Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Elden gelirse sorun olmaz,ancak Techni nin kutusu büyüktür!gelince görürsün
    daha olmadı atsınlar kutusunu filan orada!

Abi benimkinin kutusu nasıl?
  • quote:

elden gelecek dediğim, şöförle gelecek aslında, kendi aracımızla.
    atmazsa kutusunu iyi olur, ileride satmam gerekirse de kutusuyla veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

quote:

elden gelecek dediğim, şöförle gelecek aslında, kendi aracımızla.
    atmazsa kutusunu iyi olur, ileride satmam gerekirse de kutusuyla veririm

Alıntıları Göster
    @osman

senin cihaz neydi yaw unuttum Kati ise normal bildiğin kutulardandır,sadece Techni lerin yüksekliği çok fazla!!
    bakın Yusuf kardeşimizin verdiği resimler vardır Techni için oradan görebilirsiniz kutunun resmini

• quote:

@osman

senin cihaz neydi yaw unuttum Kati ise normal bildiğin kutulardandır,sadece Techni lerin yüksekliği çok fazla!!
    bakın Yusuf kardeşimizin verdiği resimler vardır Techni için oradan görebilirsiniz kutunun resmini

Alıntıları Göster
    TechniControl Plus metal kumanda ve cradle'ı sadece 1 tb hraddiskli model ile mi gönderiyorlar?
  • quote:

TechniControl Plus metal kumanda ve cradle'ı sadece 1 tb hraddiskli model ile mi gönderiyorlar?

Alıntıları Göster
    Technisat Digicorder Isio S 500Gb ( En İyi Görüntü & Ses ) ( D.T & D.S Tek Kutuda )

http://forum.donanimhaber.com/m_71978109/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71978109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 21 Şubat 2013; 4:48:38 >

• evet, diger forumda da gormustum bu resimleri.
    sizin durum biraz kismetinize gibi olmus sanki, eger ozel bir talepte bulunmadiysaniz firmadan.
    internette baktigim her yerde siyah standart kumanda belirtilmis 500 gb modelinde.
    bakalim belki benim de kismetimde vardir
  • quote:

evet, diger forumda da gormustum bu resimleri.
    sizin durum biraz kismetinize gibi olmus sanki, eger ozel bir talepte bulunmadiysaniz firmadan.
    internette baktigim her yerde siyah standart kumanda belirtilmis 500 gb modelinde.
    İşte Kutusu,işte Kumandası(diğer siyah ile bu aynıdır sadec renk farkı+ayak;ama elinize alınca kaliteyi anlıyorsunuz!)işte HD+Card
    v.s v.s

yaw bunların hepsi hikaye Beyler,siz asıl alet ne iş yapıyor ona bakacaksınız

"TechniSat" adı yeter

• quote:

İşte Kutusu,işte Kumandası(diğer siyah ile bu aynıdır sadec renk farkı+ayak;ama elinize alınca kaliteyi anlıyorsunuz!)işte HD+Card
    v.s v.s

yaw bunların hepsi hikaye Beyler,siz asıl alet ne iş yapıyor ona bakacaksınız

"TechniSat" adı yeter

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

• quote:

böyle konularda şanslıyımdır , tamamen kısmet.

inş sizede böyle çılkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

teşekkürler.

Kart Bilgi :http://www.uydumarket.net/HD-Plus-Almanya-1-Yillik-Yasal-Abonelik-Karti-Nagra3-,PR-32423.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

teşekkürler.

Kart Bilgi :http://www.uydumarket.net/HD-Plus-Almanya-1-Yillik-Yasal-Abonelik-Karti-Nagra3-,PR-32423.html

cihazı ne kadara satın aldınız?
    cihazın dahili modülü uyumlu sanırım direk kart takılıyor.

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

teşekkürler.

cihazı ne kadara satın aldınız?
    cihazın dahili modülü uyumlu sanırım direk kart takılıyor.

cihaz + kargo + vergi + harç = 1200 TL

kart takılması yeterli. astra hd+ kart , dt modüllü üyelik , ds modüllü üyelik 3 ü aynı anda çalışıyor sorunsuz.

canavar canavar.

• quote:

quote:

inş sizede böyle çılkar.

hm-sat'a mesaj yazdım 500gb modelini alacağım, gri metal kumanda çıkıyor değil mi kutudan diye,
    wolfgang şahsı, bütün kutularda siyah kumanda bulunmaktadır, diye cevap yazmış
    size christmas piyangosu vurmuş bence

elden getirteceğime göre bu adamlardan almak zorunda değilim aslında, amazon.de 30 eur daha ucuza satıyor.

aradaki farka da küçük metal kumadayı alabilirim. uyumludur değil mi receiver ile?

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***

• quote:

quote:

quote:

inş sizede böyle çılkar.

hm-sat'a mesaj yazdım 500gb modelini alacağım, gri metal kumanda çıkıyor değil mi kutudan diye,

elden getirteceğime göre bu adamlardan almak zorunda değilim aslında, amazon.de 30 eur daha ucuza satıyor.

aradaki farka da küçük metal kumadayı alabilirim. uyumludur değil mi receiver ile?

kumanda uyumludur %99.

amazon, tr ye kitap dvd harici birşey yollamıyor diye biliyorum. ( degişmiş olabilir emin degilim )

• quote:

quote:

quote:

quote:

inş sizede böyle çılkar.

kumanda uyumludur %99.

amazon, tr ye kitap dvd harici birşey yollamıyor diye biliyorum. ( degişmiş olabilir emin degilim )

Alıntıları Göster
    yok hocam, almanyadaki şirkete göndertip, oradan buraya şöförle elden getirteceğim bir aksilik olmazsa.

• quote:

yok hocam, almanyadaki şirkete göndertip, oradan buraya şöförle elden getirteceğim bir aksilik olmazsa.

Alıntıları Göster
    Technisat Digicorder Isio S 500Gb ( En İyi Görüntü & Ses ) ( D.T & D.S Tek Kutuda )

http://forum.donanimhaber.com/m_71978109/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71978109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 21 Şubat 2013; 4:49:11 >

• quote:

@korcin

-Digicorder evvelki gün Buyukbang satmıştı! onu alabilirdin,atik davransaydın
    sanırım 1 günde cihaz gitti,1.1/1.2 kağıt gibi,alan KARLI,satanı bilemem gari

-Astra 28,2(İngiliz SKY)bunu alman pek mümkün değil!çok büyük çanak ister ve bu Uydu için TR nin konumu çok ters,bunu unut
    ama 180/200 lük bir çanakla da belli sayıda kanal geliyor!

Astra 19,2 esas bizim baktığımız budur sanırım İstanbul,bizim Antalya ya göre kanal sayısında daha avantajlı ve 1100/1200
    gibi kanal geliyor veya biraz daha fazla,Astrasız Receiver olmaz yaw,bir sürü heriflerin ücretsiz HD kanalları da vardır!
    SD ler bazı paketler de FTA olarak HD gibidir v.s v.s

Astra 23,5(23,3) bu genelde bilinmez ama burada da ücretli bazı paketler var,ücretsiz HD olarak ise Bulgarların Bulsat dan paralı olan
    "Planeta-HD Müzik kanalı,bu uyduda beleş süper klipler var ve müzikleride bize çok uygun,yayın kalitesi süper,ülen helal olsun
    heriflere diyorsun yayını izleyince! ben bazen kafa dağıtmak için bu kanalı açarım!

Astra 23,5/19,2 için İstanbul dan 120lik yeter! benim Antalya daha ters ve uzak kalmasına rağmen 120 ile 23,5 full hepsimi alıyorum
    ama Astra da 1KR/1L/1M nin hepsi geliyor ama 2C için çok büyük çanak gerekiyor,açıkçası İstanbul için Astra durumunu net olarak
    TF deki ilgili başlıktan bakarsan sana Kadıköy için bütün bilgileri verirler

-120lik çanak koyma imkanın varsa;"Multi-feed" dediğimiz çoklu LNB sistemi kurmalısın(bendeki böyledir)
    Merkez 19,2 olur,bunun soluna Hotbird,sağına 23,5 için 3 adet LNB takılır ve olay biter

Kaliteli Marka çanak al,Avrupadan getirtmeye değmez hem çok pahalı hemde gerek yok!
    LNB ler de yaklaşık aynı paradır,"parmak tip" denilen ince yeni LNB ler vardır(Inverto marka)bundan alırsın veya Inverto
    nun bir de multi-feed li kendinden bu parmak 3lü LNB seti vardır ki bunu tavsiye ederim,alırsın ve uyducu gelir takar!
    çok pahalı değildir zaten bunlar 1 defalık alınan malzemeler olduğu için biraz paraya kıyıp adam gibi kalite bir şeyler
    takmak gerekiyor!

Sen bizim Erol beyin sitesine bak(VU ve Inverto v.s bunlar TR ye ithal ediyorlar) Dikey Elektronik

www.dikeyelektronik.com

ayrıca on-line satış siteleri de vardır!

O bahsettiğin 45/60 v.s gibi kare veya değişik çanaklar ise Orta-Avrupa dan yayınları almak içindir!!

Ben sana "TRIAX"(110cm Off-set tip) benim çanak budur
    Ben bundan İst.Erenköy de iken de kullanmıştım(Hispasat için o zaman kullanıyordum)
    Eskiden Danimarka malı ithal geliyordu sanırım hala devam ediyor bunun ithalatı,TR Dist.firması
    www.endam.com.tr buradan gir bak,bu firma ayrıca TR deki yet yetkili "Kathrein" Dist.firmasıdır!
    Karaköydeki malum yerler filan Dist.değildir ama bu adamlar pek fazla Kati cihaz ithal etmiyorlar
    ya da hiç ithal etmiyorlar ve sadece kend ithalleri olan cihazlara Garanti verirler!

ENDAM firması ayrıca Katinin süper bazı LNB leri vardır onlarıda satıyor!!

Triax çok iyidir ama pahalıdır biraz,€ 75/80 gibi!! olabilir,bulursan al bulamazsan başka iyi ne
    var pek bilemiyorum artık eskiden bir de "MEGA" da vardı ve bunların da ithal olanları çok iyi idi!
    Sanırım artık İzmir de üretiliyor bunların çanakları tamamen!

Alıntıları Göster
    quote:

Karaköydeki malum yerler filan Dist.değildir ama bu adamlar pek fazla Kati cihaz ithal etmiyorlar
    ya da hiç ithal etmiyorlar ve sadece kend ithalleri olan cihazlara Garanti verirler!

Albani kardeş bu işleri bizden daha iyi biliyorsunuz galiba :)

Ama bu işler artık sizin değidiğiniz gibi işlemiyor. Kathrein konusunda Türkiye de il ufs 910 modelini Türkiye ile biz tanıştırdık. O zaman elbette ihtalatını biz yapmadık ama sadece bizim adımıza ithalat yapıldı ürünleri biz dağıttık UFS 913 ve 925 modelleri ise tamamen keni ithalatımızdır. Bundan sonrada böyle olacaktır. Saygılar.

https://e-imza.gumruk.gov.tr/TRK/XMLEKIcerikGosterDisPopUp.aspx?EvrakEkKey=1161659

• quote:

quote:

hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

teşekkürler.

Fatih kardeş sen iyimisin yoksa

Bizim Uydumarketin şimdi baktım sitesine ve HD+ rakamı acaip kazık yaw

Bu kart ın "1 yıllık" fiyatı Avrupada yaklaşık € 50/60 gibidir ve ben 2 yıldır kullanıyorum,süre bittimi
    kaldırıp atıyorsun yeni Kart alıyorsun bu kadar basit

İyi de bizim Ayberk hepten uçmuş kardeş,aman diyeyim millet uyanık olsun ve böyle rakamlar görünce
    ülen ne iştir nedir necidir diye bir sorun hele,kaldıki bazı Reciever ların yanında bu 1yıllık HD+ Kartı
    beleş geliyor veya cihazın fiyatının üzerine biraz koyuyorlar ama Kartı normalde bu firmalar ucuza alıp size de
    buna göre cihazla fatura ediyorlar ama Ayberk in işini çözemedim yaw adam "688,17" küsür liradan bahsetmiş

ülen ,17 kuruşu bile var

Beyler kafanızın basmadığı hiç bir şeye de parmak filan sakın basmayın

688,17 diye rakamı gördüm,kafayı yedim,Ayberk Aloooo,kardeş sanırım sen klavyeden yalnış tuşlara basıp,böyle bir rakamı
    geçmişsin!!

yaw bu Kart ı Avrupadan çoğu ülkeden "Modülü" ile birlikte bile en fazla € 70/80 alırsınız

Astra HD+ paketi(14 HD kanal) Avrupada sadece belirli Receiver lar(gömülü veya harici v.s)da çalışıyor!
    Ancak ben 688,17 rakamına takıldım şimdi

Hadi adam KAR yapacak v.s diyeyim € 100 kağıda satsa edeceği en fazla 230/250 kağıttır,688 nereden çıktı??

yaw 688 kağıda bunun uyumlu Receiver ı olsa ve cihaz+kart bedeli 688 kağıt dese eyvallah,zaten Avrupada yaklaşık böyledir veya çok daha ucuzdur
    bu sizin aldığınız cihazın markası v.s ile alakalıdır ve sorunlu demesem bile her cihazın gömülüsüne tak şak diye çalışsın durumda kesinlikle yoktur!
    CI+ ile de teknik olarak alakası yoktur,değişik ve acaip bir kart sistemi bu,hatta Modülü ile birlikte alsanız bile bazı cihazlarda o modül tanınmaz v.s
    Sakat işlere kalkmayın bilmeden!

Girin buradan inceleyin>>> www.hd-plus.de

HD+ ne nemen şeydir diye,sitesi bile çok karışık,ben hala tam çözemedim sadece benim Techni de var diye fazla kafa yormuyorum!

HM-SAT sitesine girin bakın bakalım kaç paraymış merek edenler!
    Card € 50/60 gibidir genellikle(sadece Card alırsanız)
    Cam+Card ise € 70/80 gibidir en fazla!!

++

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

teşekkürler.

++

bende şaşırdım abi o ne fiyat öyle :))

soran arkadaşa bilgi vermek için, google a yazdım direk bu site çıktı bende paylaştim.

kartı cihaz parasına satıyor mübarekler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun
    kumandası çok güzelmiş.
    hd+ kart ne işe yarıyor?

teşekkürler.

++

bende şaşırdım abi o ne fiyat öyle :))

soran arkadaşa bilgi vermek için, google a yazdım direk bu site çıktı bende paylaştim.

kartı cihaz parasına satıyor mübarekler.

Alıntıları Göster
    Neyse biz vatadanşı uyandırıralım da,gerisi onların işi gari!

Ayberk i severim ben ayrıca,beni iyi de tanır! sen tanıyormusun bu arkadaşı?

++

Bu arada "TECHNISAT" içinde başlığı ayırdın güzel oldu,burası Kati olarak devam ediyor nasılsa,kaldıki Techni çok özel ve ayrı bir cihazdır

Senden ricam ise başlığı şöyle yapsan daha iyi olmazmı acaba??

"TECHNISAT Receiver lar"

Çünkü Isıo var,Corder var,yarın ben başka bir seri getiriyorum v.s derken kısaca "Technisat" desek tam doğru olur ve her seriye
    ayrı ayrı başlık da açmamış oluruz!

Ayrıca bu mereti alan çok fazla kişi var ama bunların büyük bölümü DH yi üye olarak takip etmiyorlar,kendilerince haklı olarak
    sebebleri var v.s ama Forumun bazı yerlerini ve Techini-Kati gibi başlıklarını sürekli takip ediyorlar kısaca benim "sessiz kullanıcılar"
    dediğim takımdan bunların hepsi!

++

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.