Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk41

TechniSat DIGIT ISIO S(CI+) acaba bu uydu alıcısında türkçe menü varmı?

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Merhaba arkadaşlar,

Technisat Digicorder ISIO S 500 GB daha dün elime geçti ama maalesef eşim kullanmakta zolandığı için bugün satmak zorunda kalıyorum :( Ayrıca Bu cihazla beraber kullanmak için almış olduğum Digiturk CI+ kartı da satıyorum. İlgilenenler aşağıdaki linkleten ilanımı inceleyebilirler:

http://forum.donanimhaber.com/m_70641841/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Kardeş kusura bakma da daha "Bismillah" demeden cihazmı satılır yaw

Senin iş şuna benzemiş gibi oluyor biraz; "Papaza kızıp orucu bozmak"

Hanımlar ne anlar bu işten yaw,üstelik daha bir kaç gün kullanmadan cihazı tanımadan???
    Sen bana telefon et ben seni ve özellikle Hanımı ikna ederim,Techni alacağım da Hanım
    Caz yapacak yok zor filan diye

Sana sanırım detaylı olarak defalarca bazı şeylerini anlatmıştım;cihazın kullanımı epeyi zor
    ve sinir gibi de edebiliyor ama zamanla aşılıyor bu olay,çünkü bu cihaz gerçekten ciddi
    anlamda farklı! ben ilk gğnlerde hasta olmuştum özellikle üzerinde pre-load bir sürü Astra v.s
    kanalların silinememesini sonu buna alıştım çünkü ana indirme listesinden bunlar
    kalıyor ve sen kendine sağ tarafta kullanıcı listesi yaparak oradan devam ediyorsun!

Kumanda çok şık ama içindeki iki bölmeli OK kısmı yine sıkıntılı büyük parmaklı adam için zor bu

1-7 madde olarak sıralamışsın ve hepside aynen doğrudur ama 10 numara diyerek haksızlık etmişsin yaw
    ülen bu cihaz "11" numaradır

Ayrıca zarar da ediyorsun biraz!! DT yide satıyorsun ki bu da tamamen yaşlış ve ayrıca acelen ne senin??
    Techni her zaman satılır!

Kullan bir kaç ay ve cihazı tanı sonra baktın kafan yatmadı anında satılır böyle cihazlar ve kimisi de Almanya dan
    getirtmek yerine direk hazır cihazı buradan alır!

Ayrıca bu cihaz gördüğün gibi şak diye 2x Cam slotu aynı anda ve bir de HD+ kartıda takarak çalıştıran ender
    cihazlardandır hata tek gibi sayılır 3 şifrelemeyi aynı anda şak diye çalıştıran!

Benim Hanım da kullanımını ilk günler hiç sevmedi ve sürekli yaw şu Kati yi taksana yeniden panele diye söylenip durdu
    ama sadece söylendi kaldı öyle

yaw bir gece de cihazdanmı vazgeçilir kardeşim,hem de Techni gibi bir cihazdan! yoksa sen "Forum şakasımı" yapıyorsun şimdi

CAN++

• 2 kişi daha "ISIO S" getirrti bu arada HM-SAT dan!

Bunlardan 1 tanesi forumdayım dedi ama ben henüz göremedim
    Diğeri de Samsun dan forum dışı birisi

Sanırım 2013 yılı Techni yılı olacak

Ben de bu arada "TechniStar S1+" cihaza yazıldım;http://www.technisat.com/de_DE/TechniStar-S1+/352-1637-1754/?article=0001/4741
    FTA olarak bunu Tosh WL de kullanacağım+

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Technisat Digicorder ISIO S 500 GB daha dün elime geçti ama maalesef eşim kullanmakta zolandığı için bugün satmak zorunda kalıyorum :( Ayrıca Bu cihazla beraber kullanmak için almış olduğum Digiturk CI+ kartı da satıyorum. İlgilenenler aşağıdaki linkleten ilanımı inceleyebilirler:

http://forum.donanimhaber.com/m_70641841/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Kardeş kusura bakma da daha "Bismillah" demeden cihazmı satılır yaw

Senin iş şuna benzemiş gibi oluyor biraz; "Papaza kızıp orucu bozmak"

Hanımlar ne anlar bu işten yaw,üstelik daha bir kaç gün kullanmadan cihazı tanımadan???
    Sen bana telefon et ben seni ve özellikle Hanımı ikna ederim,Techni alacağım da Hanım
    Caz yapacak yok zor filan diye

Sana sanırım detaylı olarak defalarca bazı şeylerini anlatmıştım;cihazın kullanımı epeyi zor
    ve sinir gibi de edebiliyor ama zamanla aşılıyor bu olay,çünkü bu cihaz gerçekten ciddi
    anlamda farklı! ben ilk gğnlerde hasta olmuştum özellikle üzerinde pre-load bir sürü Astra v.s
    kanalların silinememesini sonu buna alıştım çünkü ana indirme listesinden bunlar
    kalıyor ve sen kendine sağ tarafta kullanıcı listesi yaparak oradan devam ediyorsun!

Kumanda çok şık ama içindeki iki bölmeli OK kısmı yine sıkıntılı büyük parmaklı adam için zor bu

1-7 madde olarak sıralamışsın ve hepside aynen doğrudur ama 10 numara diyerek haksızlık etmişsin yaw
    ülen bu cihaz "11" numaradır

Ayrıca zarar da ediyorsun biraz!! DT yide satıyorsun ki bu da tamamen yaşlış ve ayrıca acelen ne senin??
    Techni her zaman satılır!

Kullan bir kaç ay ve cihazı tanı sonra baktın kafan yatmadı anında satılır böyle cihazlar ve kimisi de Almanya dan
    getirtmek yerine direk hazır cihazı buradan alır!

Ayrıca bu cihaz gördüğün gibi şak diye 2x Cam slotu aynı anda ve bir de HD+ kartıda takarak çalıştıran ender
    cihazlardandır hata tek gibi sayılır 3 şifrelemeyi aynı anda şak diye çalıştıran!

Benim Hanım da kullanımını ilk günler hiç sevmedi ve sürekli yaw şu Kati yi taksana yeniden panele diye söylenip durdu
    ama sadece söylendi kaldı öyle

yaw bir gece de cihazdanmı vazgeçilir kardeşim,hem de Techni gibi bir cihazdan! yoksa sen "Forum şakasımı" yapıyorsun şimdi

CAN++

Hocam haklısın ne diyeyim. Biliyorsun cihazı bana satan HMSat çok stres yarattı, çok canımı sıktı. Birde kadın dırdırı istemiyorum :P Ben çok cihaz alıp sattığım için artık hanımda alıştı, bunu kullanamıyorum, sat diyebiliyor :)

Şaka bir yana bence cihazı kullanımı kolay, ayrıca sana sorduğum, öğrenemeye çalıştığım EPG şartlarımı da karşılıyor. Bu arada şu preload kanalar filan bende oluşmadı hocam. O kanalları alıp almamasıyla ilgili ayarlarda bir seçenek var, kapattım onu olay bitti. Sende bir kurcala ayarları istersen, o ayarı kapatırsan rahat edersin.

Kısacası on numara cihaz gerçekten. Zaten cihazı bilen artık biliyor, çok fazla ilanda kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Ocak 2013; 14:33:16 >

• quote:

Hocam haklısın ne diyeyim. Biliyorsun cihazı bana satan HMSat çok stres yarattı, çok canımı sıktı. Birde kadın dırdırı istemiyorum :P Ben çok cihaz alıp sattığım için artık hanımda alıştı, bunu kullanmıyorum, sat diyebiliyor :)

Şaka bir yana bence cihazı kullanımı kolay, ayrıca sana sorduğum, öğrenemeye çalıştığım EPG şartlarımı da karşılıyor. Bu arada şu preload kanalar filan bende oluşmadı hocam. O kanalları alıp almamasıyla ilgili ayarlarda bir seçenek var, kapattım onu olay bitti. Sende bir kurcala ayarları istersen, o ayarı kapatırsan rahat edersin.

Kısacası on numara cihaz gerçekten. Zaten cihazı bilen artık biliyor, çok fazla ilanda kalmayacaktır.

Selam, hocam digiturk kartı istanbul dışına satma imkanı var mı acaba ? Devir için istanbulda mı olmam gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: scan

quote:

Hocam haklısın ne diyeyim. Biliyorsun cihazı bana satan HMSat çok stres yarattı, çok canımı sıktı. Birde kadın dırdırı istemiyorum :P Ben çok cihaz alıp sattığım için artık hanımda alıştı, bunu kullanmıyorum, sat diyebiliyor :)

Selam, hocam digiturk kartı istanbul dışına satma imkanı var mı acaba ? Devir için istanbulda mı olmam gerek.

Benim bildiğim o şekilde ama bu konuyu isterseniz bir digiturk'ü arayıp sorun. Eğer başka bir yöntemi varsa ben elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Tamam ben bi araştırayım oluyorsa size dönerim. Kolay gelsin
  • ok+ anladım o zaman,kararı vermişsin ama ben alacak kişi adına seviyorum;senin adına ise üzüldüğümü özellikle yazıyorum

-"Pre-load" durumu ise aslında şöyle(normalde bunlar zaten cihazın içinde var,silinmesi de mümkün değildir! sadece ilk kurulumda
    bir kaç seçenek var ve onları seçmezsen zaten listede bunlar çıkmıyor ANCAK bu sefer de,InternetTV ve bazı fonksiyonlar çalışmıyor!
    veya HbbTV veya ISPRO v.s gibi şeylerde eksiklik veya aktif olamama durumları oluyor)

-Belliki herifler cihazı özellikle ASTRA-Almanya ya göre SW düzenlemesi yapmışlar,gerçi bunlar aşılıyor,ben ilk günlerde o bir sürü
    çıkan TV+Radyo kanalları silinmiyor diye stres yapmıştım,sonra onu bir şekilde aştım

Her cihaz da karışık şeyler var ki senin aldığın cihaz aynı zamanda int.HDD/kayıt özellikli olduğu için çok daha başka fonksiyonları da vardır!

-Bence sen illa kafaya taktıysan ve satacaksan bile;bir süre kesinlikle kullan bunu,en azından elindeki DT/DS yi kullan,çok kaliteli SD&HDTV
    izle ıvır zıvır işleri yap veya örneğin cihazın MKV gibi MP desteği de gördüğüm kadarıyla çok çok iyi ve yüksek bit-rate li içerikler de
    eSATA ile HDD den okuyabiliyor,kısaca süper bir cihaz,ancak bu "süper" lafı bizim malum çakma-Markalı Karaköy işi cihazlara verilen
    haybeden sallama süper cihazlar gibi değildir Markası da yeter,kaliteside yeter ve mal ortada

-Ben de Techni genelde hep yedekte kalıyor,tam olarak bir türlü sahaya süremedim onu
    Kati direk oynuyor! Humi de direk oynuyor "du" zaten ama Humi yi ara Transfer de bizim Sedat kaptı(damasyus)kısaca Humi uçtu
    şimdi bunun yerine TechniStar S1+ geliyor,şayet bu cihaz Humi yi aratmazsa eyvallah aynen kalır,baktım gözler Humi yi arıyor o zaman
    sezon sonunda şutlar,yine 2.el Humi2000 alır ve sahaya sürerim

Ancak böyle olacağını pek sanmıyorum(bu sadece bir tahmin ve yanılabilirim de)TechniSat gerçekten süper kalite cihazlar üretiyor
    dolayısıyla beni üzeceğini sanmam!

-Sana başka bir tavsiye Humi nin 1/2 tane HDD li serileri var ki bunlar da ciddi sıkı cihazlar,ben bir tülü kısmet olmadı Humi den "iCord" almayı
    açıkçası çok merak ediyorum bu cihazı

• benim katinin tuneri maalesef bozuldu, yağmur suyu kablonun içine sızmış ordan da tunere akıp pas yapmış, aman dikkat edin arasıra kabloyu çıkarıp kontrol edin...

2. tuner sağlan fakat görüntü küçük ekranda (pip ekranında) çıkıyor ve ses yok, 2. tuneri ana tuner gibi kullanmanın yolunu bulmam lazım belki ftp ile bağlanıp ayar dosyalarından olur, olmazsa son çare biraz zor olacak ama lehimleri söküp tunerlerin yerini değiştireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

ok+ anladım o zaman,kararı vermişsin ama ben alacak kişi adına seviyorum;senin adına ise üzüldüğümü özellikle yazıyorum

-"Pre-load" durumu ise aslında şöyle(normalde bunlar zaten cihazın içinde var,silinmesi de mümkün değildir! sadece ilk kurulumda
    bir kaç seçenek var ve onları seçmezsen zaten listede bunlar çıkmıyor ANCAK bu sefer de,InternetTV ve bazı fonksiyonlar çalışmıyor!
    veya HbbTV veya ISPRO v.s gibi şeylerde eksiklik veya aktif olamama durumları oluyor)

-Belliki herifler cihazı özellikle ASTRA-Almanya ya göre SW düzenlemesi yapmışlar,gerçi bunlar aşılıyor,ben ilk günlerde o bir sürü
    çıkan TV+Radyo kanalları silinmiyor diye stres yapmıştım,sonra onu bir şekilde aştım

Her cihaz da karışık şeyler var ki senin aldığın cihaz aynı zamanda int.HDD/kayıt özellikli olduğu için çok daha başka fonksiyonları da vardır!

-Bence sen illa kafaya taktıysan ve satacaksan bile;bir süre kesinlikle kullan bunu,en azından elindeki DT/DS yi kullan,çok kaliteli SD&HDTV
    izle ıvır zıvır işleri yap veya örneğin cihazın MKV gibi MP desteği de gördüğüm kadarıyla çok çok iyi ve yüksek bit-rate li içerikler de
    eSATA ile HDD den okuyabiliyor,kısaca süper bir cihaz,ancak bu "süper" lafı bizim malum çakma-Markalı Karaköy işi cihazlara verilen
    haybeden sallama süper cihazlar gibi değildir Markası da yeter,kaliteside yeter ve mal ortada

-Ben de Techni genelde hep yedekte kalıyor,tam olarak bir türlü sahaya süremedim onu
    Kati direk oynuyor! Humi de direk oynuyor "du" zaten ama Humi yi ara Transfer de bizim Sedat kaptı(damasyus)kısaca Humi uçtu
    şimdi bunun yerine TechniStar S1+ geliyor,şayet bu cihaz Humi yi aratmazsa eyvallah aynen kalır,baktım gözler Humi yi arıyor o zaman
    sezon sonunda şutlar,yine 2.el Humi2000 alır ve sahaya sürerim

Ancak böyle olacağını pek sanmıyorum(bu sadece bir tahmin ve yanılabilirim de)TechniSat gerçekten süper kalite cihazlar üretiyor
    dolayısıyla beni üzeceğini sanmam!

-Sana başka bir tavsiye Humi nin 1/2 tane HDD li serileri var ki bunlar da ciddi sıkı cihazlar,ben bir tülü kısmet olmadı Humi den "iCord" almayı
    açıkçası çok merak ediyorum bu cihazı

Abi merhaba,

D'smarttan bana şöyle bir msj geldi.

"25.01.2012 gecesi 12130 Mhz Yatay SR27500 Fec: 3 / 4 olarak degisecektir.Frekans degisikligini cihazlarinizdan yapmaniz gerekmektedir.Iyi Seyirler "

Nasıl yorumluyosun,iyiye işaret mi? Tek frekansa fazla yüklenmiyelim mi dediler?

*Bu arada katiyi hmsattan sipariş verdim. Ne zaman çekçekler benim karttan,kart bilgisi falan istemediler..
    **Tekrar sipariş verdim,bu sefer paypal ile alışverişi tamamladım. Umarım sağlıklı olmuştur.Şansıma bide gümrüğe takılmasa tadından yenmez he

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhamd -- 23 Ocak 2013; 20:58:27 >

• Kati salı günü geldi,evdeki kablodaki sinyal sorunu yüzünden ilk gün moralim bozuldu biraz ben aleti kurar kurmak izlemek istiyordum.Biraz menüsü ile boğuştum astra uydusunu sildim firmware yükselttim kanal ekledim vs en sonunda bu akşam alet kendini gösterdi.Herşey albani üstadın anlattığı gibi şimdi otur ve seyret.Hx820 ile fena uyum sağladılar bana bu görüntü dışında başka birşey vermese de olur diyorum Alamanlar yapmış adamları buradan kutluyorum next mext hepsi çöp oldu artık biryerlerde yedekte dursun.Bundan sonra aleti kurcalarım tabi ama şu haliyle bile verdiğim paraya değdi diye düşünüyorum.Herkese tavsiye ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @osman

Frekans 12130 Vertical olarak zaten vardı,bu sefer de sanırım Horizontal dan mı olacak da oraya geçiyorlar onu anlamadım?
    neyse manzara çıkınca görürüz ne matah bir şeymiş!

PayPal ödemesi doğru olarak bitmişse,gerisi seni ilgilendirmaz artık! yada PayPal dan hesap hareketlerine bakıtnmı oradan da görürsün
    Gümrüğe takılmaması iyi olur ama herifler artık hiç sektirmiyorlar

++

@emin

Kati hayırlı olsun,doğru bir cihaz aldın

Ama cihazın görüntüsünü beğenmedim yaw Kati Kati dediniz bumuydu kardeşim v.s gibi şeyler "sallasaydın",zaten buna da kimse inanmaz
    sana da acaip gülerdi sadece

Gerçi bu gibi "kasıtlı" bazı msg ları da TF ve DH de görmedik değil ama bunlar adı üstünde "kasıtlı" yanen gülüp geçtik yine

Techni ve diğer kalite Almanya çıkışlı Receiver ların hemen hepsi hatta tamamı(ama adam gibi Markalardna bahsediyorum
    çünkü bizdeki gibi Avrupada da Çin malı bir dolu çakma-marka cihazlar vardır)

Techni ve Kati "KORE" malıdır zaten Almanlar böyle işlerin cihaz üretimleriyle filan hiç uğraşmazlar yaw
    onlar işin özellikle SW kısmına bakarlar ki asıl marifet de buradadır,takılma böyle ayrıntılar,ayrıca Next mext filan hikaye kardeşim
    sen bakma herifler öyle acaip "gazlar" veriyorlaki haybeden ihazlara hatta "sıradışı" bile ilan ediyorlar

Ancak Kati fazla kurcalama elinde kalabilir! anlamıyorsan hiç elleme çünkü arada abuk şeyler yapabiliyor!
    paylaşım işi oscam v.s işleri bilen için basit olabilir ama herkes için böyle değildir! sen şimdilik otur görüntüyü izle
    ama bu cihazların tadı "Astra" lar ile çıkıyor yaw

++

• Astra ile sağlam bir baģlantısı olduğu belli zaten astra yapışmış gibi recievere.Yalnız reciver renkleri mükemmrl veriyor hayran kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bir de Techni yi gör,tam ASTRA ve Almanya için üretilmiş cihaz yaw

Ben ilk günler üstelik kurulumda ona göre seçim var ve tam seçim yaparsan Astra ve bazı Hotbird ve Türksat tan da kanallar
    ön yüklemeli olarak şak diye açılıyor ve silinemiyor

yaw herifler her nereden bulmuşlarsa Türksat dan örneğin "Yumurcak TV" diye hiç bilmediğim bir kanalı bile listeye almışlar

Ben Kati de her zaman FW.02 olanı kullanmaktayım 1/3/4/5 ve yeni çıkan 2.0 kullanmıyorum,bana özellikle SD lerde en doğru
    resim .02 olarak geliyor! ancak elinizdeki panele göre özellikle SD lerde sizde durum daha değişik olabilir!

++

• Ben de 2. versiyonu kurdum direk ama karşılaştırma yapabilmem için digerlerini de denemem lazım ama şu haliyle oldukça memnunum albani hocam ileride belki bahsettiğin recivere de geçebilirim çıtayı yükseltmek gerektiğinde tavsiyelerinizi ısrarla takip ediyorum bu işler deneme yanılma ile olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albani üstad,
    Technisat digicorder almaya niyetlendim, Almanyada elden getirtebileceğim belki. D-smart ile kullanmak üzere, Astrasına Hotbirdüne de ayrıca bakarız artık.
    Apartmanda merkezi digiturk var Eutelsattan, dolayısyla bir çanak alıp ya pencerenin önüne yada balkona monte ettireceğim.
    Minimum kaç santim olması gerekir çanağın?
    Technisatın 45 santimlik Digidish kare çanakları var, yer kaplamayacak birşeye benziyor.
    Yer kısıtım olduğu için, işimi görecekse buna da yazılayım.
    Ne dersin?
  • @korcin

-Digicorder evvelki gün Buyukbang satmıştı! onu alabilirdin,atik davransaydın
    sanırım 1 günde cihaz gitti,1.1/1.2 kağıt gibi,alan KARLI,satanı bilemem gari

-Astra 28,2(İngiliz SKY)bunu alman pek mümkün değil!çok büyük çanak ister ve bu Uydu için TR nin konumu çok ters,bunu unut
    ama 180/200 lük bir çanakla da belli sayıda kanal geliyor!

Astra 19,2 esas bizim baktığımız budur sanırım İstanbul,bizim Antalya ya göre kanal sayısında daha avantajlı ve 1100/1200
    gibi kanal geliyor veya biraz daha fazla,Astrasız Receiver olmaz yaw,bir sürü heriflerin ücretsiz HD kanalları da vardır!
    SD ler bazı paketler de FTA olarak HD gibidir v.s v.s

Astra 23,5(23,3) bu genelde bilinmez ama burada da ücretli bazı paketler var,ücretsiz HD olarak ise Bulgarların Bulsat dan paralı olan
    "Planeta-HD Müzik kanalı,bu uyduda beleş süper klipler var ve müzikleride bize çok uygun,yayın kalitesi süper,ülen helal olsun
    heriflere diyorsun yayını izleyince! ben bazen kafa dağıtmak için bu kanalı açarım!

Astra 23,5/19,2 için İstanbul dan 120lik yeter! benim Antalya daha ters ve uzak kalmasına rağmen 120 ile 23,5 full hepsimi alıyorum
    ama Astra da 1KR/1L/1M nin hepsi geliyor ama 2C için çok büyük çanak gerekiyor,açıkçası İstanbul için Astra durumunu net olarak
    TF deki ilgili başlıktan bakarsan sana Kadıköy için bütün bilgileri verirler

-120lik çanak koyma imkanın varsa;"Multi-feed" dediğimiz çoklu LNB sistemi kurmalısın(bendeki böyledir)
    Merkez 19,2 olur,bunun soluna Hotbird,sağına 23,5 için 3 adet LNB takılır ve olay biter

Kaliteli Marka çanak al,Avrupadan getirtmeye değmez hem çok pahalı hemde gerek yok!
    LNB ler de yaklaşık aynı paradır,"parmak tip" denilen ince yeni LNB ler vardır(Inverto marka)bundan alırsın veya Inverto
    nun bir de multi-feed li kendinden bu parmak 3lü LNB seti vardır ki bunu tavsiye ederim,alırsın ve uyducu gelir takar!
    çok pahalı değildir zaten bunlar 1 defalık alınan malzemeler olduğu için biraz paraya kıyıp adam gibi kalite bir şeyler
    takmak gerekiyor!

Sen bizim Erol beyin sitesine bak(VU ve Inverto v.s bunlar TR ye ithal ediyorlar) Dikey Elektronik

www.dikeyelektronik.com

ayrıca on-line satış siteleri de vardır!

O bahsettiğin 45/60 v.s gibi kare veya değişik çanaklar ise Orta-Avrupa dan yayınları almak içindir!!

Ben sana "TRIAX"(110cm Off-set tip) benim çanak budur
    Ben bundan İst.Erenköy de iken de kullanmıştım(Hispasat için o zaman kullanıyordum)
    Eskiden Danimarka malı ithal geliyordu sanırım hala devam ediyor bunun ithalatı,TR Dist.firması
    www.endam.com.tr buradan gir bak,bu firma ayrıca TR deki yet yetkili "Kathrein" Dist.firmasıdır!
    Karaköydeki malum yerler filan Dist.değildir ama bu adamlar pek fazla Kati cihaz ithal etmiyorlar
    ya da hiç ithal etmiyorlar ve sadece kend ithalleri olan cihazlara Garanti verirler!

ENDAM firması ayrıca Katinin süper bazı LNB leri vardır onlarıda satıyor!!

Triax çok iyidir ama pahalıdır biraz,€ 75/80 gibi!! olabilir,bulursan al bulamazsan başka iyi ne
    var pek bilemiyorum artık eskiden bir de "MEGA" da vardı ve bunların da ithal olanları çok iyi idi!
    Sanırım artık İzmir de üretiliyor bunların çanakları tamamen!

• astra 19.2E uydusunu istanbuldan seyretmek için 120 cm lik antene gerek yok. Ben 85 cm lik offset bir antenle cam gibi izliyorum.Anten ÖAS marka 3 kollu (yani lnb yi tek bir kol degil yanlardan da 2 tane destekli toplam 3 kolla tutuyor bu tip antenlerde fokus noktası kolay kolay bozulmuyor diger tiplerde yani tek kollularda fokus noktası herhangi bir deformasyonda kaçıyor ve antenin hassasiyeti azalıyor .Söz konusu anteni öas(özdemirler anten sanayi) Beko ve Arçelik e de üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom wong -- 24 Ocak 2013; 19:07:34 >
  • Teşekkürler cevaplarınız için.

110/120 denilen cm hesabı ise bunlar benim anten koymayı planladığım yerler için çok büyük yau.
    60-90 cm arası olanlar makul görünüyor, çatıya koyma imkanım yok çünkü, büyük ihtimal evin ön cephesine camın aşağısa taktıracağım.

Erenköyde oturuyorum, İst.anadolu yakasında bir uyducu bulurum artık.
    Verdiğiniz linklere, markalara da bakacağım tekrar teşekkürler.

İş techninin siparişine kaldı artık, o elime ulaştıktan sonra bir günlük işler herhalde bunlar.

Elden getirteceğim recieverı, gümrüktü bandroldu vs uğraştırmaz umarım.
  • Elden gelirse sorun olmaz,ancak Techni nin kutusu büyüktür!gelince görürsün
    daha olmadı atsınlar kutusunu filan orada!
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.