1000 km altında olmadıgı surece elektrıklı arac alma nıyetım olur |
Katı hal pillerinde enerji yoğunluğu rekoru kırıldı: Tek şarj ile 2000 km menzil sunabiliyor! (2. sayfa)
-
-
O zaman herşey hallolmuş desenize.1900 lü yıllarda 200 km menzili olan elektriklilerin menzili 100 yılda 500 km'ye çıktı.Ama her ne olduysa çinli atlı karıncalar 5 yılda 2000 km'ye çıkardılar.Bunun ucu açık artık, tek şarjla 5000 km görmemiz yakındır.Zaten çinli atlı karıncalar elektrikli araç satabilmek için g...tünü yırtıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 4 Nisan 2024; 14:36:53 > -
Bekleyin bekleyin 10.000km menzilli piller gelecek. Geçen yıl burada 2.000km menzilli pillerin duyrulacağını söylediğimde dalga ve hakaret konusu olmuştu. Yine söylüyorum endüstri şu anda 10 binlik pilleri test ediyor. Sıkıntı bu pillerin içindeki gücün fazla olması nedeniyle güvenliğinin sağlanamaması.
-
1899 yılında, bilim tarihinde yapılmış en büyüf gaflardan birini, Amerika Birleşik Devletleri Patent Ofisi Müdürü Charles H. Duell yapmıştı: "Artık yeni hiçbir şey yok. İcat edilebilecek her şey icat edildi."
şu an hidrojen için dünyanın argesini yapıyorlar. amaç kara-hava-deniz taşımacılığını daha çevreci yapmak ve motorinden kurtulmak. onun için de motorin kadar verimli bir yol araştırıyorlar. bunu başarabilirlerse zamanla otomobillere de yansır zaten
hidrojen için harcanan enerji elektrik ve pil üretmek için harcanmıyor mu? piller ilahi bir güç tarafından yaratılıp hacı hoca duasıyla dolmuyor ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambodia -- 4 Nisan 2024; 20:31:11 > -
Tam otonom elektrikli karavan olsa efsane olurdu. Lavabo ve yemek ihtiyacı için hiç durmadan 1000 km üstü yolculuklar efsane konforlu olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana 4 kişi + 50kg yükle min 800km versin, ben tavım. 2000 ne gerenk yok :)
-
yeraltında ne kadar petrol kaldı
23 yıl kadar
-
Dayıcım bişey diyeceğim de neyse... Otomotivlerde 1500km üzeri menzilli araç sayısı çok az olacaktır. Pil yoğunluğu arttıkça kullanılan pil alanı ve ağırlık azalacak. Bu kadar cahil olmayın. 10 bin km gidecek kadar pile neden para versin insanlar bu kadar cahil olmayın. Bu pil normal hacimde 2000 gidiyor. Yine üreticiler 2000 gidecek şekilde kullanmayacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X