açarmı peki? İlgin için tşk ederim...
  • DT ci+ kart satmıyor dmartın sattığı gibi.vestel tv lerde öyle bir kampanya var kullananlar da vestel tv alıp satanlardan alıyor.vu da ci+ desteği yok.DT dsmart gibi kart satmıyor.
  • ORESSAM dostum senle aynı düşnce ve arayıştayım..
    bugün apartman ortak uydu takılıyor.uzun savaşlar sonucu ASTAR 19,2 ye milleti ikna ettim.
    ASTRA-Turksat- digiturk/dsmart ortak anteni..amacım kaliteli SD/HD performansı almak..VU+duo2 falan baktım ama fiyatlar cok ucuk.mkv vs umurumda değil..amacım HARBi resim kalitesi SH/ HD olarak. yorum okumaktan gözlerim şaşı oldu birinin övdüğünü öteki yaramaz diyor

technisat eminim süper Albani üstad cok övüyor ama Almanya dan getrtme olayı uzun iş olacak..
    Yurtiçinden tedarik edebilceğimz ne olabilr yardım ltf..

• quote:

Orijinalden alıntı: gizza

ORESSAM dostum senle aynı düşnce ve arayıştayım..
    bugün apartman ortak uydu takılıyor.uzun savaşlar sonucu ASTAR 19,2 ye milleti ikna ettim.
    ASTRA-Turksat- digiturk/dsmart ortak anteni..amacım kaliteli SD/HD performansı almak..VU+duo2 falan baktım ama fiyatlar cok ucuk.mkv vs umurumda değil..amacım HARBi resim kalitesi SH/ HD olarak. yorum okumaktan gözlerim şaşı oldu birinin övdüğünü öteki yaramaz diyor

technisat eminim süper Albani üstad cok övüyor ama Almanya dan getrtme olayı uzun iş olacak..
    Yurtiçinden tedarik edebilceğimz ne olabilr yardım ltf..

yurtiçinden bulmanın tek bir yolu var şimdilik,o da ikinci el,tabi 2.el bulmak da zor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.