Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  *** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***
  • resimler büyük olduğu için aynı anda yükleyemedim kusura bakmayın.

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***
  • TechniSat çılar müjde

diğer DRforuma da aynısını yazdım

++

VE BİNGO!!

Nalet DS nin 10970 Frekansı>>> SW.8 ile AÇILDI [OK]

++

Böylece SW.1/2/3/4/5 ile açılan 10970,daha sonra SW.6/7 ile açılmıyordu!

SW.8 ile yeniden açılmaya başlandı+

Cihazı 2/3 aydır kaldırıp kutusuna koymuştum [Uykucu]

Ve cihaz 7 aydır bende ama hala öğrenmiş değilim,bir sürü iş yapıyor,Almanların(ASTRA 19i2 deki) bir sürü
    programları var ama nedir hala bilmiyorum! HbbTV var,ülen bu da nedir hala öğrenmiş değilim,kısaca uğraşacak
    adam için bir sürü şey var,MediaPlayer desteği de var ama hiç denemedim bile,ona da yarın bakarım gari

++
    Ancak bu Almanlar acaip moloz ve bencil adamlar,ülen cihaza ön-yükleme bir sürü Alman TV kanalları yüklemişler,
    1 saat uğraştım silinmiyor kanallar [Hata] herifler sanırım bu cihazı sadece Almanya da satılsın/satılıyor diye üretmişler!

Tüm Receiver larda geri tuşu "BACK" diye geçer ama bu herifler "ZÜRÜCK" diye yazmışlar [:Q] ama Allah için Kumanda çok yakışıklı [M]

++
    Bir ara cihazı satacaktım,hatta fiyatı da biraz geri çekmiştim,elimde 3 Receiver,bari bu gitsin diye,ama Kathrein 913 faktörü+ DS nin illet
    frekans sorunu sebebiyle Techni cazip gelmiyordu!

Şimdilik satmayı yeniden kafamdan sildim,oturup bununla biraz oynıyayım!!

SES olayı süper,şimdilik diğer odamdaki Panasonic LCD ye bağladım,Humi de Panasonic nin ses ayarı 50 de sabitleştim ama bunda 30 bile fazla geliyor [OK]

SD ler sanırım biraz daha iyi olmuş gibi geldi(Kathrein de SD ler az biraz daha iyi gibi)
    HD lerde ise Techni 913 den biraz daha iyi hatta bayağı iyi!

ANCAK ben DSmart ın 10970 deki HD lerine çakma-HD diyorum,ülen ben böyle dandik HD görmedim [Hata] ve buna süper diyen
    bazı insanlar var ve ben onların hangi Receiver ı kullandıklarını pek merak ediyorum [Y]

yaw bunlar HD ise,ben böyle HD nin içine .........

Neyseki bende aynı zamanda Astra 19,2 ve 23,5 ve HotBird var da HD nedir,nasıldır veya nasıl olmalıdır v.s o Uydulardan izliyorum!!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Bir delilik yapıp yurtdışından 100 EURO'ya Xoro HRS 9200 CI+ getirteceğim. Yabancı test siteleri Xoro'ların görüntü kalitesine genelde çok iyi demişler. Ancak TR'de Xoro kullanan pek yok. D-smart ve Biss Key meselesinde sorun çıkabilir diye korkuyorum.
    http://www.xoro.de/produkte/receiver-fur-digitales-satellitenfernsehen-dvb-s-dvb-s2/hrs9200ciplus/

Sonucu bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

resimler büyük olduğu için aynı anda yükleyemedim kusura bakmayın.

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***

Resimler çok güzel..

Maliyet de pek yüksek olmamış,,,

Cihazın performansına dair izlenimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz..

D-Smart ile uyumlu çalışıyor mu?
  • Kathrein 913'ü TR. den nereden temin edebiliriz, bilgisi olan var mı? Hepsidijital de vardı diye hatırlıyorum, ama baktım, bu model yok.
  • Almanya dan getirteceksiniz+
  • 913, Almanya sitesinden hesaplayınca 186+30(kargo) toplamda 226 euro tutuyor. Gümrüğe takılma ihtimali epey yüksek (226+37 gümrük vergisi; toplamda 264 euro falan yapıyor. 580 tl)
    186 euro luk cihaz kargoydu vergiydi topladıkça artıyor fiyatı :)
  • İyide 600 kağıda geliyorsa daha ne olacakki!

Hem süper bir cihaz alıyorsun hemde çakma değil harbi MARKA cihaz alıyorsun v.s v.s

600 kağıt şimdi bu cihaz için pahalımı diye sorarsan bana;ben hayır derim
    Sanırım HD de 700/750 gibi satıyordu diye hatırlıyorum,böyle cihazlar için bu paralar "ucuz"
    Karaköy de elini sallasan markaya ve modele değiyor,dandik kutulara 5/6 kağıt para istiyorlar!
  • HD 775 tl. ye satıyordu. Riske girmeyip HD den almak daha mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayugur -- 8 Ağustos 2012; 2:30:15 >
  • Arkadaşlar merak ettiğim kati 913 ile biss şifre ile uydudan izleyebileceğim belgesel ve erotik p..no kanal var mı -PG gibi- Varsa bunlar hangi uyduda? ve biss key girme konusunda sorun yaşar mıyım? Yoksa sadece server le mi izlemek mümkündür? Şimdiden teşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

913, Almanya sitesinden hesaplayınca 186+30(kargo) toplamda 226 euro tutuyor. Gümrüğe takılma ihtimali epey yüksek (226+37 gümrük vergisi; toplamda 264 euro falan yapıyor. 580 tl)

Bayugur kardeş; 186 euro fiyatı nerede. En uygun fiyat bumudur? Almanyadan getirtmeye çalışıyorum. Nereden ve nasıl oradan aldırtalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 186 euro internetden alınırsa ürünü bir anlamda ithal etmiş gibi olduğunuzdan Almanya devletine kalan %19 luk kdv düşüldüğü için 186 euroya geliyor,ancak elden aldırırsanız bu durum söz konusu değil diye biliyorum, netden alınanda da kargo vergiler derken elden alınanı yakalıyor. Kısaca farkeden pek birşey olmuyor.
  • Hocam yeni cihazın hayırlı olsun+

Senden ricam,ben şu illet kayıt işini bir türlü beceremedim!

Sen uğraşırsın belki ve çözersin,kayıt nasıl oluyor diye
    Elimdeki 4/8/16Gb lık flash bellekler ile denedim ama bir türlü yapamadım!

SW.02 de kal,en güzel SD ler bunda
  • Ok. uğraşacağım, sonuç alırsam bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi

quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

913, Almanya sitesinden hesaplayınca 186+30(kargo) toplamda 226 euro tutuyor. Gümrüğe takılma ihtimali epey yüksek (226+37 gümrük vergisi; toplamda 264 euro falan yapıyor. 580 tl)

Bayugur kardeş; 186 euro fiyatı nerede. En uygun fiyat bumudur? Almanyadan getirtmeye çalışıyorum. Nereden ve nasıl oradan aldırtalım.

http://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-kathrein/kathrein-ufs-913-sw-hdtv-sat-twin-receiver-pvr-ready-schwarz.html
    186 euro luk fiyat bu sitede, daha ucuza bulunabilir mi bilmiyorum. Genelde Alman siteleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: senut

Arkadaşlar merak ettiğim kati 913 ile biss şifre ile uydudan izleyebileceğim belgesel ve erotik p..no kanal var mı -PG gibi- Varsa bunlar hangi uyduda? ve biss key girme konusunda sorun yaşar mıyım? Yoksa sadece server le mi izlemek mümkündür? Şimdiden teşk.

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu acaba? Karar aşamasındayım... Kathrein veya gigablue 800 ue...
  • Ne alakası var Giga ile Kati nin onu anlamadım!

Daha öncede bu sorulmuştu sanırım!

Siz Gigayı piyasa işi diğer cihazlar ile mukayese edin

Sanırım TF den bu cihaz çok fena gazlandığı için insanlar da bir şey sanıyor
  • Öncelikle ben cihazları karşılaştırmadım. Zaten bunu yapacak bilgi ve deneyimim olsa soran değil akıl veren olurdum bir türlü anlayamıyorum. Bir yerde kathrein iyi bir cihaz ama garantisi, desteği yok sorun çıkarsa atılacak deniyor. Bir başka yerde gigablue görüntü kalitesi kathrein ayarında deniyor. Bir başkası kathrein görüntü kalitesi iyi ama eksiği çok diyor. Biri enigma cihazlar bir çok açıdan gelişime daha uygun alacaksanız enigma2 olmalı diyor. Enigma2 yle ilgili bir çok soru sordum yanıt veren olmadı.Belki yüzlerce sayfa okudum somut bir bilgi edinemedim.Bu durumda da kafası karışan insanlar hangisini alayım dediğinde siz alaycı bir yaklaşımla yaklaşıyorsunuz. Benim aklıma da şu geliyor : Sanırım tok açın halinden anlamıyor. Sanırım sorun şu : "benim gibi evine ayda yılda bir kez cihaz alıp en az 5 yıl kullanmalıyım diyen bir orta gelirliyi evinde üç adet en az 500 TL lik cihaz kullanan sizler anlamıyorsunuz. " Tamam kati görüntü kalitesi iyi ama ben sorun çıktığında cihazı atacak lükse sahip değilim ki... Servis tüketici olarak benim hakkım ve bir cihaza 800 TL vereceksem benim için de çok önemli. Ben sırf bu yüzden daha ucuza bulsam da muhatab bulamayacağım alışverişlerden kaçınıyorum. Çünkü zor kazanıyorum.
    Eğer benim de evime üç cihaz alma şansım olsaydı inanın ilk tercihim kathrein olurdu. Ama yok işte aynı cihazla kayıt yapmak biss şifre çözmek server -belki- kullanmak, media palyer özelliğinden yararlanmak ve aldığım cihazı 3-5 yıl kullanmak zorundayım...Yani sizin önceki bölümlerde belirttiğiniz gibi sorun çıkarsa "kaldırıp atamam."

Yukarda cihazlarla ilgili yazdıklarımı dile getirenler de kendi çapında uygu işinin kurtları ve kullananları. Ben gerek siyasi ve gerekse din dahil diğer konularda aynı konunun uzmanları nasıl bu kadar olaylara farklı yaklaşabiliyor derdim, çok normalmiş meğer... Bu durumda alıp 150 liralık bir cihaz yola devam edeceğiz. Ya da dsmart ya da digitürk...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 14 Ağustos 2012; 2:32:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Selamlar

9 temmuzda almanwww.hm-sat.de den kathrein 932 siparişi verdim. Twin tuner ile işim olmadığı için albani nin de oluruyla 913 yerine fiyatı biraz daha ekonomik olan 932 modelini aldım. şu an türkiyede istanbulda dhl deposunda gümrük beklemekte tahminimden hızlı kargo çalışıyor :) hayırlısıyla kazasız belasın bi teslim alsak.

Arkadaşlar bu tür alışverişler kredi kartıyla mı yapılıyor yoksa ürün geldiğinde mi ödeme yapılıyor? Bir de adres muğla olduğunda mesela bu gümrük işleri filan nasıl hallediliyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 14 Ağustos 2012; 4:20:42 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.