Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

@capkan

CS işi Techni lerde olmaz vede yoktur zaten!
    Kati lerde ise,sadece bir kaç modelinde vardır!

Bu cihazlar salt CS işi için de hiç değildir! bunları alanların %99 ı resim kalitesi için alır
    veya bazı kaliteli v.s yönleri için alır,bunları yüz defa yazdık

Adamın tek işi CS ise o zaten alacağı cihazı bilir ve gider onu alır,bize de sormaz zaten ve ihtiyacı da yoktur

++

Şimdi sende hangi Receiver var?? veya neyi almayı düşünüyorsun?

bende gigablue solo var.
    cs ondada iyi değil.server iyiyse iyi oluyo cs işi.
    bundan sonra alıcağım cihaz resim kalitesi iyi (işlemcisi iyi) ve yazılımı stabil bir cihaz olur.cs e ihtiyaç olup olmadığına karar veremedim şuan için.çanak kursam mı kurmasam mı diye düşünüyorum.
    imajlarla felan uğraşmak istemiyorum.(giga dada aldığımdan beri aynı imaj var zaten.sd kalitesi iyi gibi idare diyorum.)
    şimdilik araştırıyorum ve düşünüyorum abi.tv de eskidi 40c650 var tv de.
    zamanı geldiğinde komple bir değişim yapıcam. :)

• Yukarıda bahsedilen AZBox denen cihazı bir zamanlar TF de çok gazlamışlardı,ama o cihaz sorunlu bazı konularda ancak MPlayer olarak çok iyi
    AZBoz ile ne Kati mukayese edilir hele hele Techni nin adı bile geçmez AZBox yanında

AzBox ı ben anca MP olarak düşünürüm,kaldıki Techni nin MP kalitesi ve gücü de çok çok iyi laf aramızda,ben her ne kadar o özelliğini
    kullanmıyor olsamda herifler bu konuda da çok iyiler!

AZBox bir zamanlar CS işi düşünmüştüm ama sonra hikaye olduğunu anlayınca hiç bulaşmamıştım!

++

Gigablue da acaip gazlanan bir alet idi sanırım hala da öyle gibi ama bize işlemez öyle haybeden gazlar,VU da öyle idi
    yaw bunlar ile ne Kati nin ne de Techni uzaktan yakında benzerliği yoktur!

Alın Techni geçin oturun,SD&HDTV nedir görün,bu kadar basit işte!
    CS yi de başka bir cihazla yapın gari

• opticum 9600 mü yoksa kati 913 mü diğerini döğer
  • quote:

Alın Techni geçin oturun,SD&HDTV nedir görün,bu kadar basit işte!
    CS yi de başka bir cihazla yapın gari

Can abi merhaba,

Sayende 2/3 ay önce pana 42GT50 ye kavuştum. İyi ki yazdıklarına denk gelmişim.Sağol..

Şimdi ben geçen gün birilerinin gazıyla Goldmaster 1050 aldım,ertesi gün iade ettim.
    *görüntü çamur gibi
    *d'smart modül kullanıyorum dual seslerde ya türkçe ya ingilizceyi seçiyor.diğerini seçtiğimde ekran donuyor..
    *Benim panelin görüntüsü bundan aldığımdan kat kat iyi(Panel tunerinden[d'smart modül destekliyor sadece alt yazı sorunu var,türkçe dilli bir filmde bile altyazı çıkıyor]çok memnunum)
    *kanal geçişi yavaş vs.vs.vs.

Abim şimdi senin tavsiyenle Kati almayı düşünüyordum fakat techniyi soktun kafama olmadı :)
    Brnim için önemli olan şeyler şunlar:
    1-Görüntü süper olacak
    2-D'smart modülü destekleyecek(Dual seslerde GM1050 deki sorun vs. yaşamayayım)
    3-CS işiyle falan ilgim yok ama bu TRT HD,NTVSPOR miss olayına kılım abi,bunları oscam yüklemeden açyorlar mı, açmıyorsa bunları açabilecek bir cihaz ( Ha belkim idman mıydı medeniyetmiydi neydi acep unuttum şimdi ama onu da missliyecek bişey
    4-HM sat tan alıcam kısmetse,burda HD de nerdeyse iki katına mal oluyor. Gerçi şu bikaç gün enişte pariste bulursa alacak ama bulucağını sanmıyorum(o yüzden acil cvp bekliyorum Can abim )
    5-Şayet Techni önericeksen fiyat fazla uçuk olmasın 1000 lere çıkmasın, Kath fiyatlarında önerebileceğin varsa Techni olur.Ancak yok bu palaya bulamazsın diyosan kathi alayım bari :D

Abim acil tavsiyelerini bekliyorum.

Saygılar, selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

opticum 9600 mü yoksa kati 913 mü diğerini döğer

yaw Beyler nereden böyle acaip sorular aklınıza geliyor,birisi AZBox diyor sen Opticum diyorsun
    iyi de bunların mukayese için hiç alakası yok ki Kati ve Techni veya Humi veya Vantage veya Topfield
    gibi en baba cihazlarla ayrıca Avrupa da daha başka da baba cihazlar var genelde bizde
    hiç bilinmez bunlar! bunlar hem "Markadır" hem de "Kalitenin adıdır" yaw

Ama maksat "muhabbet" olsun isterseniz o zaman Kati alır Opti yi evire çevire döver
    sonra da Techni gelir hem Kati yi hem de Opti yi çok fena döver silkeler atar

++

• quote:

Orijinalden alıntı: kamaxx

...

Hakan abi,

Diyelim oscam yükledik görüntü kalitesinde düşme oluyor mu? (Kathi913 için sordum)

Saygılar
  • ülen Osman alem adamsın valla,senin gibi birisi böyle ittiri ottan gazlara gelirmi kardeşim

yaw 1050 için TF de ve burada çok fena gaz vermişlerdi,yazık günah be,herifler her çıkan mala aynen acaip gaz verip bir de hiç utanmadan
    ona buna da laf atar bu tipler,TF/DH nin içine etti bu "tipler" yok süper alet yok sıradışı alet yok anasının bilmem nesi v.s v.s diye
    beş para etmez cihazlara haybeye gaz basarlar ve vatandaş da uyanmadığı için veya gaz yatkın olduğu için aynen bunları afiyetle bir güzel "yer"

Forumlarda gezerken azıcık uyanık olun Beyler,kimin lafına inanılır-inanılmaz diye biraz dikkatli olun LTF!!!
    TF/DH hem Satıcı kaynar hemde onların Fake üyelikleri ve yalakaları v.s doludur!
    Adam gelir;hemen ilk msg da şunu yazar ...cihazı aldım süper... veya ...üstüne tanımam bu cihazın.... veya helal olsun adamlara gerçekten
    güzel yapmışlar.... v.s v.s gibi sallama ve külliyen FAKE işlerin yazıldığı veya firma çalışanı olup veya aldığı malı artık alemin en iyisi sanan
    inanılmaz sayıda yazılar ve üyeler vardır,uyanık olun ltf!

++
    Osman,Pany lerin DVB-S/S2 Tunerleri çok iyidir,piyasadaki Karaköy işi çakma cihazların da çoğundan iyidir hatta iyi dene cihazlarla da aynen
    kapışır ve onları bile geçer!
    Ancak bu Tunerlerin çalışması elbette bir Receiver gibi geniş seçenekli/destekli/hızlı ve istediğiniz numarayı yapacağınız yapıda değildir ve olayı daha çok
    salt resim kalitesi üzerine odaklamışlardır ki bu da çoğu insanın da işine gelir! bu bakımdan normal bir Receiver ile panellerin Tunerini aynı kefeye koyp da
    her bir şeyini tek tek mukayese edemezsiniz ama adam sadece "FTA" cıysa bu tür Tunerler her zaman çok daha iyidir özellikle Pany de bu konuda
    çok iyidir

Ayrıca DS nin Cam+Card ını da destekler v.s tek yapmadığı Biss işi ile CS işi!!

++

Şimdi senin sorularına gelirsem;

1-Techni süper bir alettir,özellikle "FTA" olarak alınacak çok doğru bir cihazdır ancak "pahalıdır"!
    (ucuz bazı Serileri de vardır,ben bunlardan bir tane alıyorum Şubat ayında,istersen bekle,belki böyle daha ucuz
    bir modeli de işine yarayabilir ve fiyatı da yaklaşık € 160/180 gibidir,benim ya da çoğu arkadaşın kullandığı
    DigiCorder ve ISIO S ler ise € 400/600 gibidir!!)

Benim yeni alacağım diğer Techni ise budur;http://www.technisat.com/de_DE/TechniStar-S1+/352-1637-1754/?article=0000/4741
    Önümüzdeki ay büyük ihtimalle gelecek,baktım ki cihaz yine bizim diğerleri gibi,aynen kullanacağım diğer panelim de,baktım beni kesmedi
    o zaman da satarım veya Damada veririm kullanırlar,ancak ben Techni olarak bu heriflerin her cihazlarının resim kalitesi olarak mükemmel
    olacağına eminim,bu herifler dandik cihaz veya vasat resim veren cihaz üretmezler!

"Technisat" Sitesinden de (www.technisat.de) diğer modellere bakabilirsiniz ve fiyatları da yazıyor ayrıca,ancak Alman piyasasın da
    bu fiyatların daha altına veya üstüne de bulunabiliyor!

Bu da benim kullandığım model;http://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-S-Edition/352-1637-8330/?article=2501/4752

Bu da diğer bazı arkadaşların kullandığı "Kayıt" özellikli olan modelleri;
    http://www.technisat.com/de_DE/DigiCorder-ISIO-S/352-1637-2258/?article=0501/4725
    http://www.technisat.com/de_DE/DigiCorder-HD-S3/352-1637-2710/?article=0001/4721

2-DS nin Cam+Card desteği vardır
    ANCAK "eskiden" bazı FW lerde DS yi açamıyordu!!!bu sebeble bazı FW leri kullanarak açabiliyorduk,
    kısaca her FW DS yi açmıyor!! örneğin 1 den 8 e kadar 8 adet FW çıkmıştı bunların 6 tanesi açıyordu 2 tanesi açamıyordu,daha sonra
    yeni versiyon(2.0) ile de 2 adet FW çıktı ve bunlarda açıyor

Ben de DS nin Modüllü üyesiyim ama,sorduğun Dil seçimi olayını bilmiyorum hem Kati de hemde Techni de,çünkü org.dil ile ben kullanıyorum!
    sanırım bu seçenek var ama şuanda net olarak bunu söyliyemem,bunu da bilen ve kullanan bir arkadaş söylesin sana,ancak dil seçimin de
    bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum,şayet çift dil seçeneği varsa tabiki!

3-Techni ler "FTA" dır!!! CS işi filan olmaz,sadece Diablo WI_FI ile olur/oluyor ncak ben denemedim çakmadığım için bu olayı ancak diğer
    forumdan Zeki Bey var,o geçenlerde Almanya dan bu Cam i getirtti ama sanırım alet de sorun çıktı ve Flash yanmış yada uçmuş gibi bir şeyler
    yazdı Diablo için,sonra ne oldu bilmiyorum o çözerse ve bana da kolay gelirse açıkçası ben Techni de CS işini Diablo ile aşarım!

Sonuç olarak Techni ler şu haliyle o senin sorduğun ne CS işi ne de Bis-mis işlerini yapmıyorlar!! tamamen "FTA" dır ve senin niyetin CS işini
    bir şekilde yapmak veya en azından Bis-mis olayı ise o zaman senin elin Techni değil de Kati-913 alır dostum!!
    Yüklersin OsCAM ı hem CS ye hazır olur hem de Bis-mis olur hemde mis gibi olur

Ancak OsCam çalışması bir DB veya piyasada ki diğer salt CS işine yönelik cihazlardaki CCCam stabiltesi/hızı veya pratikliği gibi olmaz!!!
    yarın kalkıp da ülen DB de böyle değildi yok GM1050 de böyle değildi filan deme!!

4-"HM-SAT" olayına gelirsem;forumdan büyükbang nick li arkadaş buradan Techni aldı ama sorun çıktı ve herifler yalnış mal gönderdiler v.s v.s
    sonra da firmayı ciddi kötülediler ve yaramaz veya güven vermedi v.s dedi ve haklı da olabilir bu konuda ama benim bildiğim bu firmadan
    yüzden fazla(bunlar benim direk hm-sat dan aldırdığım kişilerdir) kısaca yüzlerce kişi sorunsuz mal aldı ama bu son olayda durum "büyükbang"
    bahsettiği gibi oldu,ben de açıkçası bunca yazılandan sonra her ne kadar hala firmaya güveniyor olsam da,bu son olaydan sonra artık bir şey demiyorum!
    sen bence buyukbang nic kili üyenin msg larına bir bak!!! baktın kafana yatmadı o zaman başka yerden al,Almanya da bir dolu yer var bu malları satan illa
    hm-sat olması da gerekmiyor,ben 120/150 civarı kişiye oradan aldırdım veya kendileri bulup aldılar sıfır sorun varken buyukbang olayından sonra
    artık karışmıyorum! ya da bul birisini eklen getirt kardeşim böylece daha ucuza mal olur cihazın!

Paris de Techni kendi yeri vardır daha doğru tüm Avrupada bulunur bu heriflerin cihazları ve bunlar "MARKA" dır ve ciddi üreticidir
    Cihazlar ise "KORE" malıdır,dandik Çin işi filan değildir!!

Buradan Paris merkezdeki firmasına bakın;http://www.technisat.com/en_XX/Locations-&-How-to-find-us/352-13/?cityID=14

5-İşin bütçe kısmına ben karışmam,Corder veya ISIO modelleri pahalıdır ama diğer ucuz modelleri de bulunuyor ve sitesinden fiyatlarını da,inceleyerek
    birisini sipariş edersen veya Kati alırsın!

CAN++

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

opticum 9600 mü yoksa kati 913 mü diğerini döğer

yaw Beyler nereden böyle acaip sorular aklınıza geliyor,birisi AZBox diyor sen Opticum diyorsun
    iyi de bunların mukayese için hiç alakası yok ki Kati ve Techni veya Humi veya Vantage veya Topfield
    gibi en baba cihazlarla ayrıca Avrupa da daha başka da baba cihazlar var genelde bizde
    hiç bilinmez bunlar! bunlar hem "Markadır" hem de "Kalitenin adıdır" yaw

Ama maksat "muhabbet" olsun isterseniz o zaman Kati alır Opti yi evire çevire döver
    sonra da Techni gelir hem Kati yi hem de Opti yi çok fena döver silkeler atar

++

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhamd -- 19 Ocak 2013; 13:26:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

...

Hakan abi,

Diyelim oscam yükledik görüntü kalitesinde düşme oluyor mu? (Kathi913 için sordum)

Saygılar

HAYIR olmaz! olmuyor!

Ancak Enigma2 yüklersen oluyor,zaten e2 yi hangi cihaza yüklesen görüntü nanay olur yaw
    Ayrıca Kati alıp da e2 yüklemenin de hiç bir esprisi yok! gerçi e2 ile CCCam çok iyi ama herkes
    böyle düşünmüyor ve bizim gibiler için resim kalitesi tek ve ilk kriter olduğu için e2 ileyle filan
    hiç işimiz olmaz bizim+

• quote:

quote:

quote:

...

Hakan abi,

Saygılar

HAYIR olmaz! olmuyor!

Ancak Enigma2 yüklersen oluyor,zaten e2 yi hangi cihaza yüklesen görüntü nanay olur yaw
    Ayrıca Kati alıp da e2 yüklemenin de hiç bir esprisi yok! gerçi e2 ile CCCam çok iyi ama herkes
    böyle düşünmüyor ve bizim gibiler için resim kalitesi tek ve ilk kriter olduğu için e2 ileyle filan
    hiç işimiz olmaz bizim+

Can abim çok teşekkür ederim,
    Büyük sözü dinleyip bütçeme de uygun olduğu için Kathi913 almaya karar verdim. İlk başta deneyeceğim NTVSPOR ve TRTHD için maç saati şifre girmiyorsa dokunmayacağım, ama girerse ben de oscam ile kathiye girerim :D

Bu arada HMsatı deneyeceğim, eniştemden haber alır almaz..

Tekrar tekrar sağol abi..

Saygılar..

• Evet Kati hem hesaplı hem de diğer konuda oldukça iyi v.s
  • Albani üstad salı günü "kati" m geliyor. Sence 46hx820 ile nasıl bir ikili oluştururlar??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw sorduğun soruya bak şimdi

süper ikili olur
  • Teşekkürler üstad.Şu an eski next uyduyu kullanıyorum kati gelene kadar mecburen sanırım Tv acı çekiyordur.Kati ye kavuşacak yakında bakalım farkı yazarım buradan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yazmana gerek yok,bir sürü insan aldı kullanıyor bu cihazları,yazılacak çizilecek bir şeyi kalmadı,bağla paneline keyfini çıkar gari
  • quote:

Kardeş yazmana gerek yok,bir sürü insan aldı kullanıyor bu cihazları,yazılacak çizilecek bir şeyi kalmadı,bağla paneline keyfini çıkar gari

Can abi diğer tarafı okudum da bayağı bi uğraşmışınız bu oscam meselesini. Stabil çalışıyo mu bari? Kitabı bitirmeden sonunu sormak gibü oldu biraz sonuna kadar gelemdim konunun da. Bir de aklıma gelmişken sorayım sana; epg sorunu dewam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kardeş yazmana gerek yok,bir sürü insan aldı kullanıyor bu cihazları,yazılacak çizilecek bir şeyi kalmadı,bağla paneline keyfini çıkar gari

Can abi diğer tarafı okudum da bayağı bi uğraşmışınız bu oscam meselesini. Stabil çalışıyo mu bari? Kitabı bitirmeden sonunu sormak gibü oldu biraz sonuna kadar gelemdim konunun da. Bir de aklıma gelmişken sorayım sana; epg sorunu dewam ediyor mu?

Kardeş ben işin o kısmından hiç çakmam ve uğraşmam bile!
    Onun TR deki Doktoru Kamaxx Hocadır

Diğer yerde gördüysen,işi o bitirir ben olaya Fransızım!
    Benim işim "resim kalitesi" gerisi hikayedir!

Evet Oscam eskisi gibi,örneğn bende evvelki sene 912 vardı ve Oscam stabilitesi pek iyi değildi
    ancak 913 ve daha sonra da Oscamın iyileşmesi sebebiyle şuan da stabil ve hızlı diyebilirim!

Ancak EPG sorununu bilmiyorum zaten öyle özelliklerini hiç kullanmadım ve bilmiyorum,işim yok EPG
    ve kayıt v.s işleriyle

++

• TechniSat DIGIT ISIO S(CI+) acaba bu uydu alıcısında türkçe menü varmı?
  • Albani usta Technistar S1 incelemeni iple çekiyorum haberin olsun. Malum ISIO S ile arasında çok ciddi fiyat farkı var.
  • Merhaba arkadaşlar,

Technisat Digicorder ISIO S 500 GB daha dün elime geçti ama maalesef eşim kullanmakta zolandığı için bugün satmak zorunda kalıyorum :( Ayrıca Bu cihazla beraber kullanmak için almış olduğum Digiturk CI+ kartı da satıyorum. İlgilenenler aşağıdaki linkleten ilanımı inceleyebilirler:

http://forum.donanimhaber.com/m_70641841/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Ocak 2013; 10:59:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.