Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar kathrein ufs 925 cihaz ile digiturk ve dsmartı yasal modul abonesi olarak kullanıyorum . Dsmart problemsiz çalışıyor fakat digiturk 10 15 dakika bazen 30 dakika paşa gönlüne göre 1 sn süren kartı okuyamıyorum tarzı bir ekran getiriyor. açıkçası çok büyük bir sıkıntı değil ama bir çözümü varmıdır? merakta etmiyor değilim :) cihaz sd ve hd olarak samsung d8090 televizyonun dahili tunerine nazaran çok daha performanslı. Fakat samsung tv ye ben digiturk modulunu taktıgımda bu keyfekeder 15 20 dakiika arayla gelen kart hatasını almıyorum :) çok uyuz bir durum:( .

Birde bu cihaz malumunuz üzere fta bu cihaza birde diablo cam wifi almayı düşünüyorum (astra ve hotbird yayınları için) diablo cam wifi kathrein de saglıklı çalışıyormu tecrübe eden varmıdır ? Diablo cam sanırım cc cam sharing de 1 cline dan fazlasını kabul etmiyor. Bu 1 tek satır kesintisiz ve duzgun izlemek için yeterlimidir yada alternatif önerisi olan varmıdır. Matrix air wifi diye bişi varmış oscam li diablo ile kıyaslana bilirmi performans olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hayırlı olsun tekrar

CAN++

sağolasın albani hocam, artık bu cihaz hakkında sizin ordan devam ederiz, bi orası bir burası zor oluyor.
  • hayırlı olsun,cihazın ve kumandanın dış görünüş kalitesi bile beklentileri rahatça karşılayacağını gösteriyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiispa

selam,

Arkadaşlar kathrein ufs 925 cihaz ile digiturk ve dsmartı yasal modul abonesi olarak kullanıyorum . Dsmart problemsiz çalışıyor fakat digiturk 10 15 dakika bazen 30 dakika paşa gönlüne göre 1 sn süren kartı okuyamıyorum tarzı bir ekran getiriyor. açıkçası çok büyük bir sıkıntı değil ama bir çözümü varmıdır? merakta etmiyor değilim :) cihaz sd ve hd olarak samsung d8090 televizyonun dahili tunerine nazaran çok daha performanslı. Fakat samsung tv ye ben digiturk modulunu taktıgımda bu keyfekeder 15 20 dakiika arayla gelen kart hatasını almıyorum :) çok uyuz bir durum:( .

Birde bu cihaz malumunuz üzere fta bu cihaza birde diablo cam wifi almayı düşünüyorum (astra ve hotbird yayınları için) diablo cam wifi kathrein de saglıklı çalışıyormu tecrübe eden varmıdır ? Diablo cam sanırım cc cam sharing de 1 cline dan fazlasını kabul etmiyor. Bu 1 tek satır kesintisiz ve duzgun izlemek için yeterlimidir yada alternatif önerisi olan varmıdır. Matrix air wifi diye bişi varmış oscam li diablo ile kıyaslana bilirmi performans olarak ?

2 Modülü sağlıklı desteklemiyor olabilir ve aslında zor bir iştir!

Panelde çalışması farklı ve zaten onda tek bir Modül çalışması vardır,marifet ikisini de sorunsuz çalıştırmadadır!

++

Diablo için de bir ara Kamaxx Hoca denemişti ama tam hangi Receiver idi unuttum(912 de olabilir veya 913 de)
    Diablo işi zor ve sakat bir durum! normalde Avrupa işi çoğu Receiver da çalışıyor ama her cihazda aynı
    stabilitede çalışmıyor!
    Matrix ise daha zor veya hikaye bir durum,bu konuda kimse kesin bir şey söyleyemez!

CS işini böyle kaliteli cihazlar ile yapmak biraz kısıtlıdır(örneğin her Kati bunu yapmıyor! 913 ise OK dir)

++

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Hayırlı olsun tekrar

CAN++

sağolasın albani hocam, artık bu cihaz hakkında sizin ordan devam ederiz, bi orası bir burası zor oluyor.

Orada fake,çakal makal veya satıcı v.s gibi adamlar "olamaz"

Güzel bir muhabbet ile geçer konular
  • Sağ olasın Albani üstad aslında büyük sorun değil 10 15 bazen 30 dakika arayla 1 sn bile sürmeyen kesinti ama yinede sıkıcı bir durum. Belki çıkacak olan yeni firmware larda durum düzelir. Diablo konusunda ise alıp deniyeceğim sonucu buradan size bildiririm kullanacak arkadaşlara referans olur.
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun tekrar

CAN++

sizin oradan derken anlayamadım nereden bahsediyorsunuz?

forum.****.net den mi bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun tekrar

CAN++

sizin oradan derken anlayamadım nereden bahsediyorsunuz?

forum.****.net den mi bahsediyorsunuz?

display report net

• katiler için son oscamlar nerden takip edilir arkadaşlar site varmıdır?
  • Son 15 günde bana ulaşan Techni alan sayısı 6 oldu!

Artık yeni "trend" Techni

Ancak Techni olayı "FTA" dır

Kalite MARKA,Alman güvencesi+Kore malı=süper resim kalitesi

www.technisat.de

Hadi iyi seyirler+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Aralık 2012; 12:26:39 >

• quote:

Son 15 günde bana ulaşan Techni alan sayısı 6 oldu!

Artık yeni "trend" Techni

Ancak Techni olayı "FTA" dır

Kalite MARKA,Alman güvencesi+Kore malı=süper resim kalitesi

www.technisat.de

Hadi iyi seyirler+

Hocam tanımasam techni CEO'su reklam yapıyor diyeceğim :D Bizim technicorder'da DHL'le yola çıkmış. Bir gelsinde güzel görüntü neymiş bizde öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 19 Aralık 2012; 15:50:11 >

• Kai 912/913 lerde böyle idi ve acaip gaz vermiştik geçen sene! çok ciddi satıldı ve halen de 913 artık ciddi bir tercih oldu!

Techni ise çok daha özeldir! sana da anlatmıştım geçmişte bazı durumlarını ve senin bazı sorduklarını v.s
    Neyseki son anda direkten dönmüştüm ve malum arkadaş vazgeçince,sen ve sanırım cimcom ilgilenmiştiniz
    hatta fiyatını da 700/750 kağıda kadar indirmiştim,ama son anda toparlanıp,virazjdan uçmadım

Ancak bunu satmış olsaydım direk Humi iCord alacaktım(hala aklımdadır ve Zeki nin şu Diablo olayını bekliyorum,bunu o çözerse
    Techni benden uçar bu sefer kesin uçar ve alıcısı da artık hazır,direk ona gidecektir bende İCord ile yola devam,3.Receiver olarak

Astra kullandığım için Techni burada güzel iş görüyor ama cihazı sürekli kullanmadığım için hala çözmüş değilim! onuda sen ve Zeki
    çözersiniz gari

Bak bizim Doktor arkadaşta ya da bir başkası idi unuttum şimdi kimdi diye;paneli LGE dir,SD ler LGE lerde dandiktir!
    Techni taktı;SD bile süper oldu diyor

Veya Yusufa sor,bakalım ne diyecek,bu arada bu cihazı bir çok prof.kullanıcı da aldı bu arada(forumlarda değildir bu kişiler!)
    yine sonuç mükemmel

++

Humi iCord ise en az bunlar kadar diye tahmin ediyorum hatta belki biraz daha da iyi olabilir,çünkü bu seri senelerdir devam ediyor!
    Avrupada Kral Receiver budur

• quote:

Kai 912/913 lerde böyle idi ve acaip gaz vermiştik geçen sene! çok ciddi satıldı ve halen de 913 artık ciddi bir tercih oldu!

Techni ise çok daha özeldir! sana da anlatmıştım geçmişte bazı durumlarını ve senin bazı sorduklarını v.s
    Neyseki son anda direkten dönmüştüm ve malum arkadaş vazgeçince,sen ve sanırım cimcom ilgilenmiştiniz
    hatta fiyatını da 700/750 kağıda kadar indirmiştim,ama son anda toparlanıp,virazjdan uçmadım

Ancak bunu satmış olsaydım direk Humi iCord alacaktım(hala aklımdadır ve Zeki nin şu Diablo olayını bekliyorum,bunu o çözerse
    Techni benden uçar bu sefer kesin uçar ve alıcısı da artık hazır,direk ona gidecektir bende İCord ile yola devam,3.Receiver olarak

Astra kullandığım için Techni burada güzel iş görüyor ama cihazı sürekli kullanmadığım için hala çözmüş değilim! onuda sen ve Zeki
    çözersiniz gari

Bak bizim Doktor arkadaşta ya da bir başkası idi unuttum şimdi kimdi diye;paneli LGE dir,SD ler LGE lerde dandiktir!
    Techni taktı;SD bile süper oldu diyor

Veya Yusufa sor,bakalım ne diyecek,bu arada bu cihazı bir çok prof.kullanıcı da aldı bu arada(forumlarda değildir bu kişiler!)
    yine sonuç mükemmel

++

Humi iCord ise en az bunlar kadar diye tahmin ediyorum hatta belki biraz daha da iyi olabilir,çünkü bu seri senelerdir devam ediyor!
    Avrupada Kral Receiver budur

Hocam Zeki okuduğum kadarıyla Kathrein 925 kullanıcısı, onun cihazda diablonun çalışması veya çalışmaması durumu Techni'de aynı olmayabilirde. Bir babayiğit çıkıp techni içinde bunu dener ve başarırsa bende diablo alabilirim.

• Şimdi bu tanınmış "MARKA" cihazların,Diablo ile genelde sorunu pek olmadı ve çoğunda çalışır ama sen bunu Karaköy işi
    bir cihaza takarsan çalışmaz

Kati için biz sanırım 912 ile denedik ama 913 de olabilir unuttum gitti hangisi idi ve Kamaxx bunu çözmüştü,sorun yoktu
    ama Modem seçmesi veya sinyal durumu veya modem ile cihaz mesafesi gibi daha çok harici bazı etkenler genelde yine her
    cihazda olabiliyor!

Örneğin modülü taktın ve uyum sorunu v.s yok,her şey OK ama Modem/kurulum/sinyal ve tabiki server durumu v.s v.s
    derken asıl sorunlar da burada çıkabiliyor!

Ben onun için tırsmıştım,hatta elden satan bir kaç kişide bulmuştum(350 kağıt civarı)ama birisi çözüpte teknik olarak
    yolda gösterirse anında alırım tabiki!

• quote:

Şimdi bu tanınmış "MARKA" cihazların,Diablo ile genelde sorunu pek olmadı ve çoğunda çalışır ama sen bunu Karaköy işi
    bir cihaza takarsan çalışmaz

Kati için biz sanırım 912 ile denedik ama 913 de olabilir unuttum gitti hangisi idi ve Kamaxx bunu çözmüştü,sorun yoktu
    ama Modem seçmesi veya sinyal durumu veya modem ile cihaz mesafesi gibi daha çok harici bazı etkenler genelde yine her
    cihazda olabiliyor!

Örneğin modülü taktın ve uyum sorunu v.s yok,her şey OK ama Modem/kurulum/sinyal ve tabiki server durumu v.s v.s
    derken asıl sorunlar da burada çıkabiliyor!

Ben onun için tırsmıştım,hatta elden satan bir kaç kişide bulmuştum(350 kağıt civarı)ama birisi çözüpte teknik olarak
    yolda gösterirse anında alırım tabiki!

Üstadım ben naçizane bir soru soracaktım.Amiko Alien 8900 almayı düşünüyorum.Sizce özelliklerine göre nasıl bir üründür.Kaliteli görüntü veriyormuş araştırdığım kadarıyla.Ayrıca Enigma2 ve Spark işletim sistemlerinin ikiside varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş benim böyle cihazlarla hiç işim olmaz ve bilmiyorum açıkçası

Ama sen DH/TF den bunları okuduysan,aynen salla gitsin,inanma!! ya kendin izle ya da güvendiğin
    birisi bunları yazıyorsa o zaman güvenebilirsin!

E2 ile bir kere resim kalitesi ne zaman iyi olmuşki!!!

e2 demek,ne demektir herhalde biliyorsun bu cihazlarda sadece bundan iyidir!

++
  • Merhaba. 3 gün önce yeni bir tv satın aldım.
    Tv modelim 46HX920

http://www.sony.com.tr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx920

Tv ile birlikte Next minix almıştım. Memnun kalamyıp hemen iade ettim. Sonra goldmaster 1050 yi iki gün önce aldım. eve getirdim çok kötü görüntü ve titremeler oldu. Sd görüntüler çamur gibiydi. eski receiveri taktığımda daha düzgün görüntü veriyor. Sonuç olarak vatana iade ettim. aynı günün akşamı vatan ve mediamarktta ki görevliler beni goldmaster 1050 nin piyasada ki en iyi cihaz olduğuna ikna ettikleri için tekrar sipariş verdim. fakat yine karar değiştirdim bugun 1050 yi tekrar iade ettim. Piyasayı biraz araştırdım hiremco chipbox aldım.eve geldim ve onu da beğenmedim ve onu da iade ettim. Eski receiveri kullanıyorum. Ve tüm bu söylediklerim 3 gün içerisinde meydana geldi. Şimdi ben ALman malı, sağlam, görüntü kalitesi en iyi bir cihaz istiyorum.
    Araştırdığım akdarıyla Technisat ve Katherin gibi markalar var. Ve dreambox var. Siz hangi marka hangi model önerirsiniz.
    TEK İSTEĞİM HD VE SD YAYINLARDA CAM GİBİ BİR GÖRÜNTÜ.
    Saygıllar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crack_hasan -- 26 Aralık 2012; 11:29:56 >

• https://www.technisat.com/en_XX/Product-Comparison/352-355/

burada Technisat Digit ISO S ile Technicorder ISIO S var. Arasındaki fark ve görüntü kalitesi açısından farklılık varmdıır. Ben pek anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crack_hasan

https://www.technisat.com/en_XX/Product-Comparison/352-355/

burada Technisat Digit ISO S ile Technicorder ISIO S var. Arasındaki fark ve görüntü kalitesi açısından farklılık varmdıır. Ben pek anlayamadım.

hepsidijital den yardım iste her fiyattan uydu alıcı vr..ben gigablue ue+ server gözüme kestirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sonunda Technisat Digicorder İsio S 500 gb Getirttim Almanya Hm-Sat tan.

hayırlı olsun hocam ,kumandası çok hoş cihazın yaw ,almanyadan getirme maliyeti ne oldu acaba birde cihazdan sd ve hd kanalları gösteren bir video paylaşabilirmisiniz lütfen

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.