Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marvel-55

Merhaba arkadaslar Öncelikle hepinizin yorumlarini cok begenerek okludum kendime cikarabilecegim seyleri iclerinden cikarip anladim. bende simdi Kathrein UFS 940 modelini almayi düsünüyorum bu tercihim sizce nasil bir tercih olur? Bu reciever'in ayarinda baska almami tavsiye edeceginiz receiver'ler varmidir ?

Evet, 940 ve 904 özellikle karavanlar için, 2010'da üretilmeye başlanmış...

Her iki cihazın da Amazon.de'deki kullanıcı puanları ortalaması 5 üzerinden 4,5.. Bu demektir ki, cihazların teknik özellikleri beklentilerinizi karşılıyorsa, daha kapsamlı bir araştırma yapılmaya değer...

Bu arada; daha uygun fiyatlı bir seçenek olduğundan, Clarke-Tech 3100 HD'ye de bakmakta yarar olabilir.

Bu cihazın, Kati ufs 932 ile bir kullanıcı tarafından "Super HD receiver" başlığı ile yapılmış karşılaştırmasını, aşağıdaki adreste bulabilirsiniz.

http://www.amazon.de/product-reviews/B004SS80ZW/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Bu karşılaştırmaya göre; Clarke-Tech 3100HD, Kati ufs 932'ye tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Daha kapsamlı bilgi edinmek için Clarke-Tech'i üreten firmaya geçen hafta mail attım. Henüz cevap gelmedi..

• Sn. ocaklilar

gittiğim zaman ödemem gerekenleri orada ptt veznesine yatırabiliyormuyum ve paketi elden teslim alabiliyormuyum, yoksa ziraat bankasına falanmı yollarlar ücreti yatırma için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Sn. ocaklilar

gittiğim zaman ödemem gerekenleri orada ptt veznesine yatırabiliyormuyum ve paketi elden teslim alabiliyormuyum, yoksa ziraat bankasına falanmı yollarlar ücreti yatırma için?

Evet, ödemeyi orada TL olarak yapıp paketi alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

quote:

Merhaba arkadaslar Öncelikle hepinizin yorumlarini cok begenerek okludum kendime cikarabilecegim seyleri iclerinden cikarip anladim. bende simdi Kathrein UFS 940 modelini almayi düsünüyorum bu tercihim sizce nasil bir tercih olur? Bu reciever'in ayarinda baska almami tavsiye edeceginiz receiver'ler varmidir ?

Her iki cihazın da Amazon.de'deki kullanıcı puanları ortalaması 5 üzerinden 4,5.. Bu demektir ki, cihazların teknik özellikleri beklentilerinizi karşılıyorsa, daha kapsamlı bir araştırma yapılmaya değer...

Bu arada; daha uygun fiyatlı bir seçenek olduğundan, Clarke-Tech 3100 HD'ye de bakmakta yarar olabilir.

Bu cihazın, Kati ufs 932 ile bir kullanıcı tarafından "Super HD receiver" başlığı ile yapılmış karşılaştırmasını, aşağıdaki adreste bulabilirsiniz.

http://www.amazon.de/product-reviews/B004SS80ZW/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Bu karşılaştırmaya göre; Clarke-Tech 3100HD, Kati ufs 932'ye tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Daha kapsamlı bilgi edinmek için Clarke-Tech'i üreten firmaya geçen hafta mail attım. Henüz cevap gelmedi..

Clark ın,Kati hiç bir tercih sebebi yok! veya olsa olsa belki "fiyatı" ile alakalı olabilir!!

Bazı Siteler(Amazon da dahil buna) herifler "Ticaret" yapıyorlar;gerisini siz anlayın gari
    Yine bazı Siteler ise benzer şekilde olaya "farklı" bakıp sözde yorum yapıyorlar v.s v.s

Kati adam gibi MARKA dır,diğerlerinin çoğu fason-noname veya çakma dediğimiz firmalardır!

Kati,Techni,Humi,Vantage,Topfield v.s bunlar en iyi MARKA lardır

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

quote:

Clark ın,Kati hiç bir tercih sebebi yok! veya olsa olsa belki "fiyatı" ile alakalı olabilir!!

Bazı Siteler(Amazon da dahil buna) herifler "Ticaret" yapıyorlar;gerisini siz anlayın gari
    Yine bazı Siteler ise benzer şekilde olaya "farklı" bakıp sözde yorum yapıyorlar v.s v.s

Kati adam gibi MARKA dır,diğerlerinin çoğu fason-noname veya çakma dediğimiz firmalardır!

Kati,Techni,Humi,Vantage,Topfield v.s bunlar en iyi MARKA lardır

++

Selam Albani kardeş, öncelikle bu forumlara zaman ayırdığın için çok sağol..

Ancak, bizim de, cihaz seçerken kullanıcı yorumları ve varsa test sonuçları dışında baş vurabileceğimiz başka kaynak yok...

Bu yüzden Amazon'daki kullanıcı yorumlarını okuyorum...

Eğer senin de bir uzman olarak bir Clarke-Tech 3100HD deneyimin varsa, bizimle paylaşırmısın?

• Clark tecrübem yok,ama hiç de merak etmiyorum

Sen neden Clark cihaza kafayı taktın onu anlamadım??

Kati OK dir+ zaten başlıkta Kati veya Techni ve ikiside süper cihazlar

Clark için TF ye bakmalısın,sanırım bir kaç modeli bulunuyor bunların ve
    Dikey Elektronik ithal ediyor diye biliyorum veya bir yerlerde montajlatıyor
    veya 1 modelini Dikey getiriyor bir başka modelini başkası,yaw bunlar çakma marka cihazlar
    kimin malı veya ne nedir belli değil!

++
  • 27.07.2012 tarihinde 1.04 firmware çıkmış. Çeşitli iyileştirmelerden bahsediliyor. Almanca olması nedeniyle anlayamadım.

Mit der Firmware 1.04 werden folgende Verbesserungen und Neuerungen erzielt:
    Allgemeine Funktions- und Stabilitätsverbesserungen
    Problem behoben: Automatisches Entschlüsseln in Standby
    Problem behoben: Sporadischer MUTE Fehler
    Problem behoben: Sporadische Tonaussetzer nach Senderwechsel
    Problem behoben: Kein Bild wenn Receiver aus Aufnahme in Stand-by eingeschaltet wird
    Problem behoben: Start-Schleife, bei Aufnahme einer Sendung mit einer Detailinformation größer 1000 Zeichen
    Problem behoben: YouTube Wiedergabe

http://www.kathrein.de/de/service/index.htm

• Yurtdışından cihaz getirteceğim:
    1. öncelik: SD ve HD görüntü kalitesi.
    2. öncelik: Yasal kart ile D-smart izleyebilmek.
    3. öncelik: Biss şifre girebilmek.

Kathrein 913
    Opticum 9600 HD
    Gigablue 800 SE
    gibi cihazlardan hangisini önerirsiniz?
    Paylaşım, kayıt, mkv izleme gibi özelliklerin benim için önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 29 Temmuz 2012; 1:54:14 >
  • Kati913 OK+
    ancak BISS için Oscam kurulması gerekiyor! Oscam kurulursa paylaşımda OK dir+

Opticum ise FP cihazdır! TR de kullanıcısı çok çok azdır,diğer forumdan bakacaksın bunun durumuna

Gigablue ise ne Kati ye den Techni ye alternatif olamaz!

++
  • quote:

Kati913 OK+

Opticum ise FP cihazdır! TR de kullanıcısı çok çok azdır,diğer forumdan bakacaksın bunun durumuna

++

Öneri için teşekkürler. Opticum'un fiyat benim için daha uygun.
  • quote:

Kati913 OK+

++

albani hocam slm.

peki kati 913 mü TechnoTrend TT-micro S855 HbbTV mi dersek ne dersiniz?

iyi forumlar dilerim.
  • TT zaten Kati nin alt-yan ürünüdür sanırım pazardan pay için CS yapan bir cihaz gerektiği için çıkarılmıştır+

Ancak sorunları var sanırım ve stabilite durumu Kati gibi değil,ayrıca benim tercihim Kati veya Techni dir,zaten ikisi de
    bende var

++
    Opticum daha stabil ve yaptığı işler v.s daha fazla bu da OK dir+

Bizim "papirus" bunun doktoru oldu display report tan bakın bunlara,orada çakal veya fake veya Satıcı v.s yoktur!!
  • görüntü kalitesi açısından katiyle farkları nelerdir sizce?(eğer inceleyebildiyseniz)
  • resim kaliteleri yaklaşık aynıdır!

ancak ben izlemedim,sadece bir kaç kullanıcı böyle söylüyor vede doğrudur neticede Kati ürünü cihaz!
  • almanya fiyatlarıda birbirine çok yakın.o zaman katiyi tercih etmek daha mantıklı gibi görünüyor.
  • @n96

Aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz kullanıcı yorumları micro S855 hakkında bir fikir verebilir.

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=TechnoTrend+TT-micro+S855+&x=11&y=17
  • quote:

Orijinalden alıntı: n96

almanya fiyatlarıda birbirine çok yakın.o zaman katiyi tercih etmek daha mantıklı gibi görünüyor.

Bu cihazı TR de kullanan en usta kişi bizim diğer forumdaki Cevher dir,TT nin doktoru o dur!
    sorunları var ve bitmemiş gibi görünüyor,sen onun yazdıklarına bak,işi çözersin+
    TT için bu arkadaşımız en iyi uzmanıdır ve neticede Satıcı değil kullanıcıdır bizim gibi!!
  • Bir delilik yapıp yurtdışından 100 EURO'ya Xoro HRS 9200 CI+ getirteceğim. Yabancı test siteleri Xoro'ların görüntü kalitesine genelde çok iyi demişler. Ancak TR'de Xoro kullanan pek yok. D-smart ve Biss Key meselesinde sorun çıkabilir diye korkuyorum.
    http://www.xoro.de/produkte/receiver-fur-digitales-satellitenfernsehen-dvb-s-dvb-s2/hrs9200ciplus/
  • Arkadaşlar nihayet kati me kavuştum, kaç gündür gümrükde bekliyordu ramazan dolayısıyla bu sıcaklarda cevizlibağa gitmeyi gözüm kesmiyordu ama oralarda başka işim olunca uğrayıp onuda aldım. Maliyetten bahsedeyim hm-sat da 169€ idi %19 almanya kdv si düşünce 142€ cihaz 25,21€ kargo 5,68€ pay pal komisyonu kartımdan çekilen tutar 402 lira + 4 lira damga vergisi + 52 lira gümrük vergi oldu maliyet 458 lira. o 52 lirayıda yanlış hesapladı 142€ yu $ zannedip, 142x%20=28,4 onuda x1,81 yaptı = 51,404 kağıda düz 52 tl yazdı verdi tamam, trt bandrolüde hak getire. Deneyimlerimi sizlerle ilerleyen günlerde paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.