Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: proximussa

kathrein 913 e d-smart modul takıldıgında tam anlamı ile sorunsuzca kullanabiliyormuyuz ?

bir de seyrettiginden farklı kanalı hdd kayıt icin cift lnb baglantısı gerekiyor degilmi ?

Evet d-smart modül ile kanalları tam anlamıysa sorunsuz olarak izleyebiliyorsunuz. 2. sorunuz içinde evet farklı transpoerderdeki kanalı kaydetmeniz için antenden bağımsız bir kabblonun kathrein in 2. tunerine giriş yapılması gerekiyor.
  • Bir arkadaşın Almanya' ya gitme durumu var Kathrein sipariş edeceğim denk gelirse alacak. Henüz satışı yapılmıyor ama Digitürk modüller yaygınlaşmaya başladı dolayısıyla bunu izlemek için CI+ modül girişi olması gerekiyor anladığım kadarıyla ancak CI+ girişli modellerde Oscam çalışıyor mu tam anlamadım? Birde görüğüm kadarıyla genelde çift kart girişi var bu cihazlar da değil mi?
  • albani hocam bende hem Dt-Hemde Ds modülle izlemek için Kathrein UFS 925 HD Cı+ modelinden almak istiyorum bu modeli inceledinizmi görüntü kalitesi nasıl sizce bunumu yoksa DigiCorder-ISIO-S mi almalıyım siz hangisini tavsiye edersiniz gerek görüntü gerek ses alımında hangisi daha kaliteli sizce...
  • Merhabalar,

Öncelikle herkese forumda paylaştığı bilgiler için teşekkür ederim kendi adıma. Gerçekten çok faydalı ancak benim gibi bu konularda neredeyse kara cahil denilebilecek birisi için fazla teknik kalıyor. Bu nedenle her ne kadar forumdaki diğer mesajlar arasında çeşitli açıklamalar olsa da benim kafamda netleşmeyen bir kaç konu var. Bunlara ile ilgili sizlerden yardım rica edeceğim. Anlayışınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1. Kathrein 913 HD receiver almayı düşünüyorum. Hepsi dijital'deki fiyatı 775 TL aynı ürün hm-sat.de de ise 169€ (Takriben 390 TL) neredeyse yarısı. Gümrüğe takılmaması için bildiğim kadarı ile 100€ altı fiyatlı olması gerekiyor. Bazı internet satış firmaları aldığınız ürünün fiyatını düşük gösterip gümrük olayını aşıyor. hm-sat.de de bu şekilde bir uygulama var mıdır? Eğer direkt fiyatı üzerinden göndeiyorlarsa benim gibi gümrükle şimdiye kadar hiç işi olmamış birisi bu sorunu nasıl çözebilir?
    2. Ben hali hazırda D-smart HD kullanıcısıyım. sözkonusu receiverı annemlere verip üzerindeki Dsmart kartını dsmart kanallarını seyredebilmek için Kathrein 913'e takabilir miyim yoksa başka bir yöntem mi kullanmalıyım? Annemlerin Türksat yayınlarını izlemek dışında bir istekleri olmadığı için açık olan kanallar onların işini görecektir.
    3. Benim amacım kart paylaşım serverlarından birisine üye olup onlar üzerinden yabancı kanalları da seyredebilmek. Bu amaç için Kathrein yeterli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_c

1. Kathrein 913 HD receiver almayı düşünüyorum. Hepsi dijital'deki fiyatı 775 TL aynı ürün hm-sat.de de ise 169€ (Takriben 390 TL) neredeyse yarısı. Gümrüğe takılmaması için bildiğim kadarı ile 100€ altı fiyatlı olması gerekiyor. Bazı internet satış firmaları aldığınız ürünün fiyatını düşük gösterip gümrük olayını aşıyor. hm-sat.de de bu şekilde bir uygulama var mıdır? Eğer direkt fiyatı üzerinden göndeiyorlarsa benim gibi gümrükle şimdiye kadar hiç işi olmamış birisi bu sorunu nasıl çözebilir?

hm-sat.de fiyatı düşük göstermez. fiyatın düşük gösterilmesi (özellikle büyük paketlerde) çoğu zaman çözüm olmaz, gümrükçülerde de internet var, gerçek fiyatını görmeleri çok kolay. Ayrıca, gümrük işini de gözünüzde çok büyütmeyin, %18 + 7 Euro bandrol ödeyip paketinizi alıyorsunuz. (hm-sat.de zaten kendi fiyatından %18 düşüyor)

• arkadaşlar yokmu Kathrein UFS 925 HD Cı+ kullanan bi babayiğit görüntü kalitesi nasıldır oscam varmı bunda,biss key varmı sesi nasıl cihazın albani üstadın dediği gibi acaba TECHNISAT ISIO S1 ile mukayese olurmu ? görüntü bakımından
  • Her 2 cihaz da fta dır, istediğiniz özellikler için ufs 913 almanız gerekir, onda da CI+ yoktur.Nedeni de orijinal yazılımda oscam kullandığı, ayrıca e2 yüklenebildiği içindir.
  • albani üstad birşeyler yazmadığına göre bu forumdan şutladılar galiba.

Sn. ocaklilar hm-sat %19 indirim yapıyor, daha doğrusu onlarda kdv denilen vergi oranı %19 olduğu için.

Sn. selcuk_c hm-sat da görülen fiyattan %19 düşün 30 € kargo ilave edin + 4€ pay pal işlem ücreti hepsi o kadar. Daha sonrada istanbulda iseniz topkapı cevizlibağdaki ptt işleme merkezine gidip cihazın fiyatı neydi mesela 169€ - 32€ = 132€ faturanızdaki cihaz bedeli, ordaki arkadaşada 132€ nun %18i 23,76€ oda 57 lira makbuz yazıyor diyor git yandaki vezneye yatır 57 lirayı. hepsi o kadar daha önceki sayfalarda detaylı açıklamıştım bendekini yanlışlıkla dolar kuru ile çarpıp çevirmişti tl'ye yanlışlıkla :)

hm-sat da yanda yeşil kutucuk var ise anında dhl kargoya teslim ediyolar. ertesi gün uluslararası kargo havaalanına transfer 2 gün sonra hoop türkiyede birgün sonrada gümrükte gümrükten tebligatı beklemeden gidip ürününü almaya gidebilirsin.

• merhaba arkadaşlar yakında bir arkaşım almanya ya gidecek burada kullanabileceğim türkçe, server bağlayabileceğim sd ve hd görünt kalitesi iyi olan yazılsal desteğinide burdan takip edebileceğim, mkv filmleri izlyebileceğim, internete girebilen bir cihaz önerebilrimisiniz acaba 400tl var
  • bugun Kathrein UFS 925 HD Cı+ chazını test etme fırsatım oldu tek kelımeyle skandal hiç sevmedım menu fılan rezalet,kumandada hiç kullanışlı değil görüntü ise normaldi kısacası hiç beğenmedım TECHNISAT ISIO S1 alacağım....
  • Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. İyi gunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce Kathraine ufs 913 için çıkmış olan 1.5 firmwareyi yükledim.Daha önce çıkmış olan 1.3 ve 1.4 firmwareleri yükledikten sonra tekrar 1.2 ye dönmüştüm.Benim için önemli olan görüntü kalitesi olduğundan diğer değişikliklere pek bakmadım ama görüntü ve ses kalitesi gerçekten bariz bir şekilde artmış.Tavsiyem firmware sonrası Tv üzerinden parlaklığı göz seyir zevkinize göre biraz kısmanız yönünde olacaktır.Herkese iyi forumlar.

http://www.kathrein.de/esc-kathrein/download/receiver/firmware_ufs913.cfm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 20 Kasım 2012; 0:42:45 >

• 1.05 versiyon şimdiye kadarki en iyi görüntüyü veriyor....
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

2 gün önce Kathraine ufs 913 için çıkmış olan 1.5 firmwareyi yükledim.Daha önce çıkmış olan 1.3 ve 1.4 firmwareleri yükledikten sonra tekrar 1.2 ye dönmüştüm.Benim için önemli olan görüntü kalitesi olduğundan diğer değişikliklere pek bakmadım ama görüntü ve ses kalitesi gerçekten bariz bir şekilde artmış.Tavsiyem firmware sonrası Tv üzerinden parlaklığı göz seyir zevkinize göre biraz kısmanız yönünde olacaktır.Herkese iyi forumlar.

http://www.kathrein.de/esc-kathrein/download/receiver/firmware_ufs913.cfm

Donanım Haber üyelerine iyi akşamlar diliyorum. Kathraine ufs 913 cihazımı 3 ay önce Almanya'dan kardeşim vasıtası ile getirtmiştim.Orijinal 1.0 firmawer ile kullanıyorum,İnsanoğlunun doğasında olan hep mükemmele ulaşma iç güdüsü ile 1.5 versiyonunu ben de yüklemek istiyorum. Ancak çalışan bir cihazın düzenini de bozarım diye çekinmiyor değilim. Konu çok basit ve var olanı bozma riski yoksa ,başta uğurmurat360x olmak üzere forum üyelerinden basamak basamak detaylı bir şekilde izahlı yardım bekliyorum.Şimdiden hepinize çok teşekkürler

• mesajım bulunsun.
  • takip amaçlı mesaj
  • Beyler başlık Kati-913 mü yoksa Techni mi idi!

-Her ikiside mükemmel cihazlardır piyasa işi çakma Markalı "teneke kutuları" ile mukayese etmeyin ltf

-Ancak Techni daha iyidir

Kati-913 de en iyi SW(özellikle SD resim kaitesi) .02 dedir
    Techni de ise en son 2.52.02 dir

Almanyadan getirtin,%18GV+€ 7 TRTBandrol ve 3/5lirada ıvır zıvır masrafı hepsi bu kadar
    Veya bulun birisini elden getirsin!

Kati ciler çok ciddi arttı bu arada(913),özellikle İzmir Tayfası
    Şimdilerde Techni kıpırdanmaya başladı çok ciddi tavsiyemdir Techni

++
    NOT;Bu arada bazı Forumlarda "Receiver efsaneleri" gibi abuk subuk yorum diye "kasıtlı" şeyler okuyorum
    veya duyuyorum!! bunları da aynen iteleyin gitsin!! Forumlar Fake firma elemanları,satıcılar ve benzer bir sürü
    yalan-dolan bilgiler veren tipler ile doludur!

örneğin adam güyya Kati almış da,berbat resim kalitesi varmış;adama çüşşş derler ya
    adam güyya Techni almış ama beş para etmezmiş,tam çüşş ya
    adam Techni almış ama o paranın malı değilmiş gibi tamamen "kasıtlı" bir dolu msg ları görebilirsiniz!
    bunları da aynen sallayın gitsin,bu çakallar daha "yenecek" palavralar bulsunlar da bizde belki o zaman yiyebiliriz
    ülen Receiver işinin dünyada tek içine edildiği Forumlar maalesef Türkiye dedir

++

• TECHNİSAT DİGİCORDER İSİO S

KONU AÇTIM ARKADAŞLAR. BU KONUDA KATHREİN FALANDA VAR, KARIŞIYOR.

BU KONUDAN DEVAM EDERİZ.

http://forum.donanimhaber.com/m_70813140/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70813140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 26 Ocak 2013; 3:00:15 >

• Diğer yerde de görmüştüm resimleri

Süper cihaz

Verdik "gazı" Techni ye gari!

Alsın millet ve görüntü görsün

Cihazı tanıdıkça aslında ASTRA için üretildiğini anlayacaksın!
    Bu Almanlar gerçekten "tuhaf" inzanlar yahu

"BACK" tuşu sanırım dikkatini çekti değilmi;"ZÜRÜCK" yazıyor

Kumandası yeter bu aletin

Astra HD+ Card için mutlaka Astra-19,2Uydusunu bir şekilde uydur kardeşim,bu aletin tadı
    bak o zaman çıkıyor!

DS/DT daha yetmedi 2 tane Card tak gömülüye aynen şakır şakır açıyor,varmı böyle bir alet alemde

++
    Fatih konuyu diğer yerde tüm detaylarıyla işledik,işliyoruz,takılırsan bana oradan ulaşırsın,özellikle SW olarak,bilemiyorum
    sen de hangisi var ama SW için Karaköy işlerine veya onun bunun verdiği şeylere değil;direk Almanya daki Sitesinden
    indiriyorsun

Hayırlı olsun tekrar

CAN++

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.