Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bende hem dt modül hemde ds modül var ikisini bir arada kullanacağım bir cihaz olarak Technisat Digicorder İsio S almaya karar verdim
    karar verdim'de nasıl satın alıcağım bu konuda bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim
    yurtdışında hiç gümrük ücreti ödemeli bir ürün satın almadım
    1:bu cihazıhttp://www.hm-sat-shop.de sitesinden satın almak için hangi yol izlenmeli
    2 satın alırken %18 kdv düşüyor demişsiniz bu nasıl oluyor
    3:ürünü satın aldıktan sonra ürün gümrüğe geliyor demişsiniz ben izmitte ikamet ediyorum,ürünü almak için istanbula mı gitmem gerekiyor
    4:üründe gümrükte'mi gümrük vergisi ödeniyor,yoksa başka bir yerde'mi ödeniyor
    5 eğer bilgisi olan varsa bir arkadaşa yurt dışında getirtirmek daha mı avantajlı
    6: yurddışına bu hafta almanya'ya gidicek bir arkadaşım var ona getir dicem ama teknoloji özürlü arkadaşım hiç bir şeyden anlamıyor,bana adres ver gidip alayım diyor ben şimdi ona tax free uygulaması ve bu ürünü satan bir mağaza söylemem lazım onuda bilmiyorum(bilen varsa yazarsa sevinirim)
    saygılarımla

• Beyler başlıkta yazan 2 marka var;birisi Kati malumunuz ve diğeri de TR de benim acaip gaz verdiğim Techni

Bu cihazları alırsınız ve oturur izlersiniz ve bir daha da geriye bakmazsınız,yaw ne resmi veya ne bilmem nesini arıyorsunuz onu anlamadım!

Özellikle Techni,Kati den de iyi bir cihazdır ve artık gazı almış vaziyette ortalıkta dolanıyor;sanırım bu gidişle bu cihaz da epeyi satacak!

Ben de her ikisi de var,uzun zamandır da kullanıyorum,Techni yi daha fazla tutuyorum ama o genelde yedek te kalıyor Humi ve Kati
    ile devam ediyorum yola!

Bana ulaşanlar itibarıyla,gördüğüm kadarıyla Kati yi daha çok veya ciddi çoğunlukla Almanya dan ya elden ya da Posta ile
    getirtiyorlar!tavsiyem bu şekildedir(elden getirtmek)varsa birileri,bunlara getirtin!

HM-SAT denen firma ise sağlamdır!herifler bir dünya mal sattılar TR ye!! ayrıca Alman VAT %19 düşüyorlar TR ye sattıkları zaman!(ancak
    içerden alırsanız düşmezler ama bu sefer de malı alan TAX-Free işlemi yaparsa o kesilen %19 u geri alabilir ama bunun için biraz uğraşır veya zaman
    kaybedebilir!

Diğer bazı firmalar ise bu VAT ı düşmezler!! o bakımdan hm-sat bunlara göre posta ile gönderme de %19 avantajlıdır!

++
    Ancak bunlara kafası yatmayan veya takılan v.s varsa hiç bulaşmasın o zaman!
    Ayrıca "Garanti de olmaz",yarın cihaz tak derse aynen bırakırsınız! gerçi bugüne kadar hiç olmadı ve bunlar "Kalite" cihazlardır
    ve bizim piyasa işi dandik teneke kutuları gibi değildir! ancak yine de ekektronik cihazdır ve ne zaman ne yapacağı da pek belli olmaz!
    Bu riskini görerek ve kabul ederek mal alın dışardan! aksi halde aynen yolunuz Karaköy e gider oradan bir şey alırsınız gari

++

Beyler Techni diye bana çok kişi ulaşıyor ama,biz cihazı her şeyiyle tanıttık,sırf gazı aldınız diyede gidip alın demiyoruz!
    Şayet böyle bir cihaza ihtiyacınız varsa veya örneğin elinizde DS+DT nin Cam+Card ı varsa veya illa CI+ lı bir cihaz veya kayıt
    v.s v.s işleriniz varsa OK dir veya "Astra 19,2" ile de işiniz varsa ki bu Techni bir yerede Astra uydusu ve Almanya için destekli üretilmiş
    cihaz olduğu için artı olarak bunlar vardır HbbTV denen zımbırtı vardır v.s v.s
    Dolayısıyla gaza gelerek haybeye bür sürü para da vermeyin derim ben size! zaten bilen veya bu bahsettiğim işlerle işi olan bunu alıyor ama
    bilmeyen veya adam kalkıp da yaw ben sadece Türksat izleyeceğim diyorsa ben o adama git Techni al demem!!

++

Resim kalitesi çok çok iyidir özellikle SD ler böyledir ve Kati den daha iyidir!
    HD ler yine farklıdır,kısaca cihaz epeyi farklıdır!

++
    2013 yılı yeni Gümrük tarifeleri+Fon lar v.s bilmiyorum,sanırım örneğin "TV" getirme de(yolcu beraberi işlemlerde)
    maktu vergiyi AB için düşürdüler(veya tüm ülkeler için düşürdüler)

Bence yeni tarifeyi elde edin ve Yolcu Beraberi(Posta ile gelen ticari olmayan eşya tarifesi uygulaması dahil)bulup kontrol edin,
    sanırım vergiler biraz daha düşmüş olabilir!

Receiver için düne kadar AB den gelen eşya da GV %18 idi artı olarak € 7 TRT Bandrol ücreti vardı,bugün değişmemişse tarife
    halen budur o zaman;değişmiş ise o zaman da biraz daha düşmüş demektir!
    bu iki cihaz konusu diğer forumda daha detaylı anlatılıyor(çoğu biliyor bunu!)

İyi seneler herkese,hayırlı işler,sağlık ve huzur diliyorum

CAN++

• sayın albani bilgi ve tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim
    sizinde yeni senede bütün dilekleriniz yerine gelir inşallah
  • tv lerin dahili dvb-s2 tunerleri mi daha iyi resim kalitesi verir yoksa.
    başlıktaki uydu alıcılar mı?
  • TV lerin DVB-S/S2 Tunerleri genel olarak iyi resim kalitesi vermedikleri gibi kısıtlı veya çok kısıtlı ve dahi sinir bozucu çalışmaları vardır!

Ancak siz bu soruyu tam ne için sordunuz bilemiyorum ama Kati ile Techni çok farklı kulvarda olan cihazlardır! veya Humi/Topfield/Vantage
    gibi cihazlarda çok farklı yerdedirler!

Bu cihazlar ile bir panelin DVB si mukayese bile kabul etmez arkadaşım

++
    Ancak örneğin sen,TF deki Kati başlığını okuduysan orada bir "tip" var,geçenler de okumuştum o komik msg ını;kısaca şöyle idi

Birisi sormuş ......bu Kati nin SD resim kalitesi "LG" nin dahili alıcısından daha mı iyi.... diye
    O Tip de cevap vermiş bu soran kişiye .....kesinlikle HAYIR.....

artık varın siz hesap edin,forumlardaki sözde yorumlara! yani yalan-dolan saçmalıklara!

Adam hani Pany veya Tosh un dahilisinden iyimi dese ki yine iyi değil ama LG nin SD lerinin ne kadar kalitesiz olduğunu sağır sultan bile
    biliyor yaw ve bu tip güyya Kati yimi kötülüyor yoksa bunu kasıtlı olarakmı yazdı,orasını bilemem gari ama yazdığı küllüyen
    YALAN!!! hele hele sözkonusu LG panel ise

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

TV lerin DVB-S/S2 Tunerleri genel olarak iyi resim kalitesi vermedikleri gibi kısıtlı veya çok kısıtlı ve dahi sinir bozucu çalışmaları vardır!

Ancak siz bu soruyu tam ne için sordunuz bilemiyorum ama Kati ile Techni çok farklı kulvarda olan cihazlardır! veya Humi/Topfield/Vantage
    gibi cihazlarda çok farklı yerdedirler!

Bu cihazlar ile bir panelin DVB si mukayese bile kabul etmez arkadaşım

++
    Ancak örneğin sen,TF deki Kati başlığını okuduysan orada bir "tip" var,geçenler de okumuştum o komik msg ını;kısaca şöyle idi

Birisi sormuş ......bu Kati nin SD resim kalitesi "LG" nin dahili alıcısından daha mı iyi.... diye
    O Tip de cevap vermiş bu soran kişiye .....kesinlikle HAYIR.....

artık varın siz hesap edin,forumlardaki sözde yorumlara! yani yalan-dolan saçmalıklara!

Adam hani Pany veya Tosh un dahilisinden iyimi dese ki yine iyi değil ama LG nin SD lerinin ne kadar kalitesiz olduğunu sağır sultan bile
    biliyor yaw ve bu tip güyya Kati yimi kötülüyor yoksa bunu kasıtlı olarakmı yazdı,orasını bilemem gari ama yazdığı küllüyen
    YALAN!!! hele hele sözkonusu LG panel ise

++

teşekkürler.yeni tv alıcağım zaman dahili tunerli alırım diyordum vazgeçtim şuan.
    sharp tv lerinde kötü mü dahili tunerleri peki?

linux lu receiver aldım 2sene önce.linux iyi güzelde eklenti vs bakımından.hiçbirini kullanmıyorum ki :) tv lerde çoğu özellik var zaten.
    yeni tv alınca kaliteli bi receiver alıcam.

• Kardeş benim veya buradaki bazı arkadaşların bu cihazları kullanmasının ana sebebi "resim kalitesidir"!!

Diğer işler bizi hiç ilgilendirmez veya adamın CS ile işi varsa da ona göre bir şey alır!

Panellerin Tunerleri bana göre kötü veya dandik v.s,ancak bazıları iyice gibi olsada bu bahsettiğimiz cihazlar
    ile zaten mukayese edilmez,ama bakarsın panelin tuneri seni kesiyordur o zaman haybeye Receiver hele hele
    pahalı bir Receiver hiç almazsın

Bizim konumuz panelin Tuneri filan değildir,kaldıki kullandığımız cihazlar sebebiyle bu Tunerler bize fazla hikaye geliyor yaw

Ama sen boşuna gaza gelme,önce panelini belirle sonra Receiver işine bakarsın!!belki de hiç gerekmeyecektir sana böyle bir Receiver

Örneğin benim yeni aldığım diğer panelimin dahili alıcısı oldukça iyi ama yine de kullandığım cihazlardan iyi değil tabiki!
    ama çoğu insanın işine gelir bunun verdiği resim kalitesi ve bir Receiver ayrıca almaz,ama adamın CS ile de işi varsa o zaman
    eli mahkum buna uygun bir cihaz alacaktır

++

• Bugün PTT gümrükten kutuyu aldım, orada açayım bakayım dedim. Bir de ne göreyim, bana Digicorder ISIO C kablolu yayın alıcısı yollamışlar. Faturamı kontrol ettim hemen, S siparişi vermişim onda hata yok. Kutuyu 50 lira kargo ücreti verip geliş adresine geri gönderim. HMSat'a çektiğim fotoğraflarıda içeren bir e-mail attım. Cevap geldi, kargo ücretini ödeyip doğru kutuyu hemen göndereceğiz dediler.

Yurtdışına sen bir ürün gönderiyorsun, adam gibi kontrol etmeyi bilmez misin ? Yarım günüm, işyerimden aldığım izin, koşturmaca vs. vs. Bir sürü zararları oldu bana. Üstelik siparişim için baştan beklemem gerekecek.

HMSat oldukça hayal kırıklığı yarattı bende. Biz bir hata yaptık ama kimseye alışveriş yapmasını tavsiye etmem.
  • quote:

Kardeş benim veya buradaki bazı arkadaşların bu cihazları kullanmasının ana sebebi "resim kalitesidir"!!

Diğer işler bizi hiç ilgilendirmez veya adamın CS ile işi varsa da ona göre bir şey alır!

Panellerin Tunerleri bana göre kötü veya dandik v.s,ancak bazıları iyice gibi olsada bu bahsettiğimiz cihazlar
    ile zaten mukayese edilmez,ama bakarsın panelin tuneri seni kesiyordur o zaman haybeye Receiver hele hele
    pahalı bir Receiver hiç almazsın

Bizim konumuz panelin Tuneri filan değildir,kaldıki kullandığımız cihazlar sebebiyle bu Tunerler bize fazla hikaye geliyor yaw

Ama sen boşuna gaza gelme,önce panelini belirle sonra Receiver işine bakarsın!!belki de hiç gerekmeyecektir sana böyle bir Receiver

Örneğin benim yeni aldığım diğer panelimin dahili alıcısı oldukça iyi ama yine de kullandığım cihazlardan iyi değil tabiki!
    ama çoğu insanın işine gelir bunun verdiği resim kalitesi ve bir Receiver ayrıca almaz,ama adamın CS ile de işi varsa o zaman
    eli mahkum buna uygun bir cihaz alacaktır

++

aslında tüm kanallar kaliteli yayın yapsa.(hd, bitrate i yüksek ve kaliteli kameralarla çekilmiş)
    receiverlar arasında fazla fark olmaz diye düşünüyorum(alt segment receiverları saymazsak)
    ama örneğin ülkemizde yayın yapan sd kanallar kalitesi baya kötü.
    sizinde söylediğiniz gibi tuner li lg tv lerde kalite baya kötü.
    ama iyi bir receiver ile oldukça iyi görüntüler elde edilebiliyor.
    bende gigablue var orta ayarda bi cihaz sd görüntüler idare eder bazı sd yayınlar 720p gibi
    sizdeki cihazlar daha iyidir tabi
    ama dsmartın sd yayınlarına hiçbir cihaz fayda etmez.

• DS/DT nin SD leri bana göre oldukça kötü veya vasat v.s

Ancak yine de sıkı bir cihazla,oldukça iyi SD resim elde edilebiliyor!

SD kanallarının kalitelerinin değil TR de tüm dünya da çok iyi hale gelmesi neredeyse imkansız!
    dolayısıyla daha çok uzun yıllar bu durumlar ve iyi Receiver lara ihtiyaç vardır

Ama Japonya daki SD ler ise USA daki 720 ler gibidir
    "caponların" HD leri de epeyi farklıdır! bu iş önce paraya bakar sonra da "işi bilmeye" bakar ve salt
    720-HD veya 1080-HD demekle de bitmiyor insan bu farklı çıplak gözle görünce!
  • quote:

DS/DT nin SD leri bana göre oldukça kötü veya vasat v.s

Ancak yine de sıkı bir cihazla,oldukça iyi SD resim elde edilebiliyor!

SD kanallarının kalitelerinin değil TR de tüm dünya da çok iyi hale gelmesi neredeyse imkansız!
    dolayısıyla daha çok uzun yıllar bu durumlar ve iyi Receiver lara ihtiyaç vardır

Ama Japonya daki SD ler ise USA daki 720 ler gibidir
    "caponların" HD leri de epeyi farklıdır! bu iş önce paraya bakar sonra da "işi bilmeye" bakar ve salt
    720-HD veya 1080-HD demekle de bitmiyor insan bu farklı çıplak gözle görünce!

sizde dsmart modül kullanıyordunuz sanırım.
    sizdede cihazınız modülü görmemezlik yapıyor mu?
    ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.
    3-4 aydır bu sorun var .ertesi gün tv yi açtığımızda dsmart kanalları açılmıyor.ayarlardan ci girişini sıfırlayınca düzeliyor.

• @capkan

Siz de hangi Receiver var acaba??

Ben 2 yıldır DS yi Cam+Card ile kullanıyorum;hem 913 de hem de Techni de ve böyle bir sorun yok!
    zaten normalde Kati de hiç sorun yok ama Techni de;şayet CI ayarlarını doğru yapmazsanız,sorun
    çıkarıyor veya hiç göstermiyor v.s(yine bazı eski FW lerde ise Cam i hiç tanımıyordu!!)

Şuanda Techni de aynı anda Cam+Card olarak>> hem DS hem de DT yi destekliyor + "Astra HD+" Card da takılı ise onu da destekliyor!

++
  • quote:

@capkan

Siz de hangi Receiver var acaba??

Ben 2 yıldır DS yi Cam+Card ile kullanıyorum;hem 913 de hem de Techni de ve böyle bir sorun yok!
    zaten normalde Kati de hiç sorun yok ama Techni de;şayet CI ayarlarını doğru yapmazsanız,sorun
    çıkarıyor veya hiç göstermiyor v.s(yine bazı eski FW lerde ise Cam i hiç tanımıyordu!!)

Şuanda Techni de aynı anda Cam+Card olarak>> hem DS hem de DT yi destekliyor + "Astra HD+" Card da takılı ise onu da destekliyor!

++

gigablue solo var bende.aldığımda yeni versiyon yükledim.sonra bidaha hiç ellmedim.
    yeni çıktı bu sorun.
    gece dsmart kanalında bıraktı mı sorun olmuyo.
    siz stand by damı bırakıyosunuz geceleri.

ekleme:kathrein 913 140euro yazıyo ebay de.
    bu kadar ucuz mu?hemde twin tuner.yanlış mı baktım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Ocak 2013; 22:17:33 >

• Kardeş Giga da böyle bir sorun durumunu bilmiyorum ama aklımda kaldığı kadarıyla,ilk zamanlar cihaz DS yi desteklemiyordu??
    veya benzer bir şey var gibi idi,ancak başka cihazlarda da böyle sorunlar duyduk-okuduk v.s

Techni ve Kati-913 de böyle bir sorun kesinlikle yoktur,ama 912 de ise 10970 Frekansı açılmıyor!

Ayrıca her hangi bir kanalda bırakıp,kapatıp açılınca da bir sorun yok her iki cihazda da!
    ister DS olsun ister FTA v.s

DS nin nasil bir illet sistemi varsa,Receiver seçiyor yaw

++
    913 Almanya ortalama fiyatı € 160/170 gibidir,senin gördüğün cihaz sıfırmı?? veya satan kim?

Kati için kendi sitesine bak teknik bilgiler v.s konusunda;

www.kathrein.de

ve Techni içindewww.technisat.de sitesinden incele cihazlarını

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Ocak 2013; 23:10:30 >

• quote:

Kardeş Giga da böyle bir sorun durumunu bilmiyorum ama aklımda kaldığı kadarıyla,ilk zamanlar cihaz DS yi desteklemiyordu??
    veya benzer bir şey var gibi idi,ancak başka cihazlarda da böyle sorunlar duyduk-okuduk v.s

Techni ve Kati-913 de böyle bir sorun kesinlikle yoktur,ama 912 de ise 10970 Frekansı açılmıyor!

Ayrıca her hangi bir kanalda bırakıp,kapatıp açılınca da bir sorun yok her iki cihazda da!
    ister DS olsun ister FTA v.s

DS nin nasil bir illet sistemi varsa,Receiver seçiyor yaw

++
    913 Almanya ortalama fiyatı € 160/170 gibidir,senin gördüğün cihaz sıfırmı?? veya satan kim?

Kati için kendi sitesine bak teknik bilgiler v.s konusunda;

www.kathrein.de

ve Techni içindewww.technisat.de sitesinden incele cihazlarını

++

technisat larda cs yok .
    yazlıkta 4 uydu kullanıyorum.cs olması lazım alıcağım cihazda.
    kati lerin orjinal yazılımında cs çalışıyor mu?
    benim dsmart martta bitiyo.169 tl ye full paket verirlerse uzatıcam 1 sene(2013te 169tl ye alanlar varmış sizde almıştınız hatırladığım kadarıyla.).yoksa uzatmam.

• Bazı MARKA cihazlarda CS filan olmaz!

Kati de ise sadece bazı modellerinde oluyor(cccam) ancak org.yazılamın üzerine oscam yüklüyorsunuz
    ve org.image+oscam ile cs işi OK dir
    Enigma2 de yüklenebiliyor ve cccam haliyle daha stabil ama bu sefer de her e2 yüklü cihazda olduğu gibi
    resim kalitesi düşüyor ve Kati almanın da bir mantığı kalmıyor,Enigma2 ile resim kalitesi ise nanay!!

Ancak oscam,bir e2 gibi çok stabil ve hızlı da değildir!! bizim için böylesi tercih nedenidir,çünkü bizim asıl
    ve tek baktığmız da resim kaitesidir geriri hikayedir! yok cihaz onu yapıyor yok bunu açıyor v.s v.s işler sadece teferruattır!

++
    Ben geçen sene DS yi önce 119 kağıda uzattım!!çünkü kazmalar böyle dediler,sonra 1 geçti pardon deyip bir 115 kağıt
    daha yazdılar etti 234 kağıt,bu sene Mart da bitiyor,niyetim pek uzatmak tarafıarı değil,yaw bu yayınlar
    dandik ve elimizde süper Receiver lar olmasa ben beş kuruş vermem bu çakallara açıkçası
    Hanım illa HD bilmem ne kanalını filan isterim Dizi izlerim v.s derse belki o zaman yine uzatabilirim
    Ancak 169 kağıda da uzatanları biliyorum,adamlar tam çakal yaw,küfür etsem şimdi silerler!
    Böyle saçma ve pazarlık ile platform yayınlarını satmak dünyanın neresinde var kardeşim,adiler herkese farklı
    fatura kesiyorlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Sonunda Technisat Digicorder İsio S 500 gb Getirttim Almanya Hm-Sat tan.

hayırlı olsun hocam ,kumandası çok hoş cihazın yaw ,almanyadan getirme maliyeti ne oldu acaba birde cihazdan sd ve hd kanalları gösteren bir video paylaşabilirmisiniz lütfen

cihaz; kargo vergi harç v.s herşey dahil 1200 tl.

cihaz memlekete gitti malesef, video resim paylaşma imkanım yok şuan için ama geregide yok, elimden çok cihaz geçti, çok receiver gördüm ve ses ve görüntü kalitesi konusunda daha iyisini görmedim.

• şimdi ben şundan merak ediyorum youtube da video bulsak dahi yabancı sd ve hd kanalları görüyoruz ,hani acaba bu cihazda bizim sd ve hd ler nasıl diye merak ediyor insan
  • quote:

Bazı MARKA cihazlarda CS filan olmaz!

Kati de ise sadece bazı modellerinde oluyor(cccam) ancak org.yazılamın üzerine oscam yüklüyorsunuz
    ve org.image+oscam ile cs işi OK dir
    Enigma2 de yüklenebiliyor ve cccam haliyle daha stabil ama bu sefer de her e2 yüklü cihazda olduğu gibi
    resim kalitesi düşüyor ve Kati almanın da bir mantığı kalmıyor,Enigma2 ile resim kalitesi ise nanay!!

Ancak oscam,bir e2 gibi çok stabil ve hızlı da değildir!! bizim için böylesi tercih nedenidir,çünkü bizim asıl
    ve tek baktığmız da resim kaitesidir geriri hikayedir! yok cihaz onu yapıyor yok bunu açıyor v.s v.s işler sadece teferruattır!

++
    Ben geçen sene DS yi önce 119 kağıda uzattım!!çünkü kazmalar böyle dediler,sonra 1 geçti pardon deyip bir 115 kağıt
    daha yazdılar etti 234 kağıt,bu sene Mart da bitiyor,niyetim pek uzatmak tarafıarı değil,yaw bu yayınlar
    dandik ve elimizde süper Receiver lar olmasa ben beş kuruş vermem bu çakallara açıkçası
    Hanım illa HD bilmem ne kanalını filan isterim Dizi izlerim v.s derse belki o zaman yine uzatabilirim
    Ancak 169 kağıda da uzatanları biliyorum,adamlar tam çakal yaw,küfür etsem şimdi silerler!
    Böyle saçma ve pazarlık ile platform yayınlarını satmak dünyanın neresinde var kardeşim,adiler herkese farklı
    fatura kesiyorlar!

kati iyi bir seçim our benim için o zaman.
    cihazın hızı nasıl peki?çift tuner li olduğu için hızlıdır diye düşünüyorum.

dsmart normalde %50 fazla kanal koyduğu için tplere izlenmicek hale geliyo bazen kanallar.
    geçenlerde kanald nin bitrate 15mbitti.süperdi görüntü.ozamanda diğer kanalların kalitesi düşüyor.
    evdekilerde star hd- kanald hd- 24kitchen- discoveryleri -felan izliyorlar genelde.
    alıştık kaç senedir hd lere.4:3 sd izlemekte kötü olur kapatırsak :) yayınlar 16:9 olsa neysede.
    tp kapasitelerini artırırlarsa ve yeni kanallar gelirse birde 169tl ye full paket verirlerde ben devam ettiririm :)
    (aralık dergisinde yazıyor turksattan haber bekliyorlarmış yeni kanallar gelicekmiş.)

• Açıkçası ilerde/yakında herifler "yayın kalitesi" konusunda neler yapar bunu bilemem ama mevcut hali iyi değil,daha iyi olursa da buna da eyvallah derim tabiki!

Benim çok da fazla şikayetim zaten yok,çünkü bizim Receiver lar SD leri yine de kurtarıyor sayılır HD lerde yine "HD" gibi değil ama bunu da
    Receiver lar yine de kurtarıyor,ama bundan iyisi de zaten olamaz!

Ben en çok heriflerin şu illet fiyat konusuna bozuluyorum,adamına göre tarife gibi veya pazarlık gibi işler bana çok ters gelen durumlar yaw

++
    CS işin varsa Kati OK dir,ama yukarıda yazmıştım bir DB veya benzer cihazların cccam daki performansı(hız ve stabilite v.s olarak)ile Kati aynı değildir!!
    Ben beğeniyorum ama bazıları beğenmiyor veya gidip e2 kuruyor cccam iyi çalışsın diye!
    Genelde herkes DB yi biliyor ve kullanıyor v.s ama Kati cccam konusunda onlar gibi değildir!ancak bizim de zaten ana kriterimiz resim kalitesi
    olduğu için böyle ayrıntılara hiç takılmıyoruz ve eyvallah diyoruz ne verirse

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.