Şimdi Ara

KATİL OLDUM LVLİM DUSTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZ SİZ OLUN SAKIN KATIL OLMAYIN 25 TEN 24 E DUSTUM OASİSTE OLUPTA BENİ KASMAK İSTEYEN VARSA MSJ ATSIN

• ohh iyi olmuş
  • 1.Kasılmak istiyorsan yol açık kardeşim ::KnightOnline::
    2.Murder olduysan topic acmak zorunda mısın ?
    3.Bize ne.

Edit:Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 9 Eylül 2006; 12:39:18 >
  • Kaldırsana Kardeşim Şu Başlığı Böyle Şeyler İçin Başlık Koymayın

LVL'im Düştü de Kasacak Adam Aranıyo YUH

Biz boşuna mı yırtılıyoruz (No KS) No Fıght GIANT (NO KS)
  • hadi ya murder olunca exp mi gidio yemin et yaa kimse bilmiodu bu forumda saol çok saol

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• ben bu forumda 1 haftadan beri 2 şahsı isliyorum biri IShaDe diğeri Berserkbey bu 2 şahıs her türlü konuya olur olmaz cvplar veriyolar
    ve çok sert çıkışıyolar hade knight forumuna banane sanane bu ne ya adam bişey sormuşsa yada bişey sölemişse neden sert çıkışıyon kardeşim senin ağzın yoqmu kardeşim işte böle böle diyemiyomusun ne bu böle ya yüksek dağları sizmi yarattınız anneniz babanız terbiye vermiyomu yada dağdan mı kaçtınız şimdi sizin yemedğiniz şeyi ben yiycem sizin yüsünüzden ha

• @ANGORS SANA BİR KARDEŞİM,

2- GEÇEN ABDÜLREZZAK ABİİLE HÜSAMETTİN ABİ KAVGA ETTİ BİLEN YOKMU
  • sen neden bana diyon ya ben anlamadım ben doruları sölüyom
  • arkdas doru soluo elemana bu kadar yuklenmnize gerek yok arkdasım bak bi kac kere öl pk lınn gecnce zaten düştügün exp e yadalvll kadar cok exp gelir git kas yani
  • ben varım gel kasıyımOasisteyim ve lvl 10 um gel kasyım bi güzelSİE SEN KNIGHT online na arkadaşlar da var orada yardım ederler sana lvl 80 bi arkadaş var

<<<<<<<<<<<<<<<<<MANYAQ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.