Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak gene kafam karıştı. Sayın kamaxx sanırım dediğinizi yapıp daha ucuz bir cihazla başlasam iyi olacak. Bu sözünü ettiğiniz opticum9600 e e nerden ve nasıl ulaşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 2 Eylül 2012; 16:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketzaim

İki aydır Kathrein 913 sahibiyim. Benim de cihazla ilgili değerlendirmelerim şöyle:

- Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Hatta evimize gelen misafirler bile televizyon seyrederken durumu farkedip yorum yapıyorlar.

- Bunun dışında, cihazın Almanya piyasasına özel olarak üretilmesinden kaynaklanan bir dizi sorun var. Bunların EPG ve PVR sorunları geliyor. Aslında ikisi de birbiriyle ilintili. Cihazda PVR ile EPG sıkı sıkıya entegre edilmiş. Cihaz EPG için, 19 Astra uydusundan veri aldığı tvtv adlı bir hizmete çok dayanıyor. Benim uydu düzeneğimde Astra yok. Bu nedenle, EPG'yi düzgün bir şekilde çalıştıramadım. Bunun arkasında, cihazın saat ayarının sürekli değişmesi yatıyor. Güya belli kanallardan saat ayarını otomatik güncelleyebiliyor, ama bu ayar sürekli değişiyor. Saat ayarı düzgün olmayınca, cihazın kayıt tuşuna basınca bir türlü kayda geçmiyor. Epey uğraştım, ama şu an için EPG ve PVR özellikleri benim için çalışmıyor.

- Yayınlarda tercih edilen ses için sadece tek bir seçenek var. Onu Türkçe yaptıktan sonra, ikinci bir dil seçeneği yok. Bunun dezavantajı, Sky Italia veya Polsat gibi İngilizce harici dilde yapılan yayınlarda İngilizce dublajı seçemiyorsunuz. Oysa önceki DM500 klonu cihazımda bir dizi dublaj seçeneği girebiliyordum cihaza. Diyelim Discovery Channel için, yabancı paketlerde İngilizce dublaj bazen Eng, bazen Org (Original) veya Und (Undetermined) gibi adlarla geçiyor. Ama Kati'de bu dublajları otomatik olarak seçtiremiyorsunuz cihaza.

- Cihazın Media Player özelliği var, fakat 720p üstü ve yüksek bant genişliğine sahip videolarda takılmalar yaşıyorum. Ağ üzerinden DLNA ile bilgisayar ve diğer cihazlardaki içerikleri görebiliyor, ama ağ üzerinden mkv'leri göremiyor. Genel olarak, Panasonic 50GW30 plazma televizyonum daha iyi bir media player deneyimi sunuyor.

- Kumandadan kanal listesine geçmek için, OK tuşuna iki kez basmak gerekiyor. Birinci basışta, garip bir ara menü çıkıyor. Her seferinde iki kez OK tuşuna basmak zamanla can sıkıcı olmaya başlıyor.

- Cihazın iki tunerı olması benim için önemli bir tercih unsuruydu. Çocuklar televizyonda bir tuner'daki bir çizgi film kanalını seyrederken ben bilgisayarda streaming ile diğer tunerdaki bir kanaldan maç seyredebilecektim. Ne yazık ki bu şekilde streaming yaparken görüntü sık sık takılıyor.
    quote:

- Yayınlarda tercih edilen ses için sadece tek bir seçenek var. Onu Türkçe yaptıktan sonra, ikinci bir dil seçeneği yok. Bunun dezavantajı, Sky Italia veya Polsat gibi İngilizce harici dilde yapılan yayınlarda İngilizce dublajı seçemiyorsunuz. Oysa önceki DM500 klonu cihazımda bir dizi dublaj seçeneği girebiliyordum cihaza. Diyelim Discovery Channel için, yabancı paketlerde İngilizce dublaj bazen Eng, bazen Org (Original) veya Und (Undetermined) gibi adlarla geçiyor. Ama Kati'de bu dublajları otomatik olarak seçtiremiyorsunuz cihaza.

Yanlış anlaşılabilecek bir şekilde ifade etmişim. Burada kastettiğim, otomatik dublaj seçimi. Yoksa, Discovery Channel'a gelince dublaj dili İtalyanca veya Lehçe ise, Sarı tuşa basıp, dil bölümüne girip oradan İngilizce dublajı seçebiliyorsunuz. Ama, üç kere tuşa basmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Arkadaşlar ramazan ayının rehaveti nedeniyle cihazı aman aman inceleyebilme şansım olmamıştı.

Şimdi 932 ile ilgili birşeyler sormak isteyen olursa severek yanıtlayabilirim.

Daha önce seoul 1453 sd uydu alıcısını phil 9705im de kullanıyordum, bi ara Next Minixi 3-4 gün kullanma fırsatım oldu sonra kati 932 yi aldım ve şu anda da hiremco turbo hd2 yi de 2 gündür kati ile mukayese edebilme fırsatı doğdu.

Önce kati nin + ları. hd kanallardaki görüntü inanılmaz hd değil sanki bluray görüntü izliyorum o kadar yani. Ama asıl bomba sd yayınlarda, kati deki upscaling gerçekten mucizeler yaratıyor, kati deki sd kalitesi hiçbir cihazda yok o kadar bariz ki bu işte hiç uzman olmayan kişi bile hemen farkı görebiliyor (eşim mesela :) ). diğer hd cihazlardaki hd kanal görüntüsü sd den sonra insana o kadar güzel geliyorki o yüzden sıradan bir hd uydu alıcısında hd kanalını izleyip görüntü kalitesini çok beğenen insanları daha iyi anlıyorum, çünki aynısını bede yaşadım o çok beğendiğim hd kanalları birde katide görünce bu hd ise diğerleri ne idi dedim kendime :). Uzaktan kumandası güzel yani çekimi güzel kumandanın ön yüzünü cihaza değilde tavana arkaya veya yana tutunca dahi işliyor. ikinci olarak akıllı kumanda aldım katide çalışmadı, öğrenen akıllı kumanda aldım oldu.

Gelelim - lerine. tuneri zayıf malesef benim binadaki ortak anten tesisatı çok kalitesiz kablolama ile yapıldığından veya çok hassas uydu ayarı yapılmadığından atv avrupa, eurostar avrupa ve 24 isimli tv kanalını göstermiyor sinyal zayıf uyarısı çıkıyor. Aynı tesisatta 3 cihaz gösterirken kati de bu kanallar sinyal zayıf diyor. menüde veya kolayca kanalların sinyal kalite ve şiddetini gösteren barlar yok, son gidilen kanaldan kolay dönüş tuşu yok, favori kanal listesine en fazla 100 kanal koyabiliyorsunuz ( 10 adet favori var ), technideki gibi silinemeyen astra kanalları var. Next de denememiştim ama hiremco harici 1,5 tb samsung g3 station umu gördü kayıt yaptı, 1080p filmleri oynattı ama kati de çalışmıyor tanımadı.

Birde sd uyduda bence çok bariz olan ses gecikmesi next ve hiremcoda çok az kati de ise hiç yok.

quote:

İki aydır Kathrein 913 sahibiyim. Benim de cihazla ilgili değerlendirmelerim şöyle:

- Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Hatta evimize gelen misafirler bile televizyon seyrederken durumu farkedip yorum yapıyorlar.

- Bunun dışında, cihazın Almanya piyasasına özel olarak üretilmesinden kaynaklanan bir dizi sorun var. Bunların EPG ve PVR sorunları geliyor. Aslında ikisi de birbiriyle ilintili. Cihazda PVR ile EPG sıkı sıkıya entegre edilmiş. Cihaz EPG için, 19 Astra uydusundan veri aldığı tvtv adlı bir hizmete çok dayanıyor. Benim uydu düzeneğimde Astra yok. Bu nedenle, EPG'yi düzgün bir şekilde çalıştıramadım. Bunun arkasında, cihazın saat ayarının sürekli değişmesi yatıyor. Güya belli kanallardan saat ayarını otomatik güncelleyebiliyor, ama bu ayar sürekli değişiyor. Saat ayarı düzgün olmayınca, cihazın kayıt tuşuna basınca bir türlü kayda geçmiyor. Epey uğraştım, ama şu an için EPG ve PVR özellikleri benim için çalışmıyor.

- Cihazın Media Player özelliği var, fakat 720p üstü ve yüksek bant genişliğine sahip videolarda takılmalar yaşıyorum. Ağ üzerinden DLNA ile bilgisayar ve diğer cihazlardaki içerikleri görebiliyor, ama ağ üzerinden mkv'leri göremiyor. Genel olarak, Panasonic 50GW30 plazma televizyonum daha iyi bir media player deneyimi sunuyor.

- Kumandadan kanal listesine geçmek için, OK tuşuna iki kez basmak gerekiyor. Birinci basışta, garip bir ara menü çıkıyor. Her seferinde iki kez OK tuşuna basmak zamanla can sıkıcı olmaya başlıyor.

- Cihazın iki tunerı olması benim için önemli bir tercih unsuruydu. Çocuklar televizyonda bir tuner'daki bir çizgi film kanalını seyrederken ben bilgisayarda streaming ile diğer tunerdaki bir kanaldan maç seyredebilecektim. Ne yazık ki bu şekilde streaming yaparken görüntü sık sık takılıyor.

@sevketzaim & @sabitkale,

Böyle detaylı inceleme sonuçları için çok teşekkürler. Bende bugünlerde digiturk ve dsmart'ı modüllü kullanmak için Kathrein 925 almayı değerlendiriyordum. Kathrein 925'te benzer menü özelliklerine ve yazılıma sahip, sadece paylaşım vs yok, CI+ destekli. Dsmart modülüm hali hazırda var, digiturk modülü Vestel TV alanlardan temin etmek (1 yıllık lig TV HD ile) 800 TL, Kathrein 925 1500 TL Sonuçta 2300 lira gibi bir masraf çıkıyor. Bu kadar arayı sırf iyi görüntü almak için harcamak ardından da bahsettiğiniz sorunlara sahip olmak çok can sıkıcı olurdu gerçekten.

Tamam bu cihazlar sadece görüntü kalitesi için alınıyor ama, yahu bu kadar pahalı bir cihazda EPG adam gibi çalışmayacak, saat ayrı bozulacak, kayıt yapamayacağım... Ben genelde maçlar dışında TV yayınlarını yayınlanma anında izleyemiyorum, kaydedip sonradan seyrediyorum. Bu cihazlar bu şekilde kullanıma uygun gözükmüyor anladığım kadarıyla.

Bu başlıktaki önceki mesajlarımda olacak, iyi bir görüntü için diğer bir seçeneğimin PC + USB TV kartı olduğunu söylemiştim. Bu yöntemi de denedim ama günlük ev kullanıma uygun bir yöntem olmadığı kanaatine vardım, yani STB yerini tutmuyor. Birde arada kitlenme yaşatabiliyor vs..

Biz yine dandik görüntülerle yolumuza devam edeceğiz anlaşılan ;(

• quote:

-Sevketzaim bey,dedikleriniz doğru tesbit..Çünkü bende dsmart ve dt beraber izlemek ve görüntü kalitesi için kathrein 925 modeli aldım..yazdığınız sorunlar hepsi mevcut,birde benim tesbitim cihazın tunerleri zayıf..
    -Tabiki bu kadar kaliteli bir cihaz deyipte böyle sorunlar hiç hoş olmayacağı için cihazı bir hafta içinde iade ettim.(dsmat ve dt kullanıp epg bilgisi alamamak)
    -Belki çanak sisteminde sorunlar olamazmı diye düşünenler olabilir.? Aynı sistemde humax,technisat ,goldmaster kullanıyorum sorunsuz.

• Bu süreçten sıkıldım ve hm-sat dan opticum 9600 siparişi verdim. Umarım bir sorun yaşamam. Ne çıkarsa bahtımıza artık. Sorun çıksa da çok para vermeyeceğim için çıkan ufak tefek sorunları görmezden gelebilirim.
    Sayın kamaxx tekrar teşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 4 Eylül 2012; 22:54:17 >
  • Arkadaşlar hm-sat dan yapılan alışverişi nerden ve nasıl takip edebilirim acaba? Hm-sattan alışveriş yaptım paypal la ödedim ama nerden takip edeceğimi bilemiyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 5 Eylül 2012; 23:42:20 >
  • Ya arkadaşlar bir sürü vardı hm-sattan alışveriş yapanlar. Noldu böyle bir soru sorduk forum kurudu....
  • http://ptt.gov.tr/

Gönderi Takibi > Yurtdışı Gönderi Takibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

http://ptt.gov.tr/

Gönderi Takibi > Yurtdışı Gönderi Takibi

Teşk. sayın ocaklılar paypal la ödeme yaptım ama ödeme tamamlandı görünmesine rağmen ürünün gönderildiğine dair hiç bir şey yok. Paypal para çekmiş 4 rakam filan diyor onay için ama henüz ektremde bu 4 rakam yok Sanırım sonra görünecek de ben bu 4 rakamı nereye gireceğim bilemiyorum . Bu işlem yapılana kadar ürün gönderilmiyor mu acaba?
  • PayPal, parayı çekmişse ayrıca bir onay istemez. 4 rakam konusunda nasıl bahsedttiğini bilemediğim için bir yorum yapamıyorum. O metini buraya aktarabilirseniz konu hakkında belki fikir yürütebilirim. hm-sat, ürünü kargoya verdikten sonra size takip numarasını e-mail ile bildirir, bu numara ile bir önceki mesajımdaki linkten takip edebilirsiniz.
  • Öncelikle ilginiz teşk. sayın ocaklılar. İşte son durum :

HM-SAT
    Sipariş durumu 269884.43.32831622 Sipariş

Müşteri numarası: OA-269 884
    İşlem numaranız: 269884.43.32831622

Durum bilgileri

03.09.2012 20:39 Sipariş sistemi tarafından kabul edildi
    03.09.2012 20:43 Iş ERP transfer edildi

Sipariş detay

ÜRÜN NO. TANIM MIKTAR FIYAT TOPLAM
    11993 Opticum HD 9600 TS Prima HD PVR Siyah 1 124.90 124.90
    Tüm fiyatlara KDV artı dahil nakliye ücreti
    Ara toplam: 99,37 €
    Nakliye: 30,00 €
    İşlem ücreti: 5,00 €
    Toplam tutarı: 134,37 €

xxxx

PAYPAL
    Bestätigen Sie Ihre Kreditkarte
    Hallo MESUT SAĞLAM!

Sie haben am 8. Sep 2012 Ihre Kreditkarte mit Ihrem PayPal-Konto verknüpft. Um sicherzustellen, dass es sich um Ihre Kreditkarte handelt, haben wir eine kleine Gebühr berechnet, die Sie uns bestätigen müssen (und wir werden anschließend das Geld Ihrem PayPal-Konto gutschreiben).

1. Registrieren Sie Ihre Kreditkarte:

Klicken Sie in der Kontoübersicht auf "Karte registrieren und bestätigen".
    Registrieren Sie Ihre Kreditkarte auf der nächsten Seite.
    Wir belasten Ihre Kreditkarte mit einem kleinen Betrag, den Sie natürlich zurückbekommen, wenn Sie fertig sind.
    Mit der Abbuchung wird ein eindeutiger 4-stelliger Code auf Ihrer Kartenabrechnung erstellt. Machen Sie sich keine Sorgen, wenn Sie die Abbuchung nicht sofort sehen. Manchmal dauert es einige Tage, bis sie erscheint.

2. Bestätigen Sie Ihre Kreditkarte:
    Den 4-stelligen Bestätigungscode finden Sie auf Ihrer Kreditkartenabrechnung neben "PayPal".
    Loggen Sie sich in Ihr PayPal-Konto ein, und klicken Sie auf Kreditkarte bestätigen.
    Geben Sie den 4-stelligen Code zur Bestätigung Ihrer Kreditkarte ein.
    Viel Einkaufsspaß mit sichererereren Zahlungen wünscht PayPal!

xxx

PAYPAL İŞLEM DURUMU

Benim son hesap etkinliğiÖdemeler aldıÖdemeler gönderildiTüm işlemlerin tümünü görüntüle
    Benim son hesap etkinliği - Son 7 gün (2 Eylül 2012-9 Eylül 2012.)
    nedir? işlemleri arşivlemek listesine eklenir ki "Her Şey" taşındı. durum mesajları bakış
    onay kutusunu tüm son seçiniz Tarih Bir sonraki işlem biri bir simge ise, o daha fazla bilgi ya da mevcut tavsiye gelir. Işlem hakkında daha fazla bilgi almak için simgenin üzerine imleci hareket ettirin.Bir sonraki işlem biri bir simge ise, o daha fazla bilgi ya da mevcut tavsiye gelir. Işlem hakkında daha fazla bilgi almak için simgenin üzerine imleci hareket ettirin.
    Tip Adı / E-posta Ödeme Şekli Ayrıntılar Sipariş durumu / Eylemler Brüt
    Seçiniz 0 kaydedin
    Üçüncü Eylül 2012 Için Ödeme hm-sat gmbh Almanya Tamamlandı
    Detaylar hm-sat gmbh Almanya 55T91337LW421943A ödeme - € 134,37 EUR
    nedir? işlemleri arşivlemek listesine eklenir ki "Her Şey" taşındı.
    Unutma
    E-posta adresinizi onaylayın
    Kredi kartı doğruladı
    Hesap limitleri ilgası
    PayPal güncel yönergeler

Daha fazla bilgi için
    HakkımızdaDamgaHesap TürleriAidatGizlilik PolitikasıGüvenlikTemasŞartlar ve koşullarHediye Çekleri
    xxx

Biraz karışık oldu ama durum böyle. İlk bölümdeki hm-satta ki durum
    son iki bölüm de paypaldaki durum. Ben bir şey anlamadım.Umarım siz anlarsınız...

• Almancam olmadığından, Google şöyle çeviriyor:

MESUT Saglam Merhaba!

Sen 8 var Eylül 2012 PayPal hesabınıza kredi kartı ile bağlantılı. Sizin kredi kartı olduğundan emin olmak için, biz küçük bir ücret hesaplayan, siz (ve biz o zaman PayPal hesabınıza para kredi olacak) bize kabul etmek zorundadır.

Ilk Kredi kartı Kayıt:

Hesap Özeti "kayıt haritasını ve onaylayın" tıklayın.
    Sonraki sayfada kredi kartı kayıt.
    İşiniz bittiğinde Biz, tabii ki, geri almak para küçük bir miktar ile kredi kartı ücret.
    Borçlandırmaya tarafından eşsiz 4-basamaklı kodu, kartı ekstrenizde oluşturulur. Hemen şarj göremiyorsanız endişelenmeyin. Bazen görünmesi onlar için bir kaç gün sürer.

Ikinci Kredi kartınızı onaylayın:
    Eğer "PayPal" yanında kredi kartı ekstrenizde gördüğünüz 4 haneli onay kodu.
    PayPal hesabınıza giriş yapın ve onaylayın kredi kartı üzerine tıklayın.
    Kredi kartınızı doğrulamak için 4 haneli kodu girin.
    Sichererereren ile çok eğlenceli alışveriş PayPal ödemelerini diler!

Kredi kartınızı PayPal ile ilk defa mı kullandınız?

• Evet ilk defa kullandım ama, sanki hm-sat da işlem tamamlanmış gibi gözüküyor. Paypal da hesabımdan belirtilen miktarı çekmiş... Bu durumda sizin bahsettiğiniz işlem koduyla cihazın gönderilmesi gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 9 Eylül 2012; 21:25:19 >
  • Evet, hm-sat ödemenin tamamlandığını söylüyor. Paypal ile ilgili diğer işlemin, kredi kartının size ait olduğunun onaylanması konusunda olduğu anlaşılıyor. Ekstrenizde hareketi gördüğünüzde yaparsınız. Cihazı kargoya verdiklerinde takip numarasını size bildirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 9 Eylül 2012; 21:30:26 >
  • Direkt konu başlığı ile ilgili değil ama, vantage vt-1c ürünü ile ilgili bilgisi olan ya da vantage ürünlerinin kathrein ve technisat ile mukayesesini yapabilecek bir arkadaşımız var mı? Teşekkürler. (Soruyu özel mesajdan albani ustaya da sormuştum ama, özel mesajlarının kapalı olduğunu öğrenince buraya aksettirdim.)
  • sn. cesi

vantage vt-1c ürünü sonundaki c den de anlaşılacağı üzere uydu alıcısı değil. sonunda s harfi olmasınadikkat edin lütfen c=cabel-kablo s=satellite-uydu demek oluyor bazen t görebilir duyabilirsiniz o da t=terrain-karasal

siz bu durumda vt-100s düşünebilirsiniz.

Albani üstadın daha önce de dediği gibi kathrein, technisat ve vantage adam gibi üretim yapan adam gibi firmalar. burada marka kıyaslaması yerine model kıyaslamasının yapılması daha doğru olur kanımca, tecni de mesela almanalar için hbb var demişti üstad, e şimdi biz türkiyede bu ve bunun gibi özellikleri kullanmayacak, kullanamayacaksak boşuna para vermiş olmayacağız mı?

Ayrıca benim merak ettiğim bir cihaz daha var, hatta aldığım kati 932yi satabilirsem denemek için bile bu cihazı alasım var. Ferguson Ariva @Link 200
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

sn. cesi

vantage vt-1c ürünü sonundaki c den de anlaşılacağı üzere uydu alıcısı değil. sonunda s harfi olmasınadikkat edin lütfen c=cabel-kablo s=satellite-uydu demek oluyor bazen t görebilir duyabilirsiniz o da t=terrain-karasal

siz bu durumda vt-100s düşünebilirsiniz.

Albani üstadın daha önce de dediği gibi kathrein, technisat ve vantage adam gibi üretim yapan adam gibi firmalar. burada marka kıyaslaması yerine model kıyaslamasının yapılması daha doğru olur kanımca, tecni de mesela almanalar için hbb var demişti üstad, e şimdi biz türkiyede bu ve bunun gibi özellikleri kullanmayacak, kullanamayacaksak boşuna para vermiş olmayacağız mı?

Ayrıca benim merak ettiğim bir cihaz daha var, hatta aldığım kati 932yi satabilirsem denemek için bile bu cihazı alasım var. Ferguson Ariva @Link 200

verdiğiniz önemli bilgi için teşekkür ederim. görüntü konusunda e2 lerden göbeğinin suyunu almış biri olarak bir müddet bu başlıktaki tavsiyeleri incelemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: senut

Öncelikle ilginiz teşk. sayın ocaklılar. İşte son durum :

HM-SAT
    Sipariş durumu 269884.43.32831622 Sipariş

Müşteri numarası: OA-269 884
    İşlem numaranız: 269884.43.32831622

Durum bilgileri

03.09.2012 20:39 Sipariş sistemi tarafından kabul edildi
    03.09.2012 20:43 Iş ERP transfer edildi

Sipariş detay

ÜRÜN NO. TANIM MIKTAR FIYAT TOPLAM
    11993 Opticum HD 9600 TS Prima HD PVR Siyah 1 124.90 124.90
    Tüm fiyatlara KDV artı dahil nakliye ücreti
    Ara toplam: 99,37 €
    Nakliye: 30,00 €
    İşlem ücreti: 5,00 €
    Toplam tutarı: 134,37 €

xxxx

PAYPAL
    Bestätigen Sie Ihre Kreditkarte
    Hallo MESUT SAĞLAM!

Sie haben am 8. Sep 2012 Ihre Kreditkarte mit Ihrem PayPal-Konto verknüpft. Um sicherzustellen, dass es sich um Ihre Kreditkarte handelt, haben wir eine kleine Gebühr berechnet, die Sie uns bestätigen müssen (und wir werden anschließend das Geld Ihrem PayPal-Konto gutschreiben).

1. Registrieren Sie Ihre Kreditkarte:

Klicken Sie in der Kontoübersicht auf "Karte registrieren und bestätigen".
    Registrieren Sie Ihre Kreditkarte auf der nächsten Seite.
    Wir belasten Ihre Kreditkarte mit einem kleinen Betrag, den Sie natürlich zurückbekommen, wenn Sie fertig sind.
    Mit der Abbuchung wird ein eindeutiger 4-stelliger Code auf Ihrer Kartenabrechnung erstellt. Machen Sie sich keine Sorgen, wenn Sie die Abbuchung nicht sofort sehen. Manchmal dauert es einige Tage, bis sie erscheint.

2. Bestätigen Sie Ihre Kreditkarte:
    Den 4-stelligen Bestätigungscode finden Sie auf Ihrer Kreditkartenabrechnung neben "PayPal".
    Loggen Sie sich in Ihr PayPal-Konto ein, und klicken Sie auf Kreditkarte bestätigen.
    Geben Sie den 4-stelligen Code zur Bestätigung Ihrer Kreditkarte ein.
    Viel Einkaufsspaß mit sichererereren Zahlungen wünscht PayPal!

xxx

PAYPAL İŞLEM DURUMU

Benim son hesap etkinliğiÖdemeler aldıÖdemeler gönderildiTüm işlemlerin tümünü görüntüle
    Benim son hesap etkinliği - Son 7 gün (2 Eylül 2012-9 Eylül 2012.)
    nedir? işlemleri arşivlemek listesine eklenir ki "Her Şey" taşındı. durum mesajları bakış
    onay kutusunu tüm son seçiniz Tarih Bir sonraki işlem biri bir simge ise, o daha fazla bilgi ya da mevcut tavsiye gelir. Işlem hakkında daha fazla bilgi almak için simgenin üzerine imleci hareket ettirin.Bir sonraki işlem biri bir simge ise, o daha fazla bilgi ya da mevcut tavsiye gelir. Işlem hakkında daha fazla bilgi almak için simgenin üzerine imleci hareket ettirin.
    Tip Adı / E-posta Ödeme Şekli Ayrıntılar Sipariş durumu / Eylemler Brüt
    Seçiniz 0 kaydedin
    Üçüncü Eylül 2012 Için Ödeme hm-sat gmbh Almanya Tamamlandı
    Detaylar hm-sat gmbh Almanya 55T91337LW421943A ödeme - € 134,37 EUR
    nedir? işlemleri arşivlemek listesine eklenir ki "Her Şey" taşındı.
    Unutma
    E-posta adresinizi onaylayın
    Kredi kartı doğruladı
    Hesap limitleri ilgası
    PayPal güncel yönergeler

Daha fazla bilgi için
    HakkımızdaDamgaHesap TürleriAidatGizlilik PolitikasıGüvenlikTemasŞartlar ve koşullarHediye Çekleri
    xxx

Biraz karışık oldu ama durum böyle. İlk bölümdeki hm-satta ki durum
    son iki bölüm de paypaldaki durum. Ben bir şey anlamadım.Umarım siz anlarsınız...

Kullandığınız kredi kartının internet şubesini kullanıyorsanız dönem içi işlemler menüsünden baktığınızda bu 4 haneli kodu görebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38
    Gözlerim yanılmıyorsa atv kanalının sd si ile hd si görüntüsü birbirine çok yakın.

Technide de sd ve hd görüntüleri birbirine çok yakın. Ekran görüntülerini kaydettim.

> BURADA <

Görüntüler gerçekten de birbirine çok yakın. Ekranda HD yazmasa, SD görüntü pekala hd zannedilebilir.

DigiCorder da DT ve DS durumu nedir şu an? Deneme imkanınız oldu mu? Teşekkürler.

• albani usta senin dediğin medialink black panter cihaz şu cihazmı?http://www.hesapzamani.com/MEDiALiNK-HD-BLACK-PANTHER-UYDU-ALICISI_58.html#0
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.