Şimdi Ara

Katılımınızı Bekliyoruz.. Seçim Anketi 2011 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • UDID faker (jailbreak) kullanarak sonsuz oy atabilir, ayrıca anonim olarak oylayabilirsiniz (anonim olmadığından çekiniyorum derseniz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 6 Haziran 2011; 21:01:14 >
  • Uygulama için tebrikler
    Devamını bekleriz
  • İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

bir emek harcamıssınız tebrik etmek lazım ancak böyle bir oylama sistemi geliştirmeniz bence iyi olmamıs.Herkezin bildiği gibi oy kullanmak gizlilik gerektirir.Keske baska birşey üzerinden anket yapsaydınız.

Kimseyi fişlemiyoruz :) . Sonraki uygulamalarımız inşallah herkes için kullanışlı olur

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

UDID faker (jailbreak) kullanarak sonsuz oy atabilir, ayrıca anonim olarak oylayabilirsiniz (anonim olmadığından çekiniyorum derseniz).

Apple'ın izin verdiği ölçüde bunu yapabiliyoruz. Milyar dolarlık sistemler bile kırılabiliyorsa fazla yapacak birşey yok diye düşünüyorum. Biz genel için önlem alalımda, istisnalar için yapacak birşey yok

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Uygulama için tebrikler
    Devamını bekleriz

Teşekkürler Samet

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

İyi çalışmalar.

Teşekkürler Sigoş

• 4.3 istiyor.
  • Piyasada binlerce kisi bu konuda anket yapıyor onlara hiç bisey demiyosunuzda birseyler yapmak isteyen ve gayet başarılı bir sekilde yapan bu insanlara yukleniyorsunuz. Bence emeğe saygı gösterelim biraz arkadaslar.
    Uygulamaya gelirsek sanki biraz geç çıktı gibi secime 1 hafta falan kaldı. Ama bence iyi düşünülmüş basit ama bilgilendirici olabilirdi katılım fazla olsaydı. Emeginize saygı duyuyorum umarım başarılı olursunuz :)
  • Güzel uygulama
  • iOS 4.3
    istemesi kötü.
    bu yüzden yükleyemiyorum.reklamlarda gözümden kaçmadı.google reklamları var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.