Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k35 dostum peki alternatif ne olabilr onu sorabilirmyim?
  • başlıkta da adı geçen kati ye bakın o 170 euro gibi almanyada.
  • dostum ben yurtiçinden tedarik edebileceğim bir şey arıyorum sen hala almanya fiyatı veriyorsun
    oradn getirme imkanım olsa technistar S1+ getiririm dedğin fiyata.
  • Bu başlıkta yurt dışından getirilen cihazlar konuşuluyor. Aradığın cevabı burada bulamazsın. Burada sana tavsiye edebileceğim cihazlar,

Technisat
    Humax icord
    Kathrein UFS 913
    Technotrend S-855
    Opticum 9600 Serisi

Gibi TR'de bulunmayan yada sedece HepsiDijitalin sattığı modellerdir.
  • olaya bir de şöyle bak ,eğer yurtiçinde bu başlıktaki gibi cihazlar olsaydı kim yurtdışından getirme riskine girerdi?düşünsene cihaz geliyor ,prize takıyon ve çalışmıyor. gerisi sana kalmış
  • Beyler selamlar

1-Techni/Kati için ltf başlığı iyi okuyun! ner bir şeyi anlattık,hatta ben defalarca anlattım,Kamax Hoca da artık yazmaktan sıkıldı bazı şeyleri!

2-TF gibi burası da,hep yazdığım gibi;açıkçası bazı şeyleri tartışmaya müsait yerler olmaktan çıkmış,değilmi ki SATICI lar ve onların Fake elemanları
    ve onlara yandaş/yalaka v.s adamlar doluşmuş ise,anlayın ki oranın da içine edilmiş demektir;amiyane tabiriyle

3-Ayrıca bu başlığı okuyan;Techni ve Kati için her şeyi öğrenir,uzman olur ve Diplomasnı bile alır yaw;üstelik onun bunun osuruktan gazı ile değil de
    harbi gaz ile Diploma alır

Bu arada bazı arkadaşlar da haklı olarak "geriliyor",çünkü özellikle DH de öyle tipler vardır ki,bu cihazlarla hayatta işi olmayacaktır ama gelip öyle
    saçma ve olmayacak "yorumlar" yaparlar ki,bu işe biraz emek,gönül ve zaman harcamış insanların da hevesini kaçırırlar!

Sonra bir malum Satıcı gelir;....abi boşver sen dışarısını bak biz de var,gel bizden al der....tezgah açar!
    ülen bunlar dünyanın hangi adam gibi aklı başındaki Forumlarında vardır?? YOKTUR tabiki!

Sonra bu tipler işi daha da ileri götürüp bana veya bazı arkadaşlara da postalarını da atarlar ki,gelde uyuz olma o zaman
    Adamları şikayet edersin,yaw bu ne iştir kardeşim diye,sana cevap gelir, ....efendim Firma ile anlaşmamız vardır.... buyur buradan yak şimdi
    ülen varmı böyle tezgah başka bir ülkede veya ciddi Forumlarda?? YOK tabiki!

4-Açıkçası ne Kamax ne de bende heves meves kalmadı,ondan dolayı konuya dair değil de genelde kafam bozuk olduğu böyle işlere;arada gelip
    sadece bunları yazıyorum,Yöneticiler de belki izana ve insafa gelirler de bu bahsettiğim tipleri atarlar bu Bölümden;kaldı ki zaten DH de böyle işler için
    ilgili Bölümler de vardır,gitsinler oraya.... ama gitmezler çünkü asıl işin kaynağı buradadır!

++
    Kati için yine yazıyorum,%90 dışardan getirtiyor!!
    Techni ise bildiğim kadarıyla tamamı dışardan geliyor!

Techni satışları patladı diyemem tabiki,ama son aylarda çok fazla kişi aldı ve bunların da %90 ı beni buluyor Anadolunun her yerinden alıyorlar,
    ama bizim İzmir rekoru elinde tutuyor,hem Kati de hem de Techni de üstelik açık ara fark ile

A-Dışardan getirtmek demek RİSK demektir!!! bunu da ben herhalde 50 defa yazdım;yarın cihaz tık derse kaldırıp atarsınız diye!
    B-Ayrıca içerden bir destek de aramayın!!(gerçi bunlar adam gibi MARKA cihazlardır ve ana muhatabınız da Almanya daki ana satıcısıdır*!)
    C-Kafasına yatmayan da,hiç bu cihazlara bulaşmasın veya şayet bulunuyorsa gitsin yerli satıcıdan alsın bunları!
    D-Ben veya birileri,"gaz" verdik diye bundan dolayı bir mesuliyet de almayız! kaldıki biz sadece kullanıcı olarak veya tecrübeli olarak bir şeyleri
    yazıyoruz ama ne gerekiyorsa da açık-seçik yazıyoruz;gerçi Allaha şükür kimse bana veya bize; ...yaw cihazı aldık ama başımızı yaktın... filan gibi
    bir şeyler söylemedi ve zaten söylemeye de hakkı da yoktur! biz yazılacak,söyleneyce ne varsa harbiden açıkça yazdık,bundan gerisi de bizi zaten
    ilgilendirmez de bağlamaz da!

Bilakis alan herkes ziyadesiyle memnun,zaten birisi yaramaz/etnez/değmez/yaw bumuymu bahsettiğiniz cihaz gibisinden bir laf ederse onu da
    iteleyin gitsin,çünkü böyle laflar külliyen yalan olur bu cihazlar için söylenirse!

Kati için bir kaç tip TF/DH de böyle demişti geçmişti ama mıçımızla gülmüştük bu tiplere,hele bir tanesi öyle bir absürt benzetme yapmıştı ki
    katıla katıla gülmüştük belliki herif Fake veya bir şekilde bilmem neyin adamı ve aklınca da Kati yi kötülüyor!

Techni için böyle bir "tip" henüz çıkmadı;ama her an çıkabilir bu iki malum Forumlar da,ve çıkarsa ona da mıçınızla güler geçersiniz

Anlatmam o dur ki,öyle "tipler" vardır ki bu forumlarda insanın aklını başını alırlar ve sizleri sürekli bir "acaba" diye düşündürürler,herkes uyanık olsun!
    Adam şayet GMaster dan vaya Atlanta dan veya Next den filan bahsediyorsa,sadece bunlardan bahsedebilir ama adam gelip de Techni ve Kati için
    ahkam kesiyorsa onu da silkeleyip atın gitsin!

Zaten biraz iyi gözlemleme yapan,uyanık olan ve biraz da saksıyı işleten neyin ne olduğunu veya kimin ne olduğunu da şak diye anlar!
    yine de anlamıyorsa, o zaman haybeye bu forumlar da dolaşmasın

Son olarak da bir de "pahalı" muhabbeti yapılmaktadır,yeri geldimi;yaw kime göre veya neye göre pahalı bu meretler onuda anlamadım!
    Kati şimdi pahalımı sizce yoksa tam tersi "ucuzmudur"???

Techni işini biraz geçiyorum,aslında bu da pahalı değildir ama özel konumu sebebiyle,herkese hitap etmeyeceği için,örneğin birisi gelir de
    yaw bana yaramaz çok pahalı diyorsa,zaten o adam Techni kullanacak birisi değildir ve böyle diyecektir ama aynı adama gel sana 1200
    yerine 400 kapıda bunu vereyim dersen de aynen kapar uyanık
    Ya da adam salt "malum iş" için bir cihaz arıyorsa zaten o adama Kati ve Techni,hele hele Techni demek de komik olur,beleş versen o zaten bu cihazı almazki

Dolayısıyla pahalı-ucuz derken,bazı şeyleride göz önüne almalısınız ki özellikle Techni alanlar,hep bilinçli alıcılar oldukları için hiç kimse bugüne kadar pahalı yaw bu meret
    diye şikayet etmedi!

Piyasa da DB dahil bir dolu teneke kutusu var ve siz asıl bunların fiyatlarını pahalı veya ucuz diye tartışın bir zahmet!örneğin bana göre bu teneke kutuları
    çok daha pahalı!!

++

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 22 Şubat 2013; 1:39:49 >
  • Albani üstad senin Techni S1+ ne zaman geliyor onun incelemesini bekliycem öbürleri beni şu an fiyatta aşıyor.
  • Kardeş az sabret,bu ay sanırım kesin gelir,ayrıca madem "FTA" cihaz istiyorsun;örneğin Kati de alabilirsin veya Kati den 913 alırsın FTA+CS işini de
    süper yaparsın illa Techni olması da gerekmez! kaldı ki benim alacağım TechniStar ile Kati ler de yaklaşık aynı para!(913 ile)

Bunların hepsi kapalı gözle alınır cihazlardır! hele ki FTA cihaz arıyorsan

++
  • üstad bütçe max 200 euro..zaten ya Kati 913 yada Techni s1+ alabiliyorum..bakalım Almanya dan getirtme durumu olacak gibi. Apartmana Astra 19,2 taktırdık .Senin dediklerinden sonra acayip kararsız kaldım ya
    Astra için techni almak lazım diyosun 1 sene aga ya beleş HD kanallar için abonelık ve HD ler daha güzel diyorsun Techi için..Bakalım S1+ da öyle cıkacakmı ? Ayrıca bende DT var modül S1+ da çalışacakmı? bunları merak ediyorum.
    Öteki tarafta aynı fiyata Katl 913 çift tuner-biss olayı vs..benim kafa uçtu gitti.
    senin S1+ ya kitlendim bu soruların cevaplarını bekliycem artık napalım.
    incelemeni bekleyenlerde İLK sıradayım..

• Almanya ürünleri astra endekslidir, kati de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

üstad bütçe max 200 euro..zaten ya Kati 913 yada Techni s1+ alabiliyorum..bakalım Almanya dan getirtme durumu olacak gibi. Apartmana Astra 19,2 taktırdık .Senin dediklerinden sonra acayip kararsız kaldım ya
    Astra için techni almak lazım diyosun 1 sene aga ya beleş HD kanallar için abonelık ve HD ler daha güzel diyorsun Techi için..Bakalım S1+ da öyle cıkacakmı ? Ayrıca bende DT var modül S1+ da çalışacakmı? bunları merak ediyorum.
    Öteki tarafta aynı fiyata Katl 913 çift tuner-biss olayı vs..benim kafa uçtu gitti.

-TechniStar için ne desek boş,bilmiyoruz,tanımıyoruz! ayrıca DT yi de destekliyormu bilmiyorum!
    ama DS/DT yi birlikte veya sadece DT yi ISIO ve CORDER modellerin desteklediğini biliyoruz!

Ancak bunlar senin için pahalı ise zaten unut gitsin!

-TeschiStar için de;DT durumu,gelince bir şekilde anlarız,Kızımda DT nin normal Receiver lı üyeliği
    vardır ama tek başına Card çalışmaz ve Cam de onlarda yok,böyle deneme yapamam,ancak birisi bana
    Cam+Card şeklinde DT yi gönderirse takar bakarım açıyormu açmıyormu diye!! en net böyle anlarız,
    ama ISIO ve CORDER C+ lı olup da desteklediğine göre,ben basit mantık yürüterek Star olan modelin de
    CI+ lı olması sebebiyle destekler diye düşünüyorum,ama bu Alman ların işleri pek belli olmaz veya bu alacağım
    Seri giriş/düşük kategoride olup,bu desteği olmayabilir v.s v.s daha fazlasını anlamam gari

-Ben Astra 19,2 derken;öncelikle bu Uyduda süper yayınlar var,SD ler bile öyle(hepsi değil tabiki) bir sürü beleş
    Alman HD leri ve cihazlarında bazı çalışmaları HbbTV filan hep Almanya için
    cihazı elinize alınca zaten Almanya için olduğunu şak diye anlıyorsunuz yaw

-"HD+" paketinde ise sanırım şu anda 14 kanal var HD olarak,ilk başta 8 kanal vardı,ben buradan arada sadece
    SPOR olanını izlerim,birde gözüm şenlensin diye arada hiç anlamadığım Alman kanallarını izlerim

++
    913 ebnce sana çok daha uygun,en azından biliyoruz bu meretin ne mal olduğunu,bunda bir tek CI+ ve dolayısıyla
    DT işi olmaz ama diğer artıları da süper sayılır

Sen benim alacağım Star+ modeline kafayı hiç takma,benim zaten elimde 2/3 tane Receiver var,bir şekilde bunları
    değiştirerek kullanıyorum ama tek bir cihaz kullanacaklar için daha nokta atışlı bir cihaz gerekiyor,913 de bu durumda
    CS işinide yaptığı için,sen ilk etap da buna odaklan,hatta direk bunu getirt veya posta ile getirt,fiyatı da atla deve değil yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

Almanya ürünleri astra endekslidir, kati de öyle.

Hocam Techni de herifler BACK tuşunu bile "ZÜRÜCK" diye yazmışlar yaw
    gerçi diğer tuşlar ingilizce ama nezen BACK i "ZÜRÜCK" yazmışlar hala çözemedim ve uyuz oluyorum

Alman bunlar ve bazı "kompleksleri" aşamadıkları için böyle işler yapıyorlar!
  • Alman olsun çamurdan olsun üstad..
  • quote:

Alman olsun çamurdan olsun üstad..

+1 Ben de Alman malı ürünlerimi beğenerek kullanıyorum. Arabamdan akvaryum filtreme kadar pek çok şeyim Alman malıdır. Akvaryum filtremin üzerinde "Made in West Germany" yazıyor ve hala fısır fısır çalışıyor. Gerisini siz düşünün artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millerr -- 6 Şubat 2013; 16:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

üstad bütçe max 200 euro..zaten ya Kati 913 yada Techni s1+ alabiliyorum..bakalım Almanya dan getirtme durumu olacak gibi. Apartmana Astra 19,2 taktırdık .Senin dediklerinden sonra acayip kararsız kaldım ya

-TechniStar için ne desek boş,bilmiyoruz,tanımıyoruz! ayrıca DT yi de destekliyormu bilmiyorum!
    ama DS/DT yi birlikte veya sadece DT yi ISIO ve CORDER modellerin desteklediğini biliyoruz!

Ancak bunlar senin için pahalı ise zaten unut gitsin!

-TeschiStar için de;DT durumu,gelince bir şekilde anlarız,Kızımda DT nin normal Receiver lı üyeliği
    vardır ama tek başına Card çalışmaz ve Cam de onlarda yok,böyle deneme yapamam,ancak birisi bana
    Cam+Card şeklinde DT yi gönderirse takar bakarım açıyormu açmıyormu diye!! en net böyle anlarız,
    ama ISIO ve CORDER C+ lı olup da desteklediğine göre,ben basit mantık yürüterek Star olan modelin de
    CI+ lı olması sebebiyle destekler diye düşünüyorum,ama bu Alman ların işleri pek belli olmaz veya bu alacağım
    Seri giriş/düşük kategoride olup,bu desteği olmayabilir v.s v.s daha fazlasını anlamam gari

-Ben Astra 19,2 derken;öncelikle bu Uyduda süper yayınlar var,SD ler bile öyle(hepsi değil tabiki) bir sürü beleş
    Alman HD leri ve cihazlarında bazı çalışmaları HbbTV filan hep Almanya için
    cihazı elinize alınca zaten Almanya için olduğunu şak diye anlıyorsunuz yaw

-"HD+" paketinde ise sanırım şu anda 14 kanal var HD olarak,ilk başta 8 kanal vardı,ben buradan arada sadece
    SPOR olanını izlerim,birde gözüm şenlensin diye arada hiç anlamadığım Alman kanallarını izlerim

++
    913 ebnce sana çok daha uygun,en azından biliyoruz bu meretin ne mal olduğunu,bunda bir tek CI+ ve dolayısıyla
    DT işi olmaz ama diğer artıları da süper sayılır

Sen benim alacağım Star+ modeline kafayı hiç takma,benim zaten elimde 2/3 tane Receiver var,bir şekilde bunları
    değiştirerek kullanıyorum ama tek bir cihaz kullanacaklar için daha nokta atışlı bir cihaz gerekiyor,913 de bu durumda
    CS işinide yaptığı için,sen ilk etap da buna odaklan,hatta direk bunu getirt veya posta ile getirt,fiyatı da atla deve değil yaw

Bu Alman kanallarında İngilizce dil seçeneği yoktur herhalde. Sadece Almanca olunca bir işime yaramaz, oldum olası Almancayı da sevmemiştim, zor bela derslerinden geçmiştim. :)
    Ha tabiki her halükarda diğer uydulardan kaliteli yayın izlemek için iyi bir alternatiftir.

• dostum Almanca sevilmez mi ya çoğumuzun gençliği ALmanca EĞİTİCİ.! filmlerde geçmedi mi
    uydu platformundayız AÇIK ÖĞRETİM.! ile ilgili kanalları hangi uydu açar diye soranlar hala var okursan

biz KALİTE görüntü peşindeyiz varsın Almanca ,Japonca veya Uygur dilinde olsn..

• Beyler bu cihazlar "ALMAN" malı filan değildir,kimse dalgaya düşmesin ltf!!

Hepsi de KORE malıdır! ancak bunlar bu işin en iyileridir ve ona göre kaliteleri vardır,ÇİN malı
    ile veya dandik kalite v.s mallar ile karıştırmayın,alman böyle işlerle üretim safhası olarak uğraşmaz yahu
    Kore de bilinen ve çok iyi cihaz yapan yerde ürettiriyorlar,ancak işin bir diğer hatta daha da önemli kısmı
    olan SW olayını ise Almanlar(veya Polonya/Koreliler)hallediyor,zaten işin asıl esprisi de buradadır

Ama kısaca siz yine de Alman malı da diyebilirsiniz tabiki,netice de herifler Markasını vermişler ve kalitesini
    yapmışlar ortaya da çok iyi cihazlar çıkarmışlar!
    Avrupa da ÇİN işi bir dünya çakma marka vardır ama bunlar ile bu konuştuğumuz bazı markalar çok ciddi farklıdır!

yaw zaten mal ortada,kimseye bir şey ispatlamaya da gerek yok

++
    Ancak bu Alman denen heriflerin eli değdimi bir şeylere mutlaka o cihazı bir şekilde Almana benzetecekler!

"Zürück" mesela;ülen bu kelimeyi koymak için çokmu düşündün

Bir diğer "komedi" ise şudur;herifler %98 Hollywood yapımı FILM verirler ama Dil seçeneğin de "İngilizce" yoktur yaw
    anlayın heriflerin kompleksini! ülen madem öyle hiç verme Hollywood yapımı Film ve Dizileri!
    Film/Dizi mutlaka Almanca oluyor;org.dil seçimi zaten yoktur! yaw bu kadar da olurmu Beyler?? aslında herifler bu kompleksler yüzünden de komik
    duruma düşüyorlar,versene kardeşim Filmin İng.seçeneğini de!

kısaca bunlar benim sevmediğim işler kısmıdır! ancak olay resim kalitesi oldumu bu cihazlar süper,ayrıca heriflere kızıyoruz ama
    SD kalitesi nedir HD kalitesi nedir diye de aha bunlardan işi öğreniyoruz(Audio kısmını yine geçiyorum,herifler bu konuda da süperler)

++

• Aynen, bu ürünler Kore yapımıdır.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.